Şimdi Ara

Redmi Note 8 Pro'yu kablo ile TV'ye bağlamak.Yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar;araştırmalarım ürünleri satın aldıktan sonra olsa da ulaştığım 2 kanaate göre bir kesim aktarım yapılabileceği bir kesimde MHL desteği olmadığından aktarım yapılamayacağı düşüncesinde.Ne yazık ki Mediamarkt'tan Hp Type C-Hdmi dönüştürücü ve bir adet gene Hp Altın uç Hp Hdmi kablo aldım.Ancak hangi programı denediysem ekranı aktaramadım ve net bir bilgiye ulaşamadım.Çok satan ve popüler bu telefonun kablo ile ekran aktarma konusu hakkında da ne yazık bir konu açılmamış.Birçok insana da ışık olacağınk düşünerek bilgi sahibi tüm kardeş ve abilerimi cevaba davet ediyorum.

Öncelikli sorularım ;
    1-Kablo ile aktarım yapmak mümkün mü ? Mümkünse nasıl ?
    2-İade/Değişim politikasını okudğumda ve müşteri hizmetleriyle konuştuğumda kesin bir cevap alamadım.Mağaza ile görüşmem söylendi.(Zannımca insiyatif yetkileri var.)Sorum ambalajşar açıldığından iade mümkün değil amacım iade etmekte değil ambalajı açılması durumunda ancak elektronik kategorisinden politikalarına göre değişim yapmam mümkün mü ? (Aklımda anycast falan var.Tabi cevapları bekliyorum.)
    3-Kablolu aktarım imkanım mümkün değilse internet bağlantısı bulunmayan ve akıllı olmayan ancak hdmi/vga çıkışlarına sahip lcd/led tvlerde mevcut telefon ve akıllı telefonla bağlantı sağlayabileceğim kablolu/kablosuz cihaz öneriniz mevcut mu ?(Değişim yapabileceğim düşüncesiyle soruyorum.)
    Biliyorum fazla uzun oldu zaman ayırıp okuyan herkesten Allah razı olsun.Şimdiden cevaplarınız ve aydınlatıcı yönlendirmeleriniz için sonsuz teşekkürler.Minnettarım DH Forum ailesine !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.