Şimdi Ara

Redsea'da 62 level Glavier 250+100 kontüre.Kaçmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çar resimlerdende anlaşılacağı gibi biraz hor kullanılmış .Fakat iyi kasan biri tarafından daha 72 olmadan skilleri kapatılabilir.Yani zor değil.ama çarın durumu ortada bu yüzdende kalkıp bi ton para istemicem .çarı almak isteyen arkadaşlar için birden fazla önerim var
    1.250+100 kontür karşılığı satabilirim.
    2.uranüste 50 m karşılığı satabilirim
    3.daha düşük levelli ama skilleri güzel verilmiş bir çarla takas edebilirim.
    4. 200 silk karşılığı verebilirim.

resimler aşşağıda.

eğer yukardaki öneriler değilde daha makul ve mantıklı önerileriniz varsa
    msn :burak@okulahayir.net

bu arada çarın eksik olduğunu başta söyledim gelip burda yok dandik yok sp az demezseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaZzMaNiA -- 2 Mart 2008; 11:58:42 >

• apppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaZzMaNiA

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hayırlı satışlar Kardeşim... İnşallah alıcı bulursun...Param olsa alırdım gerçekten

Ayrıca ; Burak arkadaşımıza kefil olabilirim , Her konuda güvenebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRed

Hayırlı satışlar Kardeşim... İnşallah alıcı bulursun...Param olsa alırdım gerçekten

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

saol layık olmaya çalışıoruz emre.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

saol layık olmaya çalışıoruz emre.

Alıntıları Göster
    en iyisi 200 silk daha ucuz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: XMEN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: XMEN

silk satan yer olsa.herkez alıcı ama .bu arada çara dehşetengiz ilgi var pm kutusu kaynıo. :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XMEN

silk satan yer olsa.herkez alıcı ama .bu arada çara dehşetengiz ilgi var pm kutusu kaynıo. :D

Alıntıları Göster
    sa ben chara taliim hangi şehirde oturuorsun eskdeysen elden alailirim..ama değilse msn ekledim konuşalım..pm atarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gececi26

sa ben chara taliim hangi şehirde oturuorsun eskdeysen elden alailirim..ama değilse msn ekledim konuşalım..pm atarsan sevinirim

Alıntıları Göster
    Char hor kullanılmış ancak satış seçenekleri harika hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fire_glavie2

Char hor kullanılmış ancak satış seçenekleri harika hayırlı satışlar.

Alıntıları Göster
    çorba olmuş char
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizil_shaman

çorba olmuş char

Alıntıları Göster
    çarın çorba olduğunu gözü gören herkez anlayabilir be abi.
    çar çorba olmasa niye 350 kontüre satayımki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRed

Alıntıları Göster
    Chara Talibim ama verecek öyle Ahım şahım birşeyim yok
    http://resim.donanimhaber.com/m_21021458/tm.htm
    skiller düzgün,5m parası farm seti ölü kedisi var.
    Ayrıca Emreyle 1-2 kere satış muhabetimiz oldu bana güvenebilrisin
    bişey sorcam Fire imbue kısmının resmi varsa koyabilir msn göremedim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 2 Mart 2008; 8:38:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FeteLin0

Chara Talibim ama verecek öyle Ahım şahım birşeyim yok
    http://resim.donanimhaber.com/m_21021458/tm.htm
    skiller düzgün,5m parası farm seti ölü kedisi var.
    Ayrıca Emreyle 1-2 kere satış muhabetimiz oldu bana güvenebilrisin
    bişey sorcam Fire imbue kısmının resmi varsa koyabilir msn göremedim de

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dünden beri siz diyin 20 ben diyim 30 kişiyle konuştum.hepsi birbirinden garip tekliflerle geldiler. bu çarı bu kadar ucuza satmazdım hatta hiç satmazdım kendim kasar 7x li levellerde düzeltir paranın gözüne vurur satardım.ama uranüste 49 level rouge çarım , gerçektende güzel bir guildim war. bu sebepten satıyorum çarı yani bana çar takası yaparken bunu göz önünde bulundurun.bide bu kontür işinde bazıları 70 +70+70+70+70 atayım diyor .Efendim çarın fiyatı zaten ucuz.250+100 kontür alında bari konbaramız şenlensin.İlginiz için saolun beyler.

• quote:

Arkadaşlar dünden beri siz diyin 20 ben diyim 30 kişiyle konuştum.hepsi birbirinden garip tekliflerle geldiler. bu çarı bu kadar ucuza satmazdım hatta hiç satmazdım kendim kasar 7x li levellerde düzeltir paranın gözüne vurur satardım.ama uranüste 49 level rouge çarım , gerçektende güzel bir guildim war. bu sebepten satıyorum çarı yani bana çar takası yaparken bunu göz önünde bulundurun.bide bu kontür işinde bazıları 70 +70+70+70+70 atayım diyor .Efendim çarın fiyatı zaten ucuz.250+100 kontür alında bari konbaramız şenlensin.İlginiz için saolun beyler.

Alıntıları Göster
    Başlıkta FULL STR glavier demişin ama Char Full str değil. Statların bi kısmı inte verilmiş...

Yanlış anlaşılmaları engellemek için başlığı ve char bilgilerini bu ölçüde düzenle

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMusty

Başlıkta FULL STR glavier demişin ama Char Full str değil. Statların bi kısmı inte verilmiş...

Yanlış anlaşılmaları engellemek için başlığı ve char bilgilerini bu ölçüde düzenle

Alıntıları Göster
    bencede...

• quote:

Orijinalden alıntı: rabiaakgun93

bencede...

Alıntıları Göster
    ap ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMusty

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheMusty

düzelttim :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheMusty

düzelttim :)

Alıntıları Göster
    1-2-3
    upppp

• quote:

1-2-3
    upppp

Alıntıları Göster
    up^^
  • çok nazik bi beyfendi efendim fln yazmıs sevdım ben bu kardesımızı up
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmorias

çok nazik bi beyfendi efendim fln yazmıs sevdım ben bu kardesımızı up
    saol :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.