< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Reebok Sezon Sonu %50 indirim + Axess Mobil %20 indirim + Yeni üyeliğe %10 indirim (3. sayfa)
-
-
Zubizu indirimi daha sonra ekstreye yansıyormuş.
axessReebok.com.tr'de Ekstra %20 İndirimhttps://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/13399/reebokcomtrde-ekstra-20-indirim -
Hocam dağıtıma çıktı ayın 2sinde gece vermiştim siparişi gayet hızlı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gün içinde gelir tahminimce hocam.
-
ZUBİZU indirimi axess karta ne zaman yansıyor acaba? Zubizu alanına kod girip axess ile ödemeyi yaptım ama gelen giden yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: CamitZUBİZU indirimi axess karta ne zaman yansıyor acaba? Zubizu alanına kod girip axess ile ödemeyi yaptım ama gelen giden yok
Kampanya detaylarında kabul edilen kartlar yazıyor. Free axess kabul edilmediği için ben kullanamadım. Detaylar kampanyada yazıyor.
-
Kampanya uctu bakalim indirim yansiyacak mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Axess yerine zubizu QR kodunu girdim yanlışlıkla birşeyler yazdı felan ama ayakkabının fiyatında bir değişiklik yok. Sonrasında Axess ten aldığım QR kodu yazıyorum ama böyle bir kullanıcı kaydı bulunmamaktadır yazıyor. İndirim sepette yansımıyor mu acep?
Edit: herşeyi yeniden yaptım. Axess mobil ve Reebok sipariş ekranı arasında geçiş yaparken