Şimdi Ara

Redsea'da 62 level Glavier 250+100 kontüre.Kaçmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bazı arkadaşlar 200 silk karşılığı almak istiyorum diyor ama bu seçenek için adanada oturmaları gerekiyor çünkü id ve pw lazım silk almak için.
  • up.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaZzMaNiA

arkadaşlar bazı arkadaşlar 200 silk karşılığı almak istiyorum diyor ama bu seçenek için adanada oturmaları gerekiyor çünkü id ve pw lazım silk almak için.

Gamesultan kodu versin nie id pw gerekiyo ki.
  • çok kötü
  • kardeş bu yorumu neden yapıosun asıl sana biraz olumlu bişeler yaz adam herseyini acıklamıs daha ne istiyonuz üstelik çok para fiLanda istemio Topic'i kirletmene gerek yok
    quote:

Orjinalden alıntı: kocaelilee

çok kötü
  • hor kullanılsa ne olcak ucuz alıcak kişi baya ugrasması lazım hayırlı satıslar
  • pffffffff... satılsın artık char..
    up
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaelilee

çok kötü

Öncelikle Yukarda belirttiğim gibi çarın mükemmel olduğunu idda etmiyorum bu bir
    ikinci olarak senin kasabildiğin çarın levelitesi az çok 0-40 arası olduğu için çarın iyiliği ya da kötülüğüne bir derece getireceğinide sanmıyorum.
    Kısacası bu topic içerisinde peki bir artın yok. O yüzden naşş.
  • iyi satışlar
  • ben beğenmedim imbue ne??ayrıca çok şey anlama yani skille item durumu kötü oyuzden

edit:kelime ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahariç -- 14 Mart 2008; 17:28:35 >
  • Ya ben anlatamıyorum ya da bazıları okuma özürlü.Yukarda yazmışım latin alfabesiyle demişim ki çarın durumunun iyi olmadığını biliyorum.Kalkıp çok kötü vs yazmayın demişim.skiller çorba demişim.full str olmadığınıda arkadaşlar söylemiş değiştirmişim.Hala birileri gelip yav bu çar kötü diyip duruyorsa ya hakkaten ben anlatamadım,ya da anlamıyo bu arkadaşlar.Diyeceğim o ki .Çar bu , fiyat belli internette araştırın bulun bu fiyata daha iyisini eyvallah diyip editliyim başlığı.Ya da susun Salaklığınız ortaya çıkmasın.Kusura bakmayın.
  • Gerçekten çok ucuz.
    Bi de up
  • ah bir de takası gerçekleştirsek...
    up....

ha bir de ben niçin cevap butonuna basamıyorum ve konu albüm vs. açamıyorum, bunlar yetmiyor bir de profil bakamıyorum.. bunu da yazdıktan sonra konuyu yenilemem gerekiyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.