Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ayagına olmayan bı arkadasdan mutlaka kap benım ınt aldıgım ozlleıklede f/p oranı ıle en ıyısı
  • Kargolar yola cikti ama maalesef alması yarina kaldi kalip farklarini düşünerek iki tane sipariş verdim bir tanesini ihtiyacı olan birine vericem numaralar 42,5 ve 44 büyük ihtimal 42,5 bana olacak diğer 44 boşta insan olan birine verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ayağım doya doya son kez ıslandı:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

benim siparişim elime ulaştı. 45,5 numara ve ayağıma tam uydu :)
    konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Toplam 75 TL'ye mal ettim ve buralarda bu fiyata alabileceğimi hiç sanmıyorum

Kutudan bir de sürpriz çıktı.

hocam nıke da kac gıyodun
    kardesım nıke da 47 1/3 gıyıor 45.5 bu olur muydu dıye merak ettım de

hocam adidas ve ot'de 46 1/2 oluyordu. Buradaki yorumları okumadan önce bu ayakkabının 46 numarasını sipariş verecektim. Ama kalıbı büyük diye yorumları okuyunca risk alıp 45,5 sipariş verdim ve tam oldu. Nike uzun zamandır giymediğim için yorum yapamayacağım.

eyvah , desene hangar gibi ayakkabı almışım ... benim ayak 43,5 , 45,5 kalmış diye ondan sipariş etmiştim ... gerçi ayakkabıyı kışın giymek için aldım ve kışın çift çorap giyerim ama dediklerinize bakılırsa oldukça büyük olacak gibi ... veya numara küçültücü tabanlardan almak gerekecek gibi ... yarın gelecek nasip olursa gelsinde ona göre yorum yapalım ... bu arada ilkbaharda columbia marka bir yürüyüş ayakkabısı aldım ve hiçbir şekilde memnun kalmadım ... marka oldukça kalitesiz ve ithalatçı firma kesinlikle arıza kabul etmiyor ve direkt iade ediyor ... sırf bu sebeple morhipo.com müşteri memnuniyeti açısından alt limitsiz 20 tl lik hediye çeki tanımladı ... mecburen kuru havalarda giyiyorum çünkü iki ayağında ön tarafında yırtık oluştu hemde 2 ay içinde ... ıslak havada giydiğim zaman ayaklar neredeyse duş alıyor ... ne olursa olsun COLUMBİA markasından uzak durun ... sorun yaşadığınız zaman haklı olsanız dahi kabul etmiyorlar ve garanti süresi 3 ay diye saçma bir bahane uyduruyorlar ... fakat morhipo.com'u tavsiye ederim adamlar müşteri memnuniyeti odaklı çalışmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorlar ...

• HOCAM COLUMBİA aslında cok ıyı markadar cok da severım ama sansınıza olsa gerek kotu bır deneyım yasamıssınız

bu arada dısarıda felaket yagmur yagıyoo 4 gözle beklıyorum yarın olsada su gore-tex astarı test etsem varya okula gıdene kadar ayagıma tek damla su gırsın morelım fena bozulur :)
  • ben 30 lira çek + enparayla 58e malettim ama şimdi yorumlara bakınca bide kardeşime alsaydım diyorum (yarın geliyor benim kargoda)
  • Arkadaşlar, ayağına 42 numara olmayan varsa alabilirim..
  • Bende 42.5 var 42 ile değişmek isteyen olursa PM atsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 42 numara ayağına olmayan varsa satın alabilirim
  • ayakkabı uzmanları burda heralde..şu model nasıldır bılgısı olan varmı acaba...
    http://www.n11.com/adidas-primaloft-erkek-bot-v21261-terrex-softshell-mid-P16635698
  • ben böyle goretex görmedim
  • ayakkabı geldi iş yerinde arkadaşlar da beğendi. bu fiyata goretex almak çok iyi oldu haber veren arkadaşa teşekkür ederim
  • 42 numara alinir..kalip buyukse 41.5 veya 41..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece 44.5 numarası kalmıştı onu aldım bugün geldi ayağıma şak diye oturdu korkmuştum acaba kalıp büyükmü küçükmü diye ancak nike ile aynıymış ben nike'da 44.5 giyerim aynen oldu ayakkabı ve bu paraya bedava keşke 1 tane daha alsaymışım ancak ne olacağını bilemediğim için almamıştım olsun haber verenden allah razı olsun 1 tane alamayan bile o kdar varken şanslılar arasında olmak güzel,ayakkabıya bayıldım tam istediğim gibi ve acayip rahat
  • gelmiş benimkide.

inş. ayağıma olur. akşam bakacam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaralışişman -- 3 Aralık 2013; 13:36:08 >
  • Kalıp büyük diyenler nike 44,5 giyiyorum bunu 44 aldım sanki sıktı ayağımı akşam tekrar deneyeceğim.. ayrıca kutusu harpten çıkmış benim ayakkabının sizinki de böyle mi..
     Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

ben böyle goretex görmedim

bunu olumlu mu yoksa olumsuz anlamda mı yazdın?
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Kalıp büyük demiştik hocam ama aynı markada modelden modele görede değişebiliyor demiştik geçen haftalarda aldığım Reebok kalıp olarak bundan enaz yarım numara daha bol.

Açıkçası benim aldığım ürününde kutusunda sorun yok ama normalde ayakkabının Reebok kağıdına sarılı olmasıda lazımdı enazından bir önceki aldığım ayakkabı öyleydi iyice kontrol edinde hocam üründe sıkıntı olmasın.
  • ilkdostun kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam hayırlı olsun
  • fx1018 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı derken geri iade edilmiş ürün sahte vs nasıl anlayacağım ben bunu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.