Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yirthan

Yanlardan ve üstten tam sardı önde ucu ucuna ...

tehlikeli gibi hocam ayakkabılar yandan esner ama önde temas varsa durum kötü en son forumda nike gore-tex satmıştım böyle bir durum söz konusu diye
  • hakkaten zengin ayakkabısı demek böyle oluyor.

ayağım ucuza zenginlik gördü :)

numara konusunda bire birmiş.. boşa bir numara küçük almışız bence.

tabanı süper ayakkabının içinde gevşedi resmen ayaklarım.
  • Gerçekten sıcak fırsatmış. (Yetişemedik ama)
    45 yada 45,5 satmak isteyen olursa almak isterim.
  • http://www.morhipo.com/reebok-rainwalker/6131894/detay

Bu üründen almıştım ve gerçekten harika bir ürün. Göründüğünden daha kaliteli ve çok rahat gerçekten. 67'ye geldi bana da
  • Benimki de geldi. Resimlere nazaran şık bir ayakkabi.

Normalde 44 giyerim bunuda 44 aldim tam oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam teslim aldım ayakkabıyı normalde 45 giyiyorum 45 büyük gelir demiştiniz tam oldu iyiki değiştirmemişim bide arayıp 44 numara gönderin diyecektim. Konuyu açan fx1018'e tekrar teşekkür ederim
  • kapatılsın şu konu yada biten fırsatlara alınsın bu kadar memnuniyeti gördükçe almadığıma yanmaya başladım .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • us 12 giyerim bun da da 12 oldu. teşekkürler.
  • 45,5 buyuk geldi, 45 ile takas yapabilirim veya almak isteyen varsa istanbul anadolu yakasında aldigim fiyata verebilirim,pm den konusalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 4 Aralık 2013; 9:29:58 >
  • elimde 44 var,

hiç sokakta giyilmemiş 44.5 ile takas ederim.
  • 44 numara satmak isteyen varsa 90 liraya alırım ankaradan
  • Benim ayakkabı da dün geldi. Normalde 44 giyerim 44 aldım tam oldu. Ayakkabıyı çok beğendim.
  • Hayırlı olsun hocam bende demiştim Reebokta kalıp büyük diye ama aynı markada modelden modele görede değişiyor diye. Ama bu modelin kalıbı diğer Reeboklara göre dar bu ayakkabının goretex astarla alakalı bir durumda olabilir.
  • 42 giyiyorum 42,5 aldım sorunsuz tam oldu
  • ayakkabı nefis kesinlikle , 42.5 cuk oturdu ayağıma . 79,95TL ye Goretexli reebok aldık daha ne isteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

44 numara satmak isteyen varsa 90 liraya alırım ankaradan

44 numara stokta var gözüküyor.?

çek satış konusunda 5 liraya 30tl lik çeki alın, ucuza mal etmiş olursunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

44 numara satmak isteyen varsa 90 liraya alırım ankaradan

44 numara stokta var gözüküyor.?

çek satış konusunda 5 liraya 30tl lik çeki alın, ucuza mal etmiş olursunuz :)

Sağolsun Gasior, sayende aldım bi tane. belki sistemde sorun var, ben aldım şimdi yine 44 numara stoka girdi.

sabah ola hayrola :)
  • Hala şu konuyu takip ediyorum. Şöyle bir 43 numara düşse atlayacağım üstüne.
  • benden sonraki stok ta gitti sanırm, yada biri şuanda sepetine attı. gecenin bu saatinde sokta girmesi sistem sorunu olduğu yönünde izlenim uyandırd bende, yada uzun zamandır stoktaydı da kimse girip bakmadı, ya da 44 buyuk geldi :)

20 tl indirim, + enpara ile 66 tl ye geldi, daha doğrusu gelecek eğer sistem hatası olmuş diye iptal etmezlerse :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Kesin iadedir o kardeş. Millet aldı kimine büyük geldi kimine küçük geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.