Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendime ve arkadaşıma 1'er adet aldım. Umarım memnun kalırız.

Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Biraz önce 42 numarasını aldım. Önce stokta yoktu birisinin sepetinden düştü sanırım. Ne zaman sıcak fırsatlara tıklasam birşeyler satın alıyorum arkadaş.
  • Yav hala kafam karışık durumda 45 numara aldım ama nike adidas'dada 45 giyiyorum büyük gelirse üzülürüm 44 yada 44.5 ilemi değiştirsem acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cullinan -- 30 Kasım 2013; 1:40:25 >
  • 2 adet 42.5 da biz aldık ev arkadaşımla. en para ile ayrı ayrı bkm express üzeriden ödedik. 64 liraya geldi adam başı. ben eski üyeliğime 150/30 çek tanımlandığı için farklı isimle bir tane daha üyelik aldım. umarım sorun çıkmaz.

ayakkabıyı almak için gece 1:30 da çıktık enparasına nakit para yükledik arkadaşın :)
  • bende numarada emin olamadığım için yakın numarasını da sipariş verdim olmayanı arkadaşıma satarım

bu arada 42.5 numara alacak olanlar elini çabuk tutsun 2 adet kalmış sadece.

44.5 numara 10+ var

44 numara 8

45 numara 4

45,5 ve 42 numara bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 30 Kasım 2013; 1:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok benzer bir adidas almıştım yakın zamanda, bu daha iyi duruyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

son duyumlara göre yeni hesap açınca 100/20TL indirim çeki geliyormuş hocam birde öyle deneyin

Allah razı olsun bir türlü bir şey beğenememiştim :D
  • beyler net indirimler nasıl oluyor?

1 tb seagate ı 100 tl ye aldım diyen var. nasıl alınıyor o fiyata gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: note10.1

beyler net indirimler nasıl oluyor?

1 tb seagate ı 100 tl ye aldım diyen var. nasıl alınıyor o fiyata gençler

Vatan computer 100 tl'ye seagate 1tb taşınabilir disk satıyordu stok bittikden sonra eski fiyatına döndü buyrun linkini atıyım takip edin isterseniz belki gene düşebilir

SEAGATE 2,5 1TB TAŞINABİLİR DİSK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cullinan -- 30 Kasım 2013; 3:04:12 >

• nike da 46.5 dan aşağısı olmuyor. bu model reebokta 45 giyiyorum. kısaca büyük gelir söyliyeyim.
  • foreone kullanıcısına yanıt
    Bende Columbia 12 numara giyiyorum.46.5 yapıyor.
    Greyder kalıpları geniş 45 numara.Büyük bile oluyor :)
    Adidas 46.5 - 47 oluyor.Nike da aynı şekilde.
    45 mi sipariş etmeliyim.
  • pumada 44
    adidasta 43 1/3
    reebokta 42,5
    jumpta 42
    merrellde ise 43 giyiyorum

umarim referans olur

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 30 Kasım 2013; 5:34:30 >
  • Sadece markaya değil, ayakkabının türüne göre de değişir numaralar. Dikkatli alın arkadaşlar.
  • konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Benim siparişim sabahın ilk ışıkları ile birlikte kargoya verilmiş. Pazartesi elimde olur sanıyorum
  • varya bu sıcak fırsatlar mahvetti bizi o kadar övdünüzki netten ayakkabı giysi almam
    birdaha diyordum gene dayanamadım nike 44,5 giyiyorum bundan 44 aldım umarım büyük gelmez
    bira bardağıyla birlikte 82tl ye geldi avantajxi kullanmadım ne kadar alışveriş yaptıysam gözükmüyor
    moralim bozuluyor.
  • DÜN KALMAZ DİYE BOSUNA ACELE ETMISIM HALEN STOK DEVAM EDIYO YA :)
  • Kaptım bir tane. Bu özellikteki bir ayakkabıyı 20 tl hediye çekiyle almak bedava gibi bir şey bir daha zor bulunur.
  • arkadaşlar normalde 42 giyerim betada 42 büyük geldi Reebok bizim modele yakın bir modelde 42.5 uydu ayağıma haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

Orijinalden alıntı: boxor

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Çok tipsiz, bedava olsa giyilmeyecek cinsten

aynen çok saçma bır model ederi bile 40tl benim gözümde

hocam haklılık payınız var ama ben sadece gore tex astar sebebı ıle aldım. nerdeyse hıc su gecırmıyo dıye bılıyorum gelınce gorcem

masallah haftada 4 gun yagmur yagan bır yerdeyım zamana zaman haftanıun 7 gunu yagar bole ayakkabı sart tıpı mıpı degıl su gecırmemesı onemlı :)

hem nıke kın hemde baska bir fırmanın gore tex su geçırdıgı ıçın ıade ettım
    4 çeşit kuması var mıs fırma hangısını kullanıyor bılemıdıgımız ıcın her aldıgımız gore tex su gecırmeme dıye bısey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocam haklılık payınız var ama ben sadece gore tex astar sebebı ıle aldım. nerdeyse hıc su gecırmıyo dıye bılıyorum gelınce gorcem

masallah haftada 4 gun yagmur yagan bır yerdeyım zamana zaman haftanıun 7 gunu yagar bole ayakkabı sart tıpı mıpı degıl su gecırmemesı onemlı :)

Dikkatli olun, çok nemli bir yerdeyseniz, su geçirmez ama fena halde nem geçirir, uyarayım. Gore-tex'in özelliği, su moleküllerini dışarıda tutacak kadar küçük, buhar moleküllerini alacak kadar büyük gözenekli olması. Aşırı neme maruz kalırsanız, ayaklarınız sırılsıklam olur.

bilmiyodum
    sırf bu sebebten ötürü 2 ayayakabı iade ettim (goretex li)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.