Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen hocam daha 2hafta olmadı bu model 129TLye satılıyordu ortalıkta çeklerde yoktu pahalı diye şuanda 79TLye satılan dmxmax modelini almıştım giyinmemiş olsaydım onu iade ederdim hanım bu gidişle eve almayacak beni :)
  • kahverengi olsa alırdım..siyah zaten var birsürü..
  • bu ayakkabının özellıgı nedır ? yuruyus ayakkabısı mı ? hafıf mı ?
  • aldım bir adet teşekkürler. dmx tabanı rahat hissettiriyor insana. iki yıldır kullandığım bir reebok ayakkabım vardı;sayenizde yeniledim. Nike ayakkabıda 43 numara biraz sıkarken, reebok ta 43 numara büyük geliyor. ona göre bedeninizi seçin
  • dandiği değil hocam birebir aynısı ama onlar bayan numaraları nedense indirime girmiyor birkaç aya kalmaz onlarda bu fiyatlara inecektir
  • catik kullanıcısına yanıt
    daha iyisi yada dandiği değil hocam birebir aynısı bayan numaralarla erkek numaraları arasında fiyat farkı var ürün kodları bile aynı sadece fiyat farklı
  • Çok tipsiz, bedava olsa giyilmeyecek cinsten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nike adidas 42,5 giyiyorum. Reebokta hangi numarayı önerirsiniz? 42 mi 42,5 mu kullanan arkadaşlar belirtirse sevinirim ...
  • hediye çeki tanımlanmamış bana da, kullanılmayacak hediye çeklerine talibim
  • yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Siparişimi oluşturdum.
  • Arkadaşla kendime 1er adet aldım, çekte yoktu ama 100 tl uygun geldi bana umarım pişman etmez.
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    hocam 2tane almışken 150TL üzeri 30TL indirimli hesaplar vardı ücretsiz edinebilirdiniz
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    yürüyüş +gündelik +hafif +su geçirmez +nefes alır
  • fx1018 kullanıcısına yanıt
    Nasıl elde edilecek hocam? İptal edebilirmiyim seçenek varmı diye baktım ama seçenekte yokmuş, mesaj atıp iptal edin desem, iptal edilene kadar stoklar tükenir
  • zevk meselesi ama bence siyah modelde gayet güzel tabi gösteriş diyorsanız kahverengi modeli daha çok belli ediyor kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Çok tipsiz, bedava olsa giyilmeyecek cinsten

aynen çok saçma bır model ederi bile 40tl benim gözümde
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    kaç numara aldınız hocam stok ve kart limitiniz varsa başka hesaptan sipariş verip bir önceki siparişlerinizi iptal edersiniz bu kadar basit aslında
  • 99.5 tl ıken almaya kaltıgımda 6.90 kargo vardı hedıye cekı kullandıgımda kargo ucretıde cıkmadı 100 tl uzerı kargo yok mu beyler
  • fx1018 kullanıcısına yanıt
    30 tl çeki nasıl alacaz peki hocam ?
  • boxor kullanıcısına yanıt
    acaba aynı modele mi bakıyoruz ? bence güzel bir model ama gore-tex olmayan farklı renkli değişik modeller mevcut yeşili var kırmızısı var:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.