Şimdi Ara

Redmi Watch 5 Active - Bu akıllı saat neden popüler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllı saat modelleri her geçen gün yenileniyor. Bu videomuzda da öne çıkan özellikleriyle dikkat çeken Redmi Watch 5 Active modeline yakından bakıyoruz. Arama desteği, spor özellikleri ve tasarımıyla öne çıkan bu akıllı saat hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?

• Bildirim de emoji o kadar önemli değil, emojiyi ben ne yapayım? Saatten bildirimi temizleyince telefonun bildirim bölgesinden de silebiliyor mu? Telefonun takvim, saat, alarm ve benzeri senkronizasyon durumu nedir? Pil, görüşme değerlendirmeniz güzel ama bunlar ile kısıtlı kalıyor. Diğer kullanım şekillerini de inceleyiniz, lütfen.

• hk10 pro plus aldim kısıtlı arayüzü var (2 dolar güzelleri) stabil şık sorunsuz cihaz

• Saatini bilmiyorum ama bende Xiaomi telefon 12 lite, scooter navee n65, Air fryer ve birde robot süpürge var. Sonuç hepsi hüsran. Telefon çöp, scooter iki yılda rahmetli diğerlerini zaten kullanmıyorum süs olarak duruyor. Bence saati de çöp dür. Bu marka dan uzak durun . Çok arıza yapıyor kitleniyor servis zaten hâk getire. Scooter için birtek İstanbul da var. Sakın başınızı yakmayın. Bu firma Uzay gemisi bile yapıp bedavaya verse almam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.