Şimdi Ara

Redmi Note 7 : 19 Temmuz İçin Sıcak Fiyat (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
4
Favori
31.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    siteden siparişlerim bölümünden bakın hocam siparişinizin durumuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    QuickCharge 3.0 microusb ile de çalışıyor.
    Teknoloji sonuçta qc 3.0 nasıl bir hiz farkı olabilir?
    Teknostore
    LinkTech C525 Micro USB Kablolu Quick Charge 3.0 Hızlı Şarj Aleti
    https://www.teknostore.com/products/linktech-c525-micro-usb-kablolu-quick-charge-3-0-hizli-sarj-aleti

Hatta opponun vooc 3.0 şarj özelliği var belki duymuşsunuzdur. QuickCharge 3 den daha hızlı şu an. Vooc 3.0 şu an micro usb girişi olan realme 3 pro'da kullanılıyor.

• Kargo firması yurtiçi altında kargo numarası bölümü bos hocam benimkinde verilmemiş sanırım

• krtl1903 K kullanıcısına yanıt
    aynen. benimki de boştu bugün sabah kontrol ettiğimde kargo kodu girilmiş.

• Hafta başına kaldık yogunluktan yetişmedi demek hayırlısı bakalım

• devrimsel kullanıcısına yanıt
    Vooc olayını Oppo'yu incelerken gördüm ama detay bilgim olmadığı için ne desem boş. Elektronik uzmanı değilim ama pratiksel bilgim var biraz, port tiplerinin izin verdiği maximum besleme sınırları var bildiğim kadarıyla, bu sınırlar üzerine çıkamıyorlar. Tabi bu portlar tek başına anlam ifade etmez, cihazın tüm besleme sistemi da bu sınırlar dahilinde şarj olabiliyor. Microusb portlu sistemler yanlış hatırlamıyorsam max 1 amper güç alır. TypeC ler 3 ampere kadar çıkıyor. Tabi burada normal ticari şarj cihazları ile yapılan şarjdan bahsediyoruz. Özel yapım şarj cihazları ile bu değerler yükselebilir, ama sonuçları tamamen deneysel olur. O yüzden artık yeni cihazlarda artık hep TypeC portu var, çünkü daha yüksek akım alıyor ve hızlı şarj oluyor. MicroUsb artık hiçbir yeni cihazda yok. Oppo özellikle öyle bir konsepti neden seçmiş, genel olarak başarılı olmuş mu bilemiyorum. Ama açıkçası bu konularda artık tek bir standart gelse çok iyi olur. Her yeni telefonda farklı şarj cihazları ve kablolar almak masraflı ve gereksiz bir uğraş oldu artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ritzy garantili Mi Mix 2'yi 1.700'e alınca note 7 için 1.750 fazla değil mi...
    Edit:Kadıköyde bir dükkanda tek bir adet kalmıştı öyle aldım. Lütfen sorular sormayın bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 22 Temmuz 2019; 18:44:49 >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Nerden ne zaman aldın hocam?
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Telefoncudan aldım, telefoncu sıfırını daha ucuza almıştır.
    Önceki cumartesi aldım.

• Bende 1 aydır var. Öyle pil ömründe çağ atlama göremedim. Aslında 3 aydır vardı ama 3 gün kullanıp pilinden dolayı servise verdim. Pil ile ilgili herhangi bir arıza bulunamadı deyip geri gönderdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Bende 1 aydır var. Öyle pil ömründe çağ atlama göremedim. Aslında 3 aydır vardı ama 3 gün kullanıp pilinden dolayı servise verdim. Pil ile ilgili herhangi bir arıza bulunamadı deyip geri gönderdiler.
    Ekran açık sureniz nedir? Buradaki değerler iyi bayağı.
    Hardware Plusyoutube
    Redmi Note 7 - Pil Testi
    https://youtu.be/VwdBY0mXz80

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Onu hesaplamadım ama arada bir bakınca bir günü görüyor. Orta sıklıkta kullanınca bir günü zor çıkarıyor. Şimdi tatilde evde olduğum için fazla uğraşmıyorum. İşte ve evde kullanırken durum böyleydi.
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Selamlar 1500 TL bütçe ile sıkıntı yasatmayacak Xiaomi modeli onerirmisiniz.Garantisiz alacagim.Yada bütçeye takılmadan 1 2 3 siralamasida tşk ederim.

Mi6 da çalıştıramadım hocam, siz yapabildin mi.

Belki maksimum sınırları farklıdır ama güncel hızlarda micro usb veya type c olması değil teknolojisinin ne olduğu hızla şarjı belirliyor.

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Hayır hiç denemedim bile. Mi6 da root Twrp üzerinden yapılıyormuş, hiç girmek istemedim. O tür şeyleri çokca yapmışlığım var ama düzgün çalışan bir cihazı, daha iyi kamera olsun diye riske atmak istemedim. Stok kamera güncellemeler sonrası yeterli geliyor bana.

• Alan arkadaşlar telefonun hangi panel ile geldiğini yazabilir mi?
    Redmi Note 7 : 19 Temmuz İçin Sıcak Fiyat

• «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Redmi Note 6 Pro ya da Mi 8 Se tavsiye ederim ikisi de güzel cihazlar. 2.el cihazlardan da 128 lik mi 5s i şiddetle tavsiye ederim. Kamerası ve performansı son derece iyi mi 5s in. 128 te 3d touch özellikli jdi panel var, 32 ve 64 lükte sıkıntılı lg panel olabiliyor

• Note7 bende bir önceki kampanyadan eşime aldım. Bu kamera note7 de cidden kalitesiz. Reklam yaptıkları 48 mpixel hikaye, eskiden kameralarda interpolasyon denen çözünürlük yükseltme vardı.Buda onu yapıyor ,ön kamerada aynı yetersiz. Mi6 dan kamera konusunda geri.Hatta Kameraya önem verenler Samsunga orta segment a serisine yönelsin bence, kamera iyi diyenlerin cidden standardı düşük ya da kendini kandırıyor.

• souledge S kullanıcısına yanıt
    Google Camera yüklendiği zaman baya güzelleşiyor miui kamera çok kötü

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.