ekran çözünürlüğü sizde sıkıntı yaratmıyorsa mi a3 alın
Peki saf android miui hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
meto_sasaM
kullanıcısına yanıt
mi a1 telefonumu 2 sene kullandım içinde saf android var bildiğiniz gibi. Şimdi mi 9t kullanıyorum MIUI > saf android diyebilirim. Çünkü saf android adı üzerinde saf olduğundan dolayı yazılımsal eksiklikler mevcut. Tabi launcher vb. diğer yazılımları yükleyerek kişiselleştirebilirsiniz.
Ben ikisi arasında tercih yapsam daha güncel olacağını düşündüğümden mi a3 alırım ama bekleme şansım olsa redmi note 8 beklerim.
Aslında mi A3 de beni cezbeden 3 kamera ve ön kameranın kalitesi diğer yandan ekran çözünürlüğü ve saf android biraz aklımda soru işareti oluşturuyor sanırım redmi note 7 alacağım teşekkür ederim
meto_sasaM
kullanıcısına yanıt
rica ederim hayırlı olsun
Batarya olarak Mi A3 harikalar yaratıyor.
iquique
kullanıcısına yanıt
Note 7 4000 mah A3 4030 mah tabiki amoled LCD farkı da var seçim yapmak gerçekten çok zor
quote:
Orijinalden alıntı: meto_sasa
Note 7 4000 mah A3 4030 mah tabiki amoled LCD farkı da var seçim yapmak gerçekten çok zor
batarya testlerinde baya bir fark atıyor. aradaki fark 30 mAh'den çok daha fazla.
iquique
kullanıcısına yanıt
Pekala görüntü, kamera ve performans olarak bir karşılaştırma yapar mısın
quote:
Orijinalden alıntı: meto_sasa
Pekala görüntü, kamera ve performans olarak bir karşılaştırma yapar mısın
Pek çok videoyu izledim ama kimse evet bu daha iyi diyemiyor.
Yani amoled ekran ve hd olmasi batarya olarak mi a3 u tabi ki daha iyi yapacaktır ama ekran hem hd hem de parlaklık değeri note 7 ye göre daha düşük. Parlaklık değeri önemli bir değer bence. Saf android mi miui mu dersen ? Saf android en son tercih edeceğim arayüz. Miui 10 ise ilk tercih edeceğim arayüz. Note 7 den yana kullanirdim tercihimi. Note 7 pro ne kadar daha pahalı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme