Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben istedigimde hic stok gozukmuyordu. belkide degisim icin ayri stok tutuyorlardir. denebi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam riske girip hiç degısıme yollamayın sonra elde yok dıye ıade eder ler parayı sonra stoğa koyarlar ayakkabınızı

en ıyısı burda degısmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocam riske girip hiç degısıme yollamayın sonra elde yok dıye ıade eder ler parayı sonra stoğa koyarlar ayakkabınızı

en ıyısı burda degısmek

forumdan bi arkadaşla yapıcaz gibi de kendisi pek giremiyor sanırım , irtibatımız kopuk gidiyor

Zaten önce konuşup gönderirim göndereceksem de, sonra dediğin gibi olur pişman oluruz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    Evet hocam normalde 200 civarıydı zaten halen daha Nike Store'larda ayakkabı mevcut ve 180-200 arası mağazaya göre fiyat var.Forum zamanında 100-120 arası almıştı ama ben Bursa Carrefour'daki Çarşı mağazasından 85 lira'ya aldım
  • xbr kullanıcısına yanıt
    85 100 o aykkabiyi bende bulsam kacirmam gore tex li ayakkabilar giymeye caliscam artik. Surekli yagmur yagan bir yerdeyim baska care yok

• ayakkabın altı çatladı pıs pıs yapıyor iade edeceğim kalite buysa yandık
  • propes kullanıcısına yanıt
    valla mı hocam ben 2 tane almıstım okada rbegendım nasıl oldu kı

yanı sıvrı bı tasa kayaya bassanız bıle 1 haftalık ayakkabıya bısey olmamaı gerek ama cok sasrdım
  • quote:

yanı sıvrı bı tasa kayaya bassanız bıle 1 haftalık ayakkabıya bısey olmamaı gerek ama cok sasrdım

hocam sert bişeyede basmadım karda biraz giydim zorlayacak bir şeyede basmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: propes

quote:

muhtemelen çivi vs gibi ya da sert uçlu bi taşa tenk geldi deldi ayakkabıyı, ben de stok gelir diye ara sıra bakıyorum ama ses yok henüz.

bu mesajdan sonra vaz mı geçsem takip etmekten acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

quote:

muhtemelen çivi vs gibi ya da sert uçlu bi taşa tenk geldi deldi ayakkabıyı, ben de stok gelir diye ara sıra bakıyorum ama ses yok henüz.

sert bişey yada çivi falan olsaydı hissederdim bu kadar çabuk deforme olacağını hiç düşünmedim hayal kırıklığı

• İlgilenenler için Morhipoda yeniden satışta...

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/6131724/21644/reebok-elite-stride-gtx-ii

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/6133181/21644/reebok-rainwalker-xi-dmx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkumuz45 -- 17 Aralık 2013; 9:41:44 >

• kaptım rainwalker 42 numara saolasın
  • gore-tex astarlı degıl bu modelleryoksa bende 1 tane de yegene ıstıcektım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

quote:

sert bişey yada çivi falan olsaydı hissederdim bu kadar çabuk deforme olacağını hiç düşünmedim hayal kırıklığı

ayakkabı bu kadar çabuk deforme olabilen bişey olsaydı önceki yazılarda kara battım çamura yattım suda yüzdm diyen arkadaşlarınki de deforme olurdu diye düşünüyorum. mağazada baktığımda altı sert duruyor çatlamaya musait gibi gözüküyor ama orta kısım havalı, bastırınca içine çöküyor o kısıma gelen taşı vs pek hissetmessin gbi ama geçmiş olsun, umarım çözüm bulurlar.

• Arkadaşlar bende bu sabahki kampanyadan 44,5 kaptım. Aşağı yukarı 44,5 45 giyiyorum ama olmazsa geri göndermek yerine forumdan isteyen arkadaşa vermek isterim. Geldiğinde buradan bilgi verebilirim ya da takip etmek isteyenler pm atabilirler. Ankaradayım bu arada.
  • Ben rahatlığını bildiğimden aldım ancak bu model tükenmişti
    keşke sabah baksaydım Şunu aldım

• gore tex sabah da gırmedı stoğa
  • quote:

gore tex sabah da gırmedı stoğa

44.5 ve 45 olarak girdi hocam :)

42 ve 42.5 te girmiştir belki, ben baktığımda 4 numara vardı, 44.5 ve 45 alınabilir durumdaydı. diğerlerini erken kalkanlar kapmış olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 18 Aralık 2013; 0:14:46 >
  • Hocam 44 44.5 dur iade olanlardir iyi kapmssnz valla... bende gecen hafta iade olanlardan kapmistim 2. Ayakkabiui

42 42.5 hic duymadim sanirim onlarin iadleri olmadi hic :)

• Bu ayakkabıyı kullanmış bir arkadaşım zamanla ayakkabının tabanının hava kaçırdığını yürürken fıs fıs diye ses yaptığını ve buradan su aldığını söyledi. Yukarda bir arkadaş da alır almaz aynı sorunla karşılaşmış. Ayakkabının kronik sorunu olabilir. Faturaları iyi saklayın arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.