Şimdi Ara

Redmi Note 14 serisi, global pazarda kullanıcılara büyük sürprizler yapmaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redmi Note 14 serisi, global pazarda kullanıcılara büyük sürprizler yapmaya hazırlanıyor

Xiaomi, yeni Redmi Note 14 serisiyle akıllı telefon dünyasında dikkat çekmeye devam ediyor. Çin'de tanıtılan Redmi Note 14 modelleri 50 MP ana kameralarıyla ön plana çıkarken, global pazara yönelik olarak farklılıklar göze çarpıyor. Şirket, global versiyonlarda kamera özelliklerini yükselterek kullanıcıları şaşırtmayı hedefliyor.

Global pazarda sunulacak olan Redmi Note 14 Pro ve Pro+ modelleri, Çin versiyonundan farklı olarak 200 MP Samsung ISOCELL HP3 sensör ile donatılacak. Bu hamle, fotoğrafçılıkta daha üst düzey bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Çin'de piyasaya sürülen Pro+ modelinde ise 50 MP OVX8000 sensörü yer alıyordu, ancak global versiyonla birlikte bu sensör yerine daha gelişmiş bir teknolojiye geçiş yapıldı. Ayrıca, Çin versiyonunda bulunan 50 MP JN1 Telefoto sensör yerine, global versiyonda 2 MP makro sensör kullanılacak. Bu da telefonun farklı pazarlara yönelik olarak optimize edildiğini gösteriyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S26 Ultra hakkındaki ilk iddialar bir hayli heyecan verici

Global versiyonların bir diğer önemli değişikliği ise, Redmi Note 14 Pro modelinde yaşanacak. Çin'deki modelde yer alan Sony IMX882 sensörü yerine, Samsung'un ISOCELL HP3 teknolojisi kullanılacak. Bu değişiklikle birlikte Xiaomi'nin, özellikle kamera yazılımı ve performans anlamında kullanıcılarını etkilemesi bekleniyor.

Sonuç olarak, Xiaomi, global pazarda daha üst seviye bir kamera deneyimi sunarak, Redmi Note 14 Pro serisini farklı bir konuma yerleştiriyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/09/28/redmi-note-14-pro-series-arrives-global-market-with-200mp-main-camera/

• Exynos koyup, paralı exynos öven yorumcular tutsun bunlarla uğraşmasın.

• Xtrud kullanıcısına yanıt

performansını beğenen övüyor bundan sana ne... para karşılığı yorumu sizin güruh yapar anca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29720FFA4 -- 29 Eylül 2024; 16:47:21 >
  • Bkz: Promotör nedir? Bu ay hedef S24 FE Samsung un ajanslara verdiği talimat ve yorum desteği :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek beklentiyle baktım ama olağanüstü bir şey göremedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne zman gelecek acaba? Red mi Note 14 Pro+ (amma uzun isim yahu yazana kadar yoruldum 😜 ) gayet güzel cihaz. Çok beğendim ama beklemek istemediğim için yarın 14 T siparişi geçeceğim büyük ihtimalle.

• Ne etkilemesi ya? Yine o üç bıktıran birliktelik. 200-8-2 mp. Çin'deki daha iyi

• Sony sensörler Samsung ISOCELL'den daha iyi değil mi? Ben anlamadım, burada bir dil oyunu mu var? Yoksa Samsung sensör kalitesinde öne geçti diye mi Global'e Samsung koyuluyor?

• renklem kullanıcısına yanıt
    Sony sensör işinde en iyisi evet. Lakin düşük model Sony sensör koymuş Çin sürümüne. Global pazara üst sengment Samsung sensör koymuş. Model önemli sonuçta. Aynı sengmentte olsa Sony elbette daha iyi ve insanlar seçer Sony hangisinde diye.

• İstediğin sensörü koysunlar... xioami düzgün bir optimizasyon yapmadığı sürece kameraları çöp !

• 2MP Macro

2MP

2

Şu 2'de ne var anlamış değilim.

• Sürprize bakın beyler...

"Çin versiyonunda bulunan 50 MP JN1 Telefoto sensör yerine, global versiyonda 2 MP makro sensör kullanılacak."

• E daha kötü olmuş 50 mp telefoto kaldırıp 2 mp makro koymuş :) zaten 4k 60 fps falan destekliyor mu belli değil. Çekse bile kalitesi nasıl olur belli değil. İşlemciden dolayı kamera performansıda limitleniyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 1 Ekim 2024; 22:10:32 >
  • Kamera sensörleri mükemmel ama yazılım berbat eski seri güncelleme almayan mi serisinden herhangi bi telefonun 50mp si 200mpden güzel çekim yapiyo gcamdan cekiyom aynı fotoyu dehşet güzel ama kendi kamera uygulamasından çekince kalite renkler yerle bir oluyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.