Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi denk geldi, tamda n11 de merrell botu gözüme kestirmistim 200 liraya lakin dere tepe dağcı işi diyerekten kendimi frenliyodum, bu tam bana göre sehir içi yürüyüş ve bol bol ayakta durmak için ideal gibi geldi inşallah çabuk parçalanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kelebek indirimi hikaye.
    fiyatları 2 kat şişirmişler.
  • rica ederim hocam hayırlı olsun ayakkabınız
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın hocam
  • rica ederim hocam hayırlı olsun
  • Nike ve Adidas Gore-tex ayakkabılarda bildiğimiz bez kumaş/file gibi ama bunda deri ama gore-tex yine aynı gore-tex.
    Dün gece alacaktım ama sonra erteledim. n11 çekler falan yükleyince 200 TL'lik ayakkabılar 100 TL'ye gelecek zaten diye hayaller kurdum ama bakalım.
    Daha önce Nike Rongbuk kullanan biri olarak gore-tex ayakkabılar kesinlikle rahat onu diyebilirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ben de 45 numara aldım yanına da paşabahçe sürahi :) 89a geldi. Enparam var ama içinde para yoktu :(
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Bendede 500TL civarı n11 çek olacak ama yinede aldım ayakkabıyı malum çekler kullanılacağı zaman ne gibi kısıtlamalar getirecekler yada fiyatları ne kadar şişirecekler meçhul.

Rongbuk bende kullandım hocam hatta bir tanede forumdan sattım şunu kesinlikle söyleyebilirim Reebok daha rahat. Birazda şans işi ama şimdiye kadar aldığım 5. reebok ayakkabım şu anada kadar kullandıklarımın hiçbiriyle sorun yaşamadım. Daha 4ay önce deichmann dan aldığım nike ayağımda vucuk vucuk ses çıkartıyor eşime yine 6ay önce Boynerden aldığımız Nike markalı ayakkabı ayağını rahatsız etti ve 2.defa giyemedi daha önce gore-tex modelini 8yıl giymiştim ama nike eski nike değil.
  • fx1018 kullanıcısına yanıt
    Zaten alabileceğim numaralar bitmiş. 42,5 uyabilirdi o bitmiş. Zaten geri dönüşü yok yani.
    Çekler yüklenince belli olacak ama zırt pırt Merrell GTX, Asolo falan tıkla kazana koyuyorlar. Her halükarda yaparlar bir şey sanırım.
    Bu fiyat segmentine indirebileceğim Columbia, The North Face, Solomon vb. markalar olsa daha iyi olabilir ama Nike alacağıma Adidas alırım bu sefer.
    Nike'lar eskiden daha şatafatlıydı şimdi sadece dış tasarımdan ibaret, gerisi çok basitlemiş gibime geliyor. Taban desen bi faydası yok, astar desen esprisi yok.
    Hayırlı olsun diyelim size o zaman.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    n11 satıcıları biraz problemli hocam en son bir tiger ayakkabı almıştım stok onayı alıp o şekilde ödeme yaptığım halde 20 günde anca gönderdiler ayakkabıyı oda yanlış numara geldi neymiş efendim istediğim numara yokmuş o yüzden öyle göndermişler.

Astar demişken 4aylık Nike ayakkabının iç astarıda parçalanmaya başladı haftada 2gün ya giyiyorum ya giymiyorum ayakkabıyı. Nike taban kalitesi olarak ancak kinetix, jump gibi markalarla kapışır diye düşünüyorum. Reebokta zaten Adidasın ürünü onların fiyatları çok yüksek olduğundan fiyat performans olarak Reebok tercih edilebilir. Outdoor spor markaları henüz kullanma fırsatım olmadı güzel indirim yaparlarsa çeklerimi o yönde değerlendirebilirim.
  • konuyu açan arkadaş'a ve Bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Umarım sorunsuz bir alışveriş olur herkes için. Bende bir adet 44.5numara aldım.
  • teşekkürler aldım bende.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler Bende dün gece 1 adet 45 numara aldım 20 Lira hediye çeki ve tuzluk ile beraber 82 lira'ya geldi ,tabikide avantajix'ide unutmadım sıcak fırsatların ruhuna uygun olarak Bu benim 15 sene sonra aldığım ilk Reebok ayakkabı olucak.
  • 100 e 20 hesabım var isteyene verebilirim.skt:bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkmaz -- 30 Kasım 2013; 17:29:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

Ürün morhipoda 99,95TL bilindiği gibi birçok hesaba 20TL hediye çeki yüklenmiş enpara limitim dolduğu için 99,95+3TL ye çay bardağı takımı aldım 102,95TL-20TL çek 82,95TL +%3,20 avantajix var enparası olanları saymıyorum bile bence gayet uygun fiyat

http://www.morhipo.com/reebok-elite-stride-gtx-ii/6131781/detay

dostu senin sayende bende aldım tsk ler....
  • Reebok Rainwalker
    http://www.morhipo.com/reebok-rainwalker/6131894/detay
    bu ürün de güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Reebok Rainwalker
    http://www.morhipo.com/reebok-rainwalker/6131894/detay
    bu ürün de güzel..

Hocam bu üründe Gore-Tex yok.. :(

Nasıl kaçırdım gore-tex'liyi, nasıl kaçırdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezimuziginsevilenismi -- 30 Kasım 2013; 19:26:11 >

• çeki nasıl kullanıyorsunuz ?

indirimsiz ürün koyuyorum yanına çeki kullanınca %50 indirim iptal oluyor.
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
  • merhaba,

normalde 43.5 giyiyorum, bu ayakkabıda 44 numara kalmış en küçük, ben bunu alsam çok mu bol gelir sizce ?

65tl ye çok ucuza geliyor bu ayakkabı, rahatsız edecek kadar büyük olmayacağını bilsem hemen alacağım, yardımcı olursanız sevinirim ...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.