Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 45 kocaman gelen dönsün bana alıcıyım :)
  • http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Elite+Stride+GTX+II&_sop=15

bu ayakkabı e-bay da bizim morhipo dan aldığımızdan biraz daha pahalı ama Türkiye indirimsiz piyasa fiyatının 3 de 1

mesala bayanlar için olanı kargo dahil 62 dolar

edit: Gerçekten çok iyi fiyata mı aldık diye piyasa araştırması yaparken gördüm. Belki birinini işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmazici -- 1 Aralık 2013; 1:34:43 >
  • hala 99 tl fıyata bulunuyor..?? bu kanpanyanın kapanması lazım degılmı...yada morhıpoda kanpanya zamanları esnekmi.?? ona gore bırdahaki alısverısımde bu kadar hızlı davranmama gerek kalmadıgını anlıyacagım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

hala 99 tl fıyata bulunuyor..?? bu kanpanyanın kapanması lazım degılmı...yada morhıpoda kanpanya zamanları esnekmi.?? ona gore bırdahaki alısverısımde bu kadar hızlı davranmama gerek kalmadıgını anlıyacagım...

sanırım kelebek ürünler ay sonuna kadar. bu genel bi indirim kampanyası.

şu bayan numaraları diğerleriyle aynı fiyata inmeden bitmese iyi olur.
  • Bugün YKM'de aynı ürüne baktım 370 küsür TL fiyatı vardı ama görünüm olarak çok çok sade, hiç albenisi yok gibi açıkçası.
  • nike US 10.5 ,U K 9.5 , EUR 44.5 , 28,5 CM giyiyorum
    converse de kaç numara almam gerekir?
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    100TL altına böyle ürün bir daha kolay kolay bulunmaz hocam farklı modelleri olsaydı onlardan da alırdım hatta hiç ihtiyacım olmadığı halde aldım bu ayakkabıyı millet 100TL bez Converse veriyor o yüzden fiyata takılmanın bir anlamı yok.

Morhiponun işi belli olmaz stok var diye almazsınız birkaç saatte ürün kalmaz mesela şuanda bütün indirimli ürünleri kaldırmışlar.
  • gesture G kullanıcısına yanıt
    Ailecek giyersiniz artık hocam hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

100TL altına böyle ürün bir daha kolay kolay bulunmaz hocam farklı modelleri olsaydı onlardan da alırdım hatta hiç ihtiyacım olmadığı halde aldım bu ayakkabıyı millet 100TL bez Converse veriyor o yüzden fiyata takılmanın bir anlamı yok.

Morhiponun işi belli olmaz stok var diye almazsınız birkaç saatte ürün kalmaz mesela şuanda bütün indirimli ürünleri kaldırmışlar.
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoLLBuLL -- 19 Nisan 2015; 0:50:31 >
  • ben nike ve converse aynı numara giyiyorum hocam ama kalıplar modele görede değişir
  • PoLLBuLL kullanıcısına yanıt
    Ne yapacakları belli olmuyor işte hocam uygun ürün bulunca hemen almak lazım sonradan iptal yada iade şansı var ama almayınca hiçbir şansınız olmuyor
  • Arkadaşlar bu fırsatı kaciranlara aşağıdaki ürünü öneririm. Ben aldım çok rahat.fiyatta uygun bence. Goretex değil ama kış için çok uygun.site guvenilir sportive in sitesi
         http://www.spormarketim.com/urun-31210-nike-manoa-erkek-bot.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdurs

Arkadaşlar bu fırsatı kaciranlara aşağıdaki ürünü öneririm. Ben aldım çok rahat.fiyatta uygun bence. Goretex değil ama kış için çok uygun.site guvenilir sportive in sitesi
         http://www.spormarketim.com/urun-31210-nike-manoa-erkek-bot.html

Gore-tex değil, uzun ve çok daha pahalı. Alakasız kısaca.
  • benim siparişim elime ulaştı. 45,5 numara ve ayağıma tam uydu :)
    konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Toplam 75 TL'ye mal ettim ve buralarda bu fiyata alabileceğimi hiç sanmıyorum

Kutudan bir de sürpriz çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

benim siparişim elime ulaştı. 45,5 numara ve ayağıma tam uydu :)
    konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Toplam 75 TL'ye mal ettim ve buralarda bu fiyata alabileceğimi hiç sanmıyorum

hocam nıke da kac gıyodun
    kardesım nıke da 47 1/3 gıyıor 45.5 bu olur muydu dıye merak ettım de
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    daha once 74 tl ye bunun kahverengını aldım tek guzel yanı cok hafıf olmasıydı ama suyu oldugu gıbı ıcıne alıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

hocam nıke da kac gıyodun
    kardesım nıke da 47 1/3 gıyıor 45.5 bu olur muydu dıye merak ettım de

hocam adidas ve ot'de 46 1/2 oluyordu. Buradaki yorumları okumadan önce bu ayakkabının 46 numarasını sipariş verecektim. Ama kalıbı büyük diye yorumları okuyunca risk alıp 45,5 sipariş verdim ve tam oldu. Nike uzun zamandır giymediğim için yorum yapamayacağım.

• greenflash kullanıcısına yanıt
    hocam 46 1/2 gıyıyorsan kardesıme olmazdı demekkı ona 46 numarası tam gıdersdrı

sonunda bıtırmısızz stoguu bu kadar uzun surmesıne bıle sasrdım

benımkıde kargıda suan 2 -3saat sonra alıcam denıcem hemen suya gırcem merask edıyorum gercekten su gecırmıcekmı 1 saat soyle suda dolasmam geekıyo denemk ıcın
  • quote:

Lokum di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Lokum di mi?

evet
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.