Şimdi Ara

Redmi Note 9S vs 8 Pro vs 9 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu akşam 3 yıllık iphone7 cihazımı satıyorum.

Bu 3 telefon arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.

Pro da karar kılarsak çıkmasını bekleyeceğim.

Şu anlık Note 8 Proya daha yakın gibiyim.

• note 8 prodan daha yenı olan 9 serısı derım,hatta note 9 pro yu beklemenı tavsıye ederım..gercı 9s ın kamera hızlı sarj degerı ve nfc dısında eksısı yok,o da fena sayılmaz..ayrıca yandan parmak ızı daha pratık bence,pıllerı de 8 proya gore daha buyuk..
  • Net bir tarih olsa aslında en azından fiyata göre beklenilebilir. Net bir tarih olmayınca beklemek çok işime gelmiyor. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • Ben de iPhone SE'den geçeceğim Note 9S sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Ben 128 6gb olan modelini 2599TL'ye aldım migrostan diğer satılan yerlerde 2899'dan aşağısı yok bana kalırsa pro modeli 3000 altında olmayacak gelse bile. Bu yüzden 9s aldım. 8pro'ya gelince mediatek işlemci tavsiye etmiyoruuum
  • BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    9S migrosta şu an satışa kapalı. Alamadım orada maalesef. Şu an doğru düzgün hiçbir yerde satışa açık değil 9S.
  • İnternetten satışta değil ama mağazalarda varmış galiba. Stoklar çabuk bitiyor
    Akşam uğrarım o zaman eğer varsa akşam direkt alırım aslında teşekkür ederim.
    Ekstra bir şey sormak istiyorum, migroskopta incelediğim zaman 2399 TL'lik olan 6/64 olarak görünüyor ama bildiğim kadarı ile bu cihaz 4/64 ve 6/128 olarak satışa çıktı. Bilginiz var mı bu konuda? Redmi Note 9S vs 8 Pro vs 9 Pro
  • Evet yanlış yazılmış internet sitesinde de görseller yanlıştı zaten. 4/64 ve 6/128 cihazlar
    Teşekkür ederim. Bulunduğum ilçedeki migrosta varmış ikisi de. Sanırım 6/128 olanı sadece rami için alacağım.
  • Rice ederim :) 6gb ram çok avantajlı olacaktır orası ayrı fakat hafıza için de 128gb için fiyat farkı verilir bence yıllarca 16gb iphone kullanmış biri olarak düşük hafıza fobim var :) 64'e hafıza kartı takarım derseniz de hafıza kartı, dahili ufs hızını ve konforunu vermiyor hocam alırsanız şimdiden hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 8 Mayıs 2020; 16:36:57 >
    Ben de 3 senedir 256gb kullanıyorum. Şu an güncel olarak 48gblık bir bölümünü kullanıyormuşum
  • Evet Migros telefonda var dedi ama mağazaya gittiğimde bütün telefonları toplamışlardı. Kendi telefonumu da sattım telefonsuz kaldık yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.