1.15m araç önerisi
Merhabalar,
Şuan aktif olarak 2014 polo 1.2tdi kullanıyorum, yeni bir araç bakıyorum. Aklımda bir kaç model var, araştırmaları yaparken fanboylar sebebi ile doğru bir sonuca ulaşamıyorum herkes aracını övme derdinde.
bütçe max. 1.150.000 TL olacak, aklımda şu anda;
- Audi a3 sedan 1.6 tdi (2019)
- Peugeot 2008 1.2 PureTech Active (2021)
- Toyota C-HR 1.8 Flame (2020)
- Volvo s60 1.5 T3 (2017-2018)
- Chery Omoda 5 (Sıfır)
Aylık ortalama 1000km yol yapıyorum neredeyse hepsi şehir içi, uygun yolu bulduğum vakit hız yapmayı severim. Sorun çıkarmayacak konforlu bir araç bakıyorum. Bu saydığım araçların kronik sorunları yakıtları yol performansları hakkında bilgi sahibi olup öneride bulunacak arkadaşları bekliyorum.
Audi en düşük kasa olduğu için pek iyi yorum alamadım. Chery ve Volvo yakıt performansı göz korkutuyor, gruplarda 12 lt yakan da var 8 lt yakan da var, benim kullanımım çok yakacak cinsten :), Toyota ve Peugeot bana uygunlar ama B-SUV olmasını istemiyorum son çare bu ikisinden birini almayı planlıyorum.
Merhaba arkadaşlar,
3 Adet yeni laptop aldım Asus TUF Gaming Fx706li-hx199 model, bu 3 laptopta wi-fi bağlantısında ping sorunu yaşıyorum. Aynı ağda bulunan masaüstü bilgisayarımda wireless adaptörü var sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca laptopları ethernet kablosu ile internete bağlayınca sorun yaşamıyorum.
Araştırdığım kadarı ile bu bilgisayarların kronik Wi-fi sorunları yok. 3 adet aynı sorundan muzdarip bilgisayarın denk gelmiş olma ihtimali çok çok düşüktür. Acaba bilgisayarın wireless'i ile modemin arasında bir uyuşmazlık olma durumu söz konusu olabilir mi?
Driverlar güncel ayrıca wireless driverının eski sürümünü de kurdum yine aynı sorunu yaşadım.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, laptop almak için kasamı satmak istiyorum pek anlamıyorum sizler yakından takip ediyorsunuzdur. Elimdeki sistemi 2. elde kaça satmalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim.
1 X COOLER MASTER MasterCase Pro 3 USB 3.0 Mini Tower Kasa
1 X ASUS DUAL Radeon RX580 OC 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
1 X TOSHIBA OCZ 480GB TR200 SATA3 2.5" SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma)
1 X CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
1 X XPG 8GB 3000Mhz DDR4 Red Gammix. (toplam 16gb)
1 X Cooler Master Elite V3 600W Aktif PFC 120mm Fanlı PSU
1 X AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 14nm İşlemci
1 X ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart (BEYAZ KUTU)
29.12.2019 Tarihinde itopyadan alınmışlardır, bütün parçaların garantileri devam etmekte.
Merhaba, 4 yıllık imalat mühendisliği mezunuyum özel sektör durumu sebebiyle askerlik veya polislik düşünüyorum. Subaylık için bölümün kabul görmüyor, astsubaylıkta ikmal bölümüne kabul edilebiliyorum. Deniz veya kara istemiyorum, sınavların gireceğim Hava İkmal Astsubaylığı ve Pomem üzerinden Polis Memuru olmaya hak kazanırsam hangisini seçmeliyim.
Fikirlerinizi Bekliyorum.
Samsung A70 vs Redmi Note 9s
|
Redmi Note 9S vs 8 Pro vs 9 Pro
|
Tahmini Vereceğim Kilo.
|
TTNET BENİ İPLEMİYOR.
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 195
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 15.527 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware