Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu konu sayesınde almıstım....usa ya gıttıgımdede 1 tane aldım....artık baska ayakkabı gıyemıyorum....
  • Ben Reebok DMXMAX Rainwalker modelini 6 senedir giyiyorum ama tabanlar artık özelliğini yitirdi. Derisi taş gibi sağlam.
    Anladığım kadarı ile burada bu ayakkabıların fanı oluşmuş.
    Ben bugün Reebok Türkiye'ye mail bile attım. Cevap bekliyorum. (Artık Adidas Grup çatısı altındalar)

Eğer Türkiye'de bir yerlerde görürseniz bulursanız ve haberdar ederseniz, haberdar edenlere teşekkürlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 24 Mart 2016; 14:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

Ben Reebok DMXMAX Rainwalker modelini 6 senedir giyiyorum ama tabanlar artık özelliğini yitirdi. Derisi taş gibi sağlam.
    Anladığım kadarı ile burada bu ayakkabıların fanı oluşmuş.
    Ben bugün Reebok Türkiye'ye mail bile attım. Cevap bekliyorum. (Artık Adidas Grup çatısı altındalar)

Eğer Türkiye'de bir yerlerde görürseniz bulursanız ve haberdar ederseniz, haberdar edenlere teşekkürlerimi sunarım.

valla ben arasıra aklıma gelince bakıyorum sitelerde bulamadım gitti gidiyorda var oda 37 numara..)) geçen ay amerikadaydım baktım orada da gore tex li yoktu daha dandiği kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 29 Ağustos 2016; 3:43:41 >
  • Ayakkabı halen ilk günkü gibi ... Taş gibi taş

İnanılmaz rahat ve konforlu .

keşke 3 tane vs alsaydım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Ayakkabı halen ilk günkü gibi ... Taş gibi taş

İnanılmaz rahat ve konforlu .

keşke 3 tane vs alsaydım ..
    aynen hiç sorma

artık bulamıyorum ben satyılmıyormu üretilmiyormu acaba?

keşke 10 çift alsaydım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.