Şimdi Ara

Redmi Note 7 : 19 Temmuz İçin Sıcak Fiyat (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
4
Favori
31.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam internette anlatımı var madde madde. Önce bootloader Kilidini açıyorsunuz. Bekleme süresi dolunca fastboot üzerinden root yapıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyordan günlük takip etmek gerek başka cihazlarda da %5 inince redmi note 7den sıcak bir şey bulabilrsiniz belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Redmi note 7 ye Gcam kurmak için roota gerek yok direkt kuruluyor uyumlu apk dosyası ile

https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    Evet hocam biliyorum. 2 adet note 7 ye kurdum. Ben kendi telefonumdan bahsediyorum.
    Bence android rootsuz kullanılmaz zaten. Reklamlar kanser editor insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 20 Temmuz 2019; 4:5:33 >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Hocam gcam kurduktan sonra sizde de reklam gelmeye başladı mı?

Bende reklamlar çıkmaya başladı :(

• sitede hiçbir telefon satın alınamıyor klasik evofone 3 kağıdı sanırım. zerre kadar güvenmiyorum şu firmaya. xiaomi gibi bir firmanın neden türkiyenin en leş firmalarından birisiyle anlaştığını hala çözemedim.

alabilen olursa, haber verirse sevinirim.
  • Alan arkadaşlar kargosu gönderilen var mı ?

• Telefonu gelipte imei sorgulaması yapan var mı? Bi arkadaşım GittiGidiyor dan almıştı, kayıt bulunamadı yazıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: pingu81

Telefonu gelipte imei sorgulaması yapan var mı? Bi arkadaşım GittiGidiyor dan almıştı, kayıt bulunamadı yazıyordu
    Bende hb den aldım. 2 gün sonra mesaj geldi, telefonun kaydı yoktur diye. 06# yapınca çıkan numara ile mesajdaki numara aynı değil ama. Müşteri hizmetlerinden 14 iş günü bekleyin dediler. Kayıt olacakmış.

• Optimum mi mağzasındayım gene kalabalık redmi 7 mi mağzasında 1350 mediamarkta 1800tl.

• xiaomi resmi olarak Türkiyeye gelmemişmiydi
  • Erdi beyle buluştuk sonunda

• Redmi Note 7 : 19 Temmuz İçin Sıcak Fiyat

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Gcam in içinde reklam olmaması lazım. Ama hem Android in hemde xiaomi nin arayüzünde reklamlar var. Root yapmadan xiaomi içindeki reklamları "tavsiyeleri al" kısımlarını kapatarak engelleyebilirsiniz. Kalanlar içinde root şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Gcam in içinde reklam olmaması lazım. Ama hem Android in hemde xiaomi nin arayüzünde reklamlar var. Root yapmadan xiaomi içindeki reklamları "tavsiyeleri al" kısımlarını kapatarak engelleyebilirsiniz. Kalanlar içinde root şart.
    teşekkürler,bu xıaomiye has bir şey mi samsung galaxy a50 de de var mıdır mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Hocam internette anlatımı var madde madde. Önce bootloader Kilidini açıyorsunuz. Bekleme süresi dolunca fastboot üzerinden root yapıyorsunuz.
    telefonu bozmasın şef:)
  • doncorleone06 D kullanıcısına yanıt
    Telefonu bozmaz hocam niye bozsun. Samsung da arayüz içinde reklam yok xiaomi deki gibi. Ama kapatılabiliyor xiaomi reklamları.
    Uygulamalar ve tarayıcı içindeki reklamlar için root şart. Her ne kadar reklam engelleyici destekli tarayıcılarda iş görse de root + adaway ile telefon tertemiz oluyor.

• kargoya verilmiş cihazlar

• Optimum mağazasında devam ediyor mu hala indirimler? Stok kaldı mı bilen var mı

• Mesaj geldi ki hocam size bana gelen giden bir şey yok hafta sonu girdi zaten araya

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.