Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir mesaj da ben yazayım şu geçmiş fırsat konusuna bari...

Satmak isteyen olursa 43,5 numara alınır...
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Boyner'de sahte olmaz hocam,o konuda sıkıntı yapma...

İade için ise ayakkabının altına iyice bak,taban dişlerinin arasında toprak,çamur falan yoksa tamamdır...
  • necmierkek N kullanıcısına yanıt
    ne kadar istiyorsunuz 44 numaraya?=
    Sahte olmaz hocam arkadaş gereken açıklamayı yapmış ayakkabının sağını solunu kontrol edin anlamında.
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Ayakkabının içinde kağıt felan da yok. altı temiz gibi ama dış kutu tamamen harap ayrıca etiketleri felan uzerinde degil kutu içine atılmış. Kafam karıştı küçükte gelirse değişim isteyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Değişim nasıl olacak? Stoklar bitti olarak gözüktüğünden muhtemelen ücret iadesi yaparlar size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmierkek

Kargolar yola cikti ama maalesef alması yarina kaldi kalip farklarini düşünerek iki tane sipariş verdim bir tanesini ihtiyacı olan birine vericem numaralar 42,5 ve 44 büyük ihtimal 42,5 bana olacak diğer 44 boşta insan olan birine verebilirim

ayakkabıyı yine burdan bir arkadaş verdim güle güle kullanısn
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Bakalım bi yazayım siteye ne diyecekler...

• Benim ayakkabi geldi. Fotograftakilerden daha kaliteli ve kesinlikle 44 numaranin kalibi biraz dar. Hemen hemen butun ayakkabilarim 44 birkaci 43. 44 olanlar genelde boydan biraz fazla gelir bana fakat reebok 43 giymis hissi verdi diyebilirim. Yanlardan da biraz dar. Haber veren arkadasa tesekkur ederim. Yurtdisi fiyati icin normal, ulkemiz piyasasi icin hesapli bir fiyata aldik bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 3 Aralık 2013; 15:44:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 alıp iade etmeyi düşünen varsa pm lütfen.
  • 44 giyiyordum 44,5 aldım tam oldu
    2 adet aldım iyi oldu
    43.5 numara ile 44,5 takas yaparım 43,5 lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propes -- 3 Aralık 2013; 16:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Ayakkabının içinde kağıt felan da yok. altı temiz gibi ama dış kutu tamamen harap ayrıca etiketleri felan uzerinde degil kutu içine atılmış. Kafam karıştı küçükte gelirse değişim isteyeceğim.

ayakkabının içinde kağıt dolgu vardı. kutu da sizinki gibi yırtık değildi çok yeni durmasa da... ayakkabıyı iyice kontrol edin yoksa bir kusuru giyin bence çünkü bu saatten sonra anca para iadesi alabilirsiniz. muhtemelen numara değişimi için iade edilmiş bir ürün olabilir sizdeki. ayrıca ben de 44 aldım ve dar gibi durdu biraz sizdeki gibi. 44 numaranın kalıbı diğer yorumların aksine normal bence.
  • ben bugun sularda dolastım ozellıkle kucuk su bırıkıntılerıne gırdım 1 saat once geldım sonuc : iyi hıc su gecırmemıs
    ama kucuk bı sorun ayakkabının ust yuzeyıne yagmurunb yagdıgı yuzeyın altını kontrol ettım ellerımle hafıf ıslak gıbı ya usttekı ıslaklık yada sogukluk dan
    yada her ayyakkabu ustten az da olsa su gecırıyo bunu cozemedım ıste

onun dısında bugun erınmedım olctum ayakkabının altı tam 5.5 cm yerden yukseltıror sızı on kısmı ıse 3.5 cm yukseltıryor bu da ayagınızı yerden soguk almasını engellıyo gun boyu dısarsı 3 derece olmasına ragmen ayagım fırın gıbıydı

8 tane nıke 3 tane adıdas ayykabı var bukadar ayagımı rahat ıyı hıssetgm ayakkabıu olmadı

bıraz abartıyormuyum ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: propes

44 giyiyordum 44,5 aldım tam oldu
    2 adet aldım iyi oldu
    43.5 numara ile 44,5 takas yaparım 43,5 lazım

44.5 ile 44 takas yaparmısın ?

akşam bakacam eğer 44 küçükse takasa girmeyi planlıyorum.
  • 42,5 sıktı, 43 ile takas yapılır
    ( ulan bir kere de internetten aldığım ayakkabı tam olsun, hep eşe dosta dağıtmaktan kunduracı babaya çıktı adımız )
  • catik kullanıcısına yanıt
    Hocam ayakkabı havalı taban, hava da en iyi yalıtım malzemelerinden biridir onun için alttan soğuk alması pek mümkün olmaz:)
  • hocam taban cook cok ıyı en ufak soguk hıssetmedım bunun 3 dercede

saglam bı borum vardı sanrım onu daha gıymıcem kar dısında bu spor ayakkabsı ıle tum kısı gecırırm ben :)
  • 44 tam sardı gibi..
    Acaba biraz açar mı..

yanlardansa açılır ama ayakkabının ön tarafıyla parmak teması varsa olmaz hocam ön tarafta birazda olsa boşluk olması lazım malum yürüyüncede şişiyor ayaklar
  • fx1018 kullanıcısına yanıt
    Yanlardan ve üstten tam sardı önde ucu ucuna ...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.