Şimdi Ara

redmi note 8 pro mu mi 9t mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Mi storedan aldim onu belirteyim. Arayüz çok çok kötü öncelikle. Uygulama menüsü bile olmayan,uygulamaları devre dişi birakmaya bile izin vermeyen stabiliteden uzak bir arayüz. Hiç akıcı hissettirmedi. Benchmark testleri normaldi ama akici gelmiyordu telefon. Hard reset vs de attim da etkisi olmadi. Oynadigim brawl stars oyununda da 60 fps sabit olmasina ragmen hic akici degildi ve joystick problemi vardı laglı gibiydi. Dokunmatik performansini da begenmedim. Sattigim adam senelerdir xiaomi kullanan biriydi mi 9t de kullanan biriydi adama söyledim ben ilk defa xiaomi kullaniyorum siz bakin bu telefon sorunlu mu dedim adam bir süre kullandi cihazda problem yok dedi satin aldi. Cihazda problem oldugunu sanmiyorum.
    şuan ne kullanıyorsunuz hocam ?
  • 6000 mah batarya var telefonda. Günde sadece birkez şarj ediyorum. Çok memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A50 kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

A50 kullaniyorum
    a50 daha kötü bir telefon değil mi hocam ya
  • A50 mi performans olarak Mi9t ve mi 8prodan iyi? Şaka olarak algılıyorum yukarıdaki yazıyı. İki ayrı arkadaşım biri mi 9t diğeri de mi note 8 pro aldı ikiside memnun. Beraber pubg oynuyoruz sürekli. İki cihaz da pubg yi en yüksek ayarlarda sorunsuz oynatıyor.

Ki tekno markette Mi9t yi elime alıp inceledim. Arayüz gayet rahattı. Kasa olarak çok kaliteli.

A50 hem kamera hem işlemci hemde grafik kartı olarak bu iki telefonun gerisinde.

Bu iki cihaza ancak A71 rakip olabilir. Ki A71 e verecek para varsa da onun yerine nova5t alınır. Ben A71 alacaktım ama nova5t ile kıyaslayınca nova5t yi aldım.

• Bana A50 daha güzel geldi arayüzden sebep. Bendeki mi 9t nin sorunlu olmadigini dusunuyorum ama emin de degilim. Sorunlu bile olsa arayüz güzel değil yine satardim. Magazada bakma sansiniz varsa bakin inceleyin bi arayüzü. A50 alın demiyorum tabiki,xiaomi kullanip sorunlarla karsilasan biriyim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 13 Nisan 2020; 18:50:54 >
  • Parsbey P kullanıcısına yanıt
    A50 nin performansi mi 9t den daha iyi mi demişim?

• quote:

A50 nin performansi mi 9t den daha iyi mi demişim?
    Yanlış anlamışım. Kusura bakmayın. Konuyu açan arkadaşım iki telefon da sizi üzmez. İkisi arasında karar veremiyorsanız tekno maketini birine gidip iki telefonuda elinize alıp inceleyin. Kararı ozaman kolayca vereceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.