Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: greenflash

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

benim siparişim elime ulaştı. 45,5 numara ve ayağıma tam uydu :)
    konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Toplam 75 TL'ye mal ettim ve buralarda bu fiyata alabileceğimi hiç sanmıyorum

Kutudan bir de sürpriz çıktı.

Lokum di mi?

evet

Orjinallikte bir sıkıntı yok değil mi.. piyasada 370 tl ayakkabı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sitenin başındaki bugs bunnyye mesaj attık "model aynı ama bayan numaraları niye aynı fiyat değil"

fiyatı indirmelerini beklerken toptan hepsini kaldırdılar. pes.
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Morhipo Boyner grubunun şirketi hocam orjinallikte takıntınız olmasın. Ayakkabıyı teslim aldım hiçbir sıkıntısı yok bunun bu kadar ucuzlayacağını bilseydim 2hafta önce 70TLye aldığım Reebok u almazdım bu fiyata böyle ayakkabı bedava gibi birşey bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

sitenin başındaki bugs bunnyye mesaj attık "model aynı ama bayan numaraları niye aynı fiyat değil"

fiyatı indirmelerini beklerken toptan hepsini kaldırdılar. pes.

Tahminimce bir sonraki indirimlerdede onları piyasaya sürerler hocam. Benim ayakkabıyı beğenmedi hanım söyledim aynısından sanada alayımmı diye ancak istemedi.
  • Bizim ayakkabilar da geldi, orjinalligi konusunda suphe yok, kendime iki tane almistim, boyle firsat bi daha bulunur mu az mi almisim diyorum simdi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • germinall G kullanıcısına yanıt
    ev ayakkabı dolu olmasa 2-3 çift alırdım hocam ama bununla birlikte daha hiç giyinmediğim 10çift ayakkabım var onların bir kısmını elden çıkartmaya çalışıyorum :)
  • stoklar geri gelmiş gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

stoklar geri gelmiş gibi :)

hangi stok

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX
  • Bu stok :)
     Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX

ilk mesjı yazarken sepete de eklenebiliyordu, ama şimdi eklenmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 2 Aralık 2013; 18:39:36 >
  • beyler ayakkabım geldi 44.5 alcaktım son anda 45 nıke gıyerım bı arkadas 45 nıke adıdas gıyene 44 olur dedı ona guvenıp 44 istedim tammm oturdu ayagıma

bunun dısında ayakkabının resımlerını begenmesemde sadece ve sadece gore-tex astara kanıp sıparıs vermıstım
    ha bi de 3 sıtede 344 tl yazıyodu fıyatı cekle bırlıkte 80 tl ye ınınce e alımdedım

1. ayakkabıyı verıp ayagınıza gıydıgınızde cok sık gorunuyor
    2. o kadar ıyı oturuyo kı ayaga sankı benım ıcın yapılmıs hıssı verdı
    3. tabanı 3cm nerdeyse 4cm yerden yuksek ve bu tabandan soguk almanızı mınumum sevıyesıne ceker
    4. derısı kalıtelı en azından dokununca o hıssı verıyor
    5. su denemesı yapamadım eger bırde kalıtelı gore tex astar a sahıp su da gecırmez ıse 10 numara ayakkabı derım

yıllardır bı ındrm yakalayamamstım gore tex lı bır ayakkabı gecen sene adıdas dustusıcak fırsatlara 197 tl ıdı ındırımlı halı almadım iyide yapmıssım

allah razı olsun konuyu acan sıcak fırsatlar kardesımden

• quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

Ürün morhipoda 99,95TL bilindiği gibi birçok hesaba 20TL hediye çeki yüklenmiş enpara limitim dolduğu için 99,95+3TL ye çay bardağı takımı aldım 102,95TL-20TL çek 82,95TL +%3,20 avantajix var enparası olanları saymıyorum bile bence gayet uygun fiyat

http://www.morhipo.com/reebok-elite-stride-gtx-ii/6131781/detay

10 numara ayakkabı aldık sayende

saygılarımla...

• Benim kargoda bugün çıkmış yola evimin 10 metre ilerisinde yurtiçi kargo sağlık şubesi var söğütözü şubesine varış diye yazmışlar ne alakaysa mesaj attım sağolsunlar ilgilendiler bakalım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cullinan -- 2 Aralık 2013; 19:35:56 >
  • walla ben kaçırdım. Numarası denk gelmeyenden alabilirim. 43 gıyıyorum 42 denk gelır herhalde.
  • 43 giyiyorum 42,5 aldim ayagimi sıktı. Geri iade edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 alıp iade etmeyi düşünen varsa ben talibim. ayaklarda terleme sorunu var, belki goratex çare olur. sonradan geldi aklıma , ilk stok varken düşünemedim bunu, :(

Hatta elimde zamanında n11 den alınmış ama hiç giyilmemiş merell looes marka modelli bir ayakkabı var, 45 numara. O da olmadı adidas samoa 44 numara beyaz verebilirim, ya da dc marka siyah yanda ekose desenli 44 numara :) hiç biri giyilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 2 Aralık 2013; 19:55:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

43 giyiyorum 42,5 aldim ayagimi sıktı. Geri iade edicem.

pm
  • catik kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Mağazada 100TLye satsalar akşama çıkmaz bu ürünler yalnız bunun kalıbı 2hafta önce aldığım Dmx Max ürününe göre biraz daha darmış bendede sorun olmadı ama yarım numara büyüğüde sorun çıkartmazmış
  • quote:

44 alıp iade etmeyi düşünen varsa ben talibim. ayaklarda terleme sorunu var, belki goratex çare olur. sonradan geldi aklıma , ilk stok varken düşünemedim bunu, :(

Hatta elimde zamanında n11 den alınmış ama hiç giyilmemiş merell looes marka modelli bir ayakkabı var, 45 numara. O da olmadı adidas samoa 44 numara beyaz verebilirim, ya da dc marka siyah yanda ekose desenli 44 numara :) hiç biri giyilmedi.

hocam bu kadar gıyılmemıs ayakkabı sıcakfırsatların maarıfetı mı fazla mı takılıyonuz benım gıbı buraya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

44 alıp iade etmeyi düşünen varsa ben talibim. ayaklarda terleme sorunu var, belki goratex çare olur. sonradan geldi aklıma , ilk stok varken düşünemedim bunu, :(

hocam bu kadar gıyılmemıs ayakkabı sıcakfırsatların maarıfetı mı fazla mı takılıyonuz benım gıbı buraya :)

abi daha yazmadığım derimodtan bitane var, 2-3 sene önce yeşilden aldığım hush puppies yarım bot vs de var geçen hafta da n11 den yine cat bot aldım, bakalım giyecek miyim onu :D

hep sıcak fırsatlar marifeti :D bunu da aslında ondan dolayı almadım, evdekiler döverdi artık bu kadar ayakkabıyı napıcan diye de, bu goratex belki derdime derman olur diye sonradan dank etti

tabi bi de bu ayakkabı hafif merell'i de andırıyodu, benzer iki ayakabbı olmasın diye de düşündüm :)

• fx1018 kullanıcısına yanıt
    hocam ben bayıldım ayakkabıya cook yakıstı... belkide beklentımı dusuk tuttugumdandır
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.