Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satın alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun umarım kimse sorun yaşamaz
  • last_uk kullanıcısına yanıt
    %50 kelebek indirimli olanları değil normal indirimli ürünleri ekleyebilirsiniz hocam paşabahçe çay bardakları var ev dekorasyon bölümünde indirimli ürünlerde 3TL
  • o ürün uzun zamandır o fiyatlarda hocam ama bu gore-texli ürün şu ana kadar 129TL altını görmemişti üstelik o zamanlar 20TL indirim çekleride yoktu yani şuanda en ucuz fiyatından bile 50TL daha ucuza geliyordu
  • spidey99 kullanıcısına yanıt
    merhaba,

büyük ihtimalle büyük olur hocam kalıbı bol ayakkabı gerçi bende geçen sene çok ucuz diye Thinsulate özellikli 43 numara botunu almıştım parmak tarafları biraz büyük geliyor ama giyilebiliyor rahatsız edecek bir tarafıda olmuyor biraz geniş olması dar olmasından iyidir diye düşünüyorum tabi yinede en güzeli mümkünse kendi numaranı almak
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Reebok özellikle tabanlarıyla ve rahatlıklarıyla fark yaratıyor hocam son yıllarda Nike Kinetix yada Jumptan çok farklı gelmiyor gözüme kaliteyi çok düşürmüşler.
  • Teşekkürler halletim arkadaşlar. Yeni hesap açınca da indirim çeki veriyormuş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 30 Kasım 2013; 22:28:35 >
  • bayan numaraları indirimde değil. enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Reebok Rainwalker
    http://www.morhipo.com/reebok-rainwalker/6131894/detay
    bu ürün de güzel..

Hocam bu üründe Gore-Tex yok.. :(

Nasıl kaçırdım gore-tex'liyi, nasıl kaçırdım..

Gore tex nedir hocam.

Sanırım su geçirmezlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 30 Kasım 2013; 22:36:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

bayan numaraları indirimde değil. enteresan

aynı üründe 60TL fiyat farkı var bu ayakkabının fiyatı 129TL iken bayan modeli yine 159TLydi ellerinde bolca stok var sanırım indirime girince ondanda satın alacağım
  • su geçirmez aynı zamanda nefes alan ayakkabı bir önceki gore-tex ayakkabımı kış yaz giyiyordum çokta memnundum
  • Gittim Optimumda benzer modeli denedim.
    45 numara oldu.
    Normalde Columbia 46.5 giyen biriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

quote:

Orijinalden alıntı: sioux

bayan numaraları indirimde değil. enteresan

aynı üründe 60TL fiyat farkı var bu ayakkabının fiyatı 129TL iken bayan modeli yine 159TLydi ellerinde bolca stok var sanırım indirime girince ondanda satın alacağım

aynen bende bekliyorum hediye alıcam.
    resmen saçmalık öbürünü de koy işte aynı fiyata.
  • sioux kullanıcısına yanıt
    çok saçma bir fiyat politikası bayanlar için olanı daha ucuz olmalı çünkü bayanlar genellikle modele bakarlar pek anlamazlar gore-texten falan
  • Numarası büyük gelen ya da küçük gelenler buradan haber verirse iade etmek yerine buraya mesaj bırakabilir mi? 42 numara olsaydı alacaktım.
  • fx1018 kullanıcısına yanıt
    siteye konuyla ilgili mesaj attım hocam bence sizde atarsanız bu numaralarda güncellemye gideceklerdir

http://www.morhipo.com/yeni-soru
  • boxor kullanıcısına yanıt
    satın aldığımız GTX II ydi bu GTX III sonrasında GTX IV V VI... şeklinde gider bu sonu yok pazarlama taktiği işte:)
  • sioux kullanıcısına yanıt
    iyi yapmışsınız hocam bende atıyorum hemen
  • Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler. Babama, kardeşime kendime birer çift aldık.
  • enpara ile 64 TL ye geldi

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.