Şimdi Ara

Redmi Note 8'in hangi işlemciden güç alacağı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redmi Note 8'in hangi işlemciden güç alacağı belli oldu

Son günlerde gerek resmi teaser'lar gerekse de internete sızdırılan bilgiler sayesinde Redmi Note 8 Pro hakkında çok şey duyduk. Şu ana kadar oyun odaklı akıllı telefonun Mediatek Helio G90T yonga setinden güç alacağını ve bağımsız bir sıvı soğutma sistemine sahip olacağını öğrenmiş durumdayız.

Ayrıca Bkz.Redmi Note 8'in resmi basın görselleri yayınlandı
    Bugün, Xiaomi bize Redmi Note 8'in standart versiyonu hakkında bazı bilgiler verdi. Görünüşe bakılırsa cihaz başlangıçta söylenen Helio G90 yerine Snapdragon 665 yonga seti ile piyasaya sürülecek.

Redmi Note 8'in hangi işlemciden güç alacağı belli oldu

29 Ağustos'ta tanıtılacak

Performans açısından Snapdragon 665, Note 8 Pro’daki Helio G90T yonga setinin (benchmark testine göre) biraz gerisinde kalsa da, piyasadaki en popüler orta sınıf yonga setlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Bununla birlikte, Xiaomi tarafından yayınlanan yeni teaser Redmi Note 8'in dörtlü kamera sistemi ile geleceğini ortaya koydu. Redmi Note 8 serisi 29 Ağustos'ta tanıtılacak. Akıllı telefon henüz resmiyet kazanmamış olmasına rağmen müşteriler cihazı satın almak için bir milyondan fazla ön kayıt yaptırdı.

• 730 bekliyordum açıkcası

• snapdragon 665 in snd 660 dan performans anlamında neredeyse hiç bir farkı yok. Mi a3 cihazında 665 var benchmark testlerine bakın 660 ile hep aynı hatta bazılarında 660 ın gerisinde bile kalmış. Keşke böyle saçma bir işlemciyle çıkmasaydı.

• Bakalım g90t kamera konusunda nasıl çıkacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBHMMDH

730 bekliyordum açıkcası
    Yok ya SD855+ koysunlar
  • 660a göre 14 nm 665 11nm, biraz fark var gpu da iyileşme var 48mp desteği var aynı ya da daha düşük güç tüketiminde bunları yapıyor.

• 700 li serilerde gelse daha iyi olucaktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz düşük kalmış

• Telefon amiral gemisi olmayacak redmi note serileri zaten hep orta seviye işlemcilerle gelmişti şaşırmadım 665 kullanılmasına

• Oyun odaklı olacaksa ve 665 ile çıkacaksa A3'deki gibi 720p ekran koymaları daha mantıklı. O da saçma bir durum olur ama en azından her oyunda yüksek fps vermesi sağlanmış olur.

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Redmi Note 7 den sonra, 720p ekranlı Note 8 ile aşırı eleştiri alırlar o yüzden öyle bir şey yapacaklarını hiç zannetmiyorum.
  • Orta sınıf cihaz olacak. Snapdrogon 665 normal bence.
    Yalnız kafama takılan redmi note 7 rekor üzerine rekor kırarken. Satışlarını baltalamak için mi böyle bir cihaz tanıtıyorlar 🙁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekan54 -- 25 Ağustos 2019; 18:45:9 >
  • 845 ile gelse daha iyiydi

• 712 ile gelmesi daha iyi olur 600 serisi eskidi artik

• orta seviye cihaza orta seviye işlemci gayet iyi olmuş. burda sallayanlara bakmayın helio ile gelse bu sefer niye snapdragon değil diye sallarlardı. kimse yüzüne bakmaz doğru düzgün satamazlardı. veya burdaki ölücüler gibi 710 730 isteyenlere kulak assaydılar bu sefer de fiyat mi a3 gibi olurdu gene kimse yüzüne bakmazdı. xiaomi en akıllıcasını yapmış.
  • 665 ne yahu 675 koysaydın bari. Snapdragon 710-712-730-730G gibi orta segment işlemciler varken artık 660-665 orta segmente giriş işlemcileri. Realme gibi 710-712 koysalarmış. Kamerayı çoğaltınca bir yerden kısacaklar işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taş gibi telefon geliyor.
    Ben heyecanlandım.
    Bir şekilde 2.000tl'nin altına gelebilirse, kamerası özellikle GCAM modu ile çok can yakar.

İşlemci muhabbeti yapanlara gülüyorum.
    Dünya'nın en gelişmiş işlemcisine sahip telefon ile Snapdragon 632'li telefon arasında günlük hiçbir fark bulamazsınız. Note 8 adlı telefon Snapdragon 855 ile gelse atom mu parçalayacaksınız? Matematik sorularına çözüm mü geliştireceksiniz? İnsanlığı bir dertten mi kurtaracaksınız?

Siz, ben, onlar hepimiz instagram'a fotoğraf koyup karı kızın bizi beğenmesi için dua edeceğiz. İşlemcilik bir tarafı yok yani işin. Kendinizi üzmeyin bu kadar.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    snapdragon 835 li cihazdan sırası ile 808 ve 617 işlemcili cihazlara geçtim. Günlük kullanımda ve aklına gelebilecek herşeyde aşırı fark var. Sen amiral gemisi işlemcili cihaz kullanmadın herhalde.

• oguzhan diric
    Katılım zamanı: 14 Nisan 2018

Sizinle tartışamam. Gençler her zaman haklıdır

Haklısın kardeşim

Sana iyi Snapdragon 855'li günler.

Atomu parçaladığında haber ver de kutlayalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.