Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün geldi ayakkabı gerçekten çok rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebocuu

Bugün geldi ayakkabı gerçekten çok rahat
    44.5 daha mı iyi olur diye bir tane de 44.5 siparişi verdim, artık hangisi olursa :) ikisi de gider gibiyse kenara koyup yedek yaparım. kotla vs güzel de, chino pantalonla pek gitmedi gibi, işyerinden laf etmezlerse işte de giyerim ben bunu

bu arada 42 ya da 42.5 alıp olmayan, iade etmek isteyen ya da ikinci ayakkabım geldikten sonraki denemede açığa çıkacak olan 44 ya da 44.5 le taks etmek isteyen olursa bir adet lazım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

44.5 daha mı iyi olur diye bir tane de 44.5 siparişi verdim, artık hangisi olursa :) ikisi de gider gibiyse kenara koyup yedek yaparım. kotla vs güzel de, chino pantalonla pek gitmedi gibi, işyerinden laf etmezlerse işte de giyerim ben bunu

bu arada 42 ya da 42.5 alıp olmayan, iade etmek isteyen ya da ikinci ayakkabım geldikten sonraki denemede açığa çıkacak olan 44 ya da 44.5 le taks etmek isteyen olursa bir adet lazım. :)

hocam 44 biraz dar geldiği için 44.5 ile değişim isteği bulundum

sende ikiside var galiba

nasıl 44.5 fark ediyormu? benimde sağ ayak biraz sola göre büyük. 44.5 oldumu sana

• quote:

Orijinalden alıntı: yaralışişman

quote:

hocam 44 biraz dar geldiği için 44.5 ile değişim isteği bulundum

sende ikiside var galiba

nasıl 44.5 fark ediyormu? benimde sağ ayak biraz sola göre büyük. 44.5 oldumu sana

Alıntıları Göster
    Bende 44 aldım hafif yanlardan sıkıyor gibi benimkide ama esner zamanla o yüzden dert etmiyorum.

Ayakkabı ıslak zeminlerde biraz kayıyor sanki, birde tabandan dolayı statik elektrik biriktirip topraklama yapacak birşeye dokunduğumda bol bol elektrik çarpması yaşatıyor

• 44.5 olanı dün sipariş ettim, henüz bana gelmedi. salı günü gelecek gözüküyor. Ama bugün 44ü bağcıklarını gevşeterek yeniden denedim, sıkmadı. 44.5 i boşa aldık sanırım :)
  • quote:

44.5 olanı dün sipariş ettim, henüz bana gelmedi. salı günü gelecek gözüküyor. Ama bugün 44ü bağcıklarını gevşeterek yeniden denedim, sıkmadı. 44.5 i boşa aldık sanırım :)
    elimde 1 adet 42.5 var istanbul avrupa yakası maslak civarı 80 tlden verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seawolf09 -- 8 Aralık 2013; 16:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bende 44 aldım hafif yanlardan sıkıyor gibi benimkide ama esner zamanla o yüzden dert etmiyorum.

Ayakkabı ıslak zeminlerde biraz kayıyor sanki, birde tabandan dolayı statik elektrik biriktirip topraklama yapacak birşeye dokunduğumda bol bol elektrik çarpması yaşatıyor

kesinlikle haklısın carpma olayını hiç sevmedim...hele aractan indim metale bir dokundum titredim vallaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

kesinlikle haklısın carpma olayını hiç sevmedim...hele aractan indim metale bir dokundum titredim vallaa...

Alıntıları Göster
    su geçirmez diye alınan ayakkabının ıslak zeminde kayması garip olmuş

• quote:

Alıntıları Göster
    Ayakkabı biraz önce aldım arkadaşlar ve söylediğim gibi biraz büyük geldi

44 yada 44,5 alıp 45 ile takas etmek isteyen arkadaşlardan pm bekliyorum

1 hafta 10 gün içinde değiştiremezsem duruma göre satabilirim

iyi forumlar

• quote:

yağmurda kaymayabilir ama buzda kayabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Alıntıları Göster
    Benim de ayakkabı bugün elime ulaştı. Önceden numaraları araştırmıştım, tahmin ettiğim gibi 44 numara tam oldu. Genel ayakkabı numalarına göre 1 numara büyük, Adidas ve Nike'a göre ise yarım numara küçük almak gerekiyor.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 12 Aralık 2013; 18:03:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Benim de ayakkabı bugün elime ulaştı. Önceden numaraları araştırmıştım, tahmin ettiğim gibi 44 numara tam oldu. Genel ayakkabı numalarına göre 1 numara büyük, Adidas ve Nike'a göre ise yarım numara küçük almak gerekiyor.

