Şimdi Ara

Redmi Note 8'in hangi işlemciden güç alacağı belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence siz sadece instagram, twitter üzerinden düşünüyorsunuz. Örneğin Mhrs den hastane için randevu aldım ve adresi tam olarak bilmiyorum o sırada tarayıcı ile harita arasında sürekli geçiş yaparken 808, 617 aşırı ağır çalışıp adresi bulmamı engelliyorsa ve güneşin sıcağında ateş gibi yanıyorsa ama 835 çok rahat işimi görüyorsa,ısınmıyorsa, işte günlük fark bu. Tabi biz gençler, dinozorların yaptığı gibi gündelik facebook paylaşımları yapmıyoruz anlamayız teknolojiden :(

• Ortalama 2000 tl fiyat farkı ile bug dolu bir devlet uygulamasıyla hastanenizi bulmuşsunuz. Acil şifalar dilerim. e-nabız falan da var. Oradan röntgen sonuçlarınıza bakabiliyorsunuz.

Ben iphone 8plus, ipad pro 10.5, xperia z3, lg g2, samsung galaxy s3 kullanmış biriyim. En sonunda tepemin tası attı gittim Mi Max 3 aldım. Şimdiki telefonumla aşk yaşıyorum. Diğer bütün pahalı telefonların kölesiymişim haberim yokmuş. Aracıma kuruyorum Yandex'i, sorunsuz gidiyorum. SD 632 işlemcisi var. 6.9inch ekranı sayesinde Netflix, Youtube gibi uygulamalar harika gidiyor. Şarjı bitmiyor zaten. Hiç ısındığına şahit olmadım. Temmuz 2019 güvenlik yamasını yaptım.

Ben zincirlerimden kurtuldum.

Note 8'de bir çok insanı zincirlerden kurtaracaktır. Eminim. Orta sınıf eskisi gibi değil asla.

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Ben sizin demek istediğinizi anlıyorum ve orta seviye işlemcilerin gelişmesini de çok istiyorum.. Sanırım artık snd 617 çok eskide kaldı, demode bir işlemci o yüzden artık yavaş kalıyor çoğu şeyde ve ben eskinin orta seviyesi ile şimdinin orta seviyelerinin aynı zannediyorum. snd 630 serisi veya 660 serisi kullanmadım. En son 835 ve 808 kullandım. Hepsini aynı değerlendirmemek lazımmış demek ki teşekkürler.
  • Sekiz olmuşsun işlemcine bak ama f/p işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.