Şimdi Ara

redmi note 8 pro mu mi 9t mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ikisinden birini düşünüyorum arkadaşlar ama karar veremedim, siz ne diyorsunuz ?

• Amoled ekran, daha premium tasarım, ekran içi parmak izi okuyucu, metal çerçeve istiyorsanız Xiaomi Mi9T.
    Bir tık daha iyi işlemci performansı(farkını anlamazsınız) ve hafıza kartı desteği istiyorsanız Redmi Note8 Pro

4 yakınıma Mi 9T aldırdım. Hepsi memnunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 13 Nisan 2020; 11:47:7 >
  • Mi9t tabiki. Kasası daha kaliteli aliminyum kasa ve cam arka kapak, performans olarak neredeyse aynılar. Mi note 8pro da helio işlemci performans isteyen oyunlarda ısınma yapıyor.
    Mi9t stil telefon aynı zamanda. Arkadaşım aldı. Bende tekno mağazada elime alış uzun uzun inceledim. Amoled ekrana sahip ekrandan parmak izi okuyucusu hızlı. Pop up kamerası hoş bir ayrıntı. Bu sayede tam ekrana sahip.
    İkisi arasındaki tercih kesinlikle mi 9t derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parsbey -- 13 Nisan 2020; 11:45:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parsbey

Mi9t tabiki. Kasası daha kaliteli aliminyum kasa ve cam arka kapak, performans olarak neredeyse aynılar. Mi note 8pro da helio işlemci performans isteyen oyunlarda ısınma yapıyor.
    Mi9t stil telefon aynı zamanda. Arkadaşım aldı. Bende tekno mağazada elime alış uzun uzun inceledim. Amoled ekrana sahip ekrandan parmak izi okuyucusu hızlı. Pop up kamerası hoş bir ayrıntı. Bu sayede tam ekrana sahip.
    İkisi arasındaki tercih kesinlikle mi 9t derim.
    kamera olarak karşılaştırırsak hangisi iyidir hocam , birde 2500tl civarında başka tavsiyeniz var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Amoled ekran, daha premium tasarım, ekran içi parmak izi okuyucu, metal çerçeve istiyorsanız Xiaomi Mi9T.
    Bir tık daha iyi işlemci performansı(farkını anlamazsınız) ve hafıza kartı desteği istiyorsanız Redmi Note8 Pro

4 yakınıma Mi 9T aldırdım. Hepsi memnunlar.
    hocam ekran içi parmak izi okuyucu daha geç çalışmıyor mu note 8 pro ya göre mesela bu bir artı değil gibi bence

note8 pro nun kamerası daha iyi diyorlardı , birde şarjı daha uzun gidiyor deniyor bu konularda fikriniz nedir birde 2500tl civarına başka tavsiyeniz var mıdır ?
  • mi9t 2 gömlek daha üstün bir telefon.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonio_06

mi9t 2 gömlek daha üstün bir telefon.
    hocam genelde herkes snapdragon işlemciden dolayı mi 9t iyi diyor ama antutu değerlerinde note 8pro daha çok puan almış birde 2500tl civarında başka tavsiyeniz var mıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemcisi daha güçlü note 8 pro nun ama mediatek ne kadar götürür bilmiyorum daha önceki 3 mediatekli cihazım 2. yılın sonlarında ciddi performans kaybına uğradı.snapdragon mobil işlemci pazarında tekeldir benim gözümde. qualcomm snapdragon+adreno ikilisi benim için çok ciddi avantajdır. yüzlerce mobil işlemci kullandım apple işlemcilerle birlikte snapdragon kullanıcısını üzmez.sarj konusunda kesinlikle mi9t nın ekran süresi daha iyi amoled ekran burda pil tasarrufu konusunda baya etkili. mi9t de minimum 9-10 saat ekran süresi alırken n8 pro da 7-8 saat i zor alıyor arkadaşlarım. parmak izi ve yüz tanıma n8 proda çok daha iyi . malzeme kalitesi olarak ta mi9t nin daha kaliteli bir cihaz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. şu anda piyasayı bilmiyorum fakat bu fiyat aralığındaki cihazlar hemen hemen aynı özelliklere sahip . kullanım tarzınıza göre tercihinizi yapmak size kalmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Batarya arasından cok büyük fark olmayacaktır.
    Mediatek işlemciden dolayı Redmi Note 8 Pronun batarya süresi Mi9T ile yakın seviyede olacaktır.

Kullanım amacı oyun ise Redmi Note 8 Pro daha performanslı olacaktır.
    Ama Mi 9T işlemcisi(Snapdragon 730) daha iyi güç tüketimi yönetimine sahip

Kamera olarak Mi9T daha doğal renkler veriyor, Redmi Note 8 renkleri daha canlı gösteriyor.
    Bazı sahnelerde Redmi Note8 bir tık daha iyi olabilir.

Parmak izi okuyucu kıyasına hiç denk gelmedim.
    Tasarım yönünden ekran altı olması bir artı.