Adidas superstarım 43 1/3 , bu ayakkabım ise 42,5

bir yanlışlık var işte
  • quote:

quote:

bir yanlışlık var işte

Benim de Adidas 44 2/3 , Reebok ise 44. Hesap doğru yani.

Markaların numaralarına bakarsam hem Adidas (44 2/3) hem de Reebok (44) ayak uzunluğu olarak 28,5 cm gösteriyor -ki en doğru sayısal veri budur.

Şuradan karşılaştırma yapılabilir:

https://eksisozluk.com/ayakkabi-numarasi--523518

• quote:

quote:

quote:

bir yanlışlık var işte

Benim de Adidas 44 2/3 , Reebok ise 44. Hesap doğru yani.

Markaların numaralarına bakarsam hem Adidas (44 2/3) hem de Reebok (44) ayak uzunluğu olarak 28,5 cm gösteriyor -ki en doğru sayısal veri budur.

Şuradan karşılaştırma yapılabilir:

https://eksisozluk.com/ayakkabi-numarasi--523518

Alıntıları Göster
    44.5 te geldi, çok az büyük gibi ama giyilmeyecek kadar a rahatsız edici değil.

44 le devam 44.5 te yedek olarak kenarda duracak gibi :) dün de 42.5 stoklara girdi, bi tane de abim için aldım, bu ay bütün maaşı n11 ve morhipoya sıvadık

• quote:

44.5 te geldi, çok az büyük gibi ama giyilmeyecek kadar a rahatsız edici değil.

44 le devam 44.5 te yedek olarak kenarda duracak gibi :) dün de 42.5 stoklara girdi, bi tane de abim için aldım, bu ay bütün maaşı n11 ve morhipoya sıvadık

Alıntıları Göster
    iade ettiğim stoğa girmiş..

44 numara temiz ayakkabı. kaçırmayın. sadece evde denemelik giydim.

• yaralışişman Y kullanıcısına yanıt
    neden ıade ettın hocam
    ben ayakkabıyı 1 haftadır kullanıyorum super bısı 44 numarayı sımdı bırdaha sıpars vercem ya yedek yapcam kendıme yada babama hedıye etcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

neden ıade ettın hocam
    ben ayakkabıyı 1 haftadır kullanıyorum super bısı 44 numarayı sımdı bırdaha sıpars vercem ya yedek yapcam kendıme yada babama hedıye etcem

ayağıma az küçük geldi.

44.5 numara ile değiştirdim. al o ürünü. kaçırma, sadece evde giydim denemelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaralışişman

quote:

Orijinalden alıntı: catik

neden ıade ettın hocam

ayağıma az küçük geldi.

44.5 numara ile değiştirdim. al o ürünü. kaçırma, sadece evde giydim denemelik

Alıntıları Göster
    Hocam ıslak zeminde nasıl ayakkabı ?

kayıyor vs diye yorumlar var, harbiden öyle mi, ya da çok mu kayıyor :)

• quote:

Hocam ıslak zeminde nasıl ayakkabı ?

kayıyor vs diye yorumlar var, harbiden öyle mi, ya da çok mu kayıyor :)

Biraz kaydırıyor işte. :)

Hafif yağmur çiseleyince (şar şar yağsa kaymaz) çoğu ayakkabım az veya çok kayıyor. Arabalar bile hafif çiseleyen yağmurda kayarlar.

NB 574 ayakkabım, hafif yağmurda kızak gibi oluyor. Yolda yürümek zorlaşıyor, o denli. Bu Reebok ise o derece değil. Ama sonuç olarak kayıyor mu, kayıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.