Şimdi Ara

redmi note 8 pro 64GB 1.999tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
12.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1960 tl olan saticinin profili cok sikintili gozukuyo ne derseniz ???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1972 olan satıcıdan alın arkadaşlar 1960’a satan yeni açılmış güven vermedi 20 lira için değmez

• Benim bilgim yok hocam araştırın ben gördüm attım sıcak fırsatlara konu açamıyorum nedense

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

1972 olan satıcıdan alın arkadaşlar 1960’a satan yeni açılmış güven vermedi 20 lira için değmez
    Adı ne satıcının hocam? Hangisi sağlam?

• Cepekspress

• Ceppakette 2162 tl 128 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 28 Kasım 2019; 20:43:10 >
  • misepetim'den 2 adet pro siparişi verdim beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucelock

misepetim'den 2 adet pro siparişi verdim beklemedeyim.
    misepetimden sipariş vermiştim ancak iptal ettim. Pek güven vermedi.
    2 dk sonra iptal etmeme rağmen İptalimi bile onaylamadı beklemede.
  • Mistore istanbulda şuan 64 gb olanı 2150 tl imiş iyimi fiyat ?

• 128 liği sağlam bir mağazadan 2100 e bulsam alacağım. Dün almak üzereyken tükendi mağazada.

• eyyubi87 kullanıcısına yanıt
    Migroslarda 2099₺ , gitti gidiyorda 1975

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    Money bonusada indirim yapiyor sanirim hocam yaparsa daha da uyguna gelir

• Amazon.de de 199 €. Şaka gibi.

• secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Herkeste olmadığı için belirtmedim. Arkadaşa benim kartla 1899'a aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Amazon.de de 199 €. Şaka gibi.
    Birim üzerinden bakarsak 199 TL.. Yani Hans çok rahat Bi şekilde alabiliyor.. Ya peki Bizim Asgari ücretli Osman ne yapıyor.. Makarnaya kaşığı sallanıyor. Üstüne köpüklü Ayran OH misss
    Sonra Zatın biri de Alamanya bizi gıskanıyor diyor.. Gülernisin ağlarmısın

• Biraz geç olacak ama yeni tip xiaomi telefonlar pişmanlıktır. Düşünün ki, biri sizi aradı. Görüştünüz ve görüşme bitince ekrana bir reklam çıkıyor. Ya da mesela Google play den bir uygulama yüklediniz, yine bir reklam izliyorsunuz. Ya da mesela size gelen SMS i okudunuz, ardından bir reklam daha izliyorsunuz.
    Hemen her sistem uygulaması reklam izletiyor. Kapatılabilir mi? Evet. Ama tamamı kapanmıyor, güncelleme vb yaptıkça kabus devam ediyor. Her uygulama başka yerden reklam kapatıyor. Kimisi ise bir başka uygulamanın içinden anca kapanabiliyor. Rezillik diz boyu.

Evde iki kişide xiaomi vardı. Ben de alayım dedim ama artık yeni modeller böyleymiş. Bu kadar reklam arsızlığını kimse yapmamıştı. Bunlar bu kafayla erken batar.

Özetle, yeni xiaomi telefonlar pişmanlıktır. Kimse Ucuz veya kaliteli filan demesin. Çok seven gitsin reklam izlemeye devam etsin ama aklı olan uzak dursun. Çünkü bu olay henüz yeni bir olay. Bir süre sonra xiaomi telefonlar ikinci el cenneti yaşatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ray2

Biraz geç olacak ama yeni tip xiaomi telefonlar pişmanlıktır. Düşünün ki, biri sizi aradı. Görüştünüz ve görüşme bitince ekrana bir reklam çıkıyor. Ya da mesela Google play den bir uygulama yüklediniz, yine bir reklam izliyorsunuz. Ya da mesela size gelen SMS i okudunuz, ardından bir reklam daha izliyorsunuz.
    Hemen her sistem uygulaması reklam izletiyor. Kapatılabilir mi? Evet. Ama tamamı kapanmıyor, güncelleme vb yaptıkça kabus devam ediyor. Her uygulama başka yerden reklam kapatıyor. Kimisi ise bir başka uygulamanın içinden anca kapanabiliyor. Rezillik diz boyu.

Evde iki kişide xiaomi vardı. Ben de alayım dedim ama artık yeni modeller böyleymiş. Bu kadar reklam arsızlığını kimse yapmamıştı. Bunlar bu kafayla erken batar.

Özetle, yeni xiaomi telefonlar pişmanlıktır. Kimse Ucuz veya kaliteli filan demesin. Çok seven gitsin reklam izlemeye devam etsin ama aklı olan uzak dursun. Çünkü bu olay henüz yeni bir olay. Bir süre sonra xiaomi telefonlar ikinci el cenneti yaşatır.
    15 gündür Redmi 9 Pro kullanıyorum bir kez bile reklam görmedim. Iraktan 330 Dolara getirttim 128 lik olanı. Herhalde VPN kullanmadığım ve XXX sitelere girmediğim için olabilir :)

• volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Note 8 Pro sanırım hocam? Pasaport kayıt ücretiyle pahalıya geliyor yalnız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.