Şimdi Ara

PC Görüntü gidiyor, işlemci fanı hızla çalışmaya başlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, bu konuyu technopat sitesine de açtık sorunu çözemedik belki burada da başına gelenler vardır. Bilgisayarı kullanırken aniden görüntü gidiyor, ses kesiliyor, klavye mouse ışıkları sönüyor. İşlemci fanı hunharca dönmeye başlıyor. Güç tuşundan bile kapanmıyor bilgisayar sadece powersupply düğmesinden kapanıyor. Bazen hemen açılmıyor bazen açılıyor.

Ekran kartı değiştirip denedim yine yaptı, driver sildim yükledim yine yaptı, hddsiz biosta bekletirken yine yaptı.

Occt test yaptım videoya çektim video sonunda yine aynı şekilde kapanıyor bilgisayar. linkini de bırakayım;

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuEngineer -- 5 Aralık 2019; 13:15:48 >

• Sorun yüksek ihtimalle PSU dan kaynaklanıyor kısa devre v.s olabilir montajı siz yaptıysanız serbest durumda vida bırakıp bırakmadığınızı kontrol edin kasanın metal aksamına herhangi bir donanım temas etmesin + kablolarınızı düzenleyin.
  • beratokm kullanıcısına yanıt
    Montajını sürekli ben yapıyorum aslında. Montajda bir problem yok gibi görünüyor. Bugün ölçü aleti alıp psu test edeceğim.
  • Bilgisayara yük bindiğinde bu sorun oluyor sanırım. Muhtemelen PSU kaynaklıdır. Geçmiş olsun
  • Psuyu kısa devre ile çalıştırıp ölçü aleti ile test etsem değerlerden anlaşılabilir mi sizce?
  • Yük altına girmediği sürece gerilimde düşme vs. tespit etmeniz çok zor.
  • sugureis kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ne yaptıysam bulamadım çözümünü topladım bilgisayarı attım köşeye artık.
  • Virüs taraması yaptınız mı hocam?
  • Statik yemiş olabilir bir ihtimal bilgisayarınızın monitörde dahil bütün güç kablolarını çıkarın usb slotlarıda dahil ekran kartı slotunun altındadır büyük ihtimalle bios pilini çıkarın ve bilgisayarınızın açma tuşuna 10-15sn basılı tutun sonra bios pilini ve ekran kartı vs... çıkardığınız bir şey varsa takıp tekrar deneyin tahmini sorun çözülecektir. Daha önce çok geldi başıma benim çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.