2500 TL fiyatlarda Mi 9T fiyat performans ürünü.

Ama güncelleme sorunu ve bataryanın az olması sorun değilse 2100-2200 TLye Meizu 16th önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 13 Nisan 2020; 13:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

hocam genelde herkes snapdragon işlemciden dolayı mi 9t iyi diyor ama antutu değerlerinde note 8pro daha çok puan almış birde 2500tl civarında başka tavsiyeniz var mıdır ?

Alıntıları Göster
    Hardware Plusyoutube
    Redmi Note 8 Pro vs Xiaomi Mi 9T - HANGİSİNİ ALMALI?
    https://www.youtube.com/watch?v=8qvwvWPwpQk&feature=youtu.be

Şu videodaki kıyaslamayı izleyin kararınızı ona göre verirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Parsbey

https://www.youtube.com/watch?v=8qvwvWPwpQk&feature=youtu.be

Şu videodaki kıyaslamayı izleyin kararınızı ona göre verirsiniz

Alıntıları Göster
    hocam bu videoları izledikçe daha da arada kalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Batarya arasından cok büyük fark olmayacaktır.
    Mediatek işlemciden dolayı Redmi Note 8 Pronun batarya süresi Mi9T ile yakın seviyede olacaktır.

Kullanım amacı oyun ise Redmi Note 8 Pro daha performanslı olacaktır.
    Ama Mi 9T işlemcisi(Snapdragon 730) daha iyi güç tüketimi yönetimine sahip

Kamera olarak Mi9T daha doğal renkler veriyor, Redmi Note 8 renkleri daha canlı gösteriyor.
    Bazı sahnelerde Redmi Note8 bir tık daha iyi olabilir.

Parmak izi okuyucu kıyasına hiç denk gelmedim.
    Tasarım yönünden ekran altı olması bir artı.

2500 TL fiyatlarda Mi 9T fiyat performans ürünü.

Ama güncelleme sorunu ve bataryanın az olması sorun değilse 2100-2200 TLye Meizu 16th önerebilirim.
    oyun pek oynamam hocam , kamera batarya hız benim için daha önemli , iki cihazda birbirine yakın olduğu için kararsız kalıyorum sürekli ama mi9t daha ağır basmaya başladı şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: antonio_06

işlemcisi daha güçlü note 8 pro nun ama mediatek ne kadar götürür bilmiyorum daha önceki 3 mediatekli cihazım 2. yılın sonlarında ciddi performans kaybına uğradı.snapdragon mobil işlemci pazarında tekeldir benim gözümde. qualcomm snapdragon+adreno ikilisi benim için çok ciddi avantajdır. yüzlerce mobil işlemci kullandım apple işlemcilerle birlikte snapdragon kullanıcısını üzmez.sarj konusunda kesinlikle mi9t nın ekran süresi daha iyi amoled ekran burda pil tasarrufu konusunda baya etkili. mi9t de minimum 9-10 saat ekran süresi alırken n8 pro da 7-8 saat i zor alıyor arkadaşlarım. parmak izi ve yüz tanıma n8 proda çok daha iyi . malzeme kalitesi olarak ta mi9t nin daha kaliteli bir cihaz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. şu anda piyasayı bilmiyorum fakat bu fiyat aralığındaki cihazlar hemen hemen aynı özelliklere sahip . kullanım tarzınıza göre tercihinizi yapmak size kalmış.
    anladım hocam çok teşekkkürler

• Şu karantina süreci bitsin bende yaklaşık 4,5-5 senelik telefonumu değiştireceğim tavsiyeleriniz nedir?

• Gönlünüzden geçeni dinleyin,
    Bence Mi 9T
  • bende iki telefon arasında kalıp m30s aldım dostum.
  • Mi 9t aldım kötü bir deneyimdi,redmi nasil olur hayal bile edemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Mi 9t aldım kötü bir deneyimdi,redmi nasil olur hayal bile edemiyorum
    neden hocam
  • Mi storedan aldim onu belirteyim. Arayüz çok çok kötü öncelikle. Uygulama menüsü bile olmayan,uygulamaları devre dişi birakmaya bile izin vermeyen stabiliteden uzak bir arayüz. Hiç akıcı hissettirmedi. Benchmark testleri normaldi ama akici gelmiyordu telefon. Hard reset vs de attim da etkisi olmadi. Oynadigim brawl stars oyununda da 60 fps sabit olmasina ragmen hic akici degildi ve joystick problemi vardı laglı gibiydi. Dokunmatik performansini da begenmedim. Sattigim adam senelerdir xiaomi kullanan biriydi mi 9t de kullanan biriydi adama söyledim ben ilk defa xiaomi kullaniyorum siz bakin bu telefon sorunlu mu dedim adam bir süre kullandi cihazda problem yok dedi satin aldi. Cihazda problem oldugunu sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

bende iki telefon arasında kalıp m30s aldım dostum.
    memnun musun hocam peki ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.