![]() Redmi Note 14 Serisi Lansmana özel fiyat ve hediyelerle satışta. https://app.hb.biz/gijn8J6Iy9XU Xiaomi Redmi Note 14 alana hediye. Xiaomi Redmi Note 14 Pro Alana: hediye. Xiaomi Redmi Note 14 5g alana: Xiaomi Sound Outdoor 30W IP67 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Fiyatı https://app.hb.biz/efOE05Vw6fvjhediye |
Redmi Note 14 Serisi Lansmana Özel Hoparlör ve Kamera Hediyeli

-
-
Xiaomi Snapradgonu azalttığından beri sempatim bitti eskisi kadar fiyat performans değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni mediateklerin kimisi daha iyi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gsmarena da şarj dayanmıyor diyince ben de çok bekliyordum ama vazgeçtim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G99 İşlemci ve 14bin tl
proda g100 ve 18bin tl. Begenmedim fiyatları pro alan az daha koyup poco x7 pro vs alsın taş gibi işlemcisi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 28 Ocak 2025; 19:11:44 > -
14 serisi bildiğin çöp yanında 1 telefon daha verirlerse anca alınır
-
Aynı telden ikincisini hediye verirse o zaman alınır hiç f/p değil.
-
Kimi görsem yurtdışı kullanıyor xiaomileri, yurtiçi almak çok mantıksız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 prodan farkı neredeyse yok fiyat farkına da değmez.
her note serisi başlığına da biri gelip muhakkak işlemcisi daha iyi telefon önderiyor anlamlandıramıyorum.
şunu kabul edelim ram batarya falan para değil işlemci ve kamera para eden şeyler
çok iyi kamera +çok iyi işlemci zaten amiral gemisinde var
iyi işlemci +çok iyi kamera yada iyi kamera+ çok iyi işlemci kombinasyonları olması lazım ki bu fiyatlara satılsın
işlemci arayan poco serisine kamera arayan redmi note serisine bakıyor işte
birbirinin muadili değil kardeşim bunlar
ikisine de ihtiyacın yoksa zaten giriş seviyesi telefona bak
-
En Beğenilen Yanıtlar

Xiaomi Snapradgonu azalttığından beri sempatim bitti eskisi kadar fiyat performans değil.
|
G99 İşlemci ve 14bin tl proda g100 ve 18bin tl. Begenmedim fiyatları pro alan az daha koyup poco x7 pro vs alsın taş gibi işlemcisi var. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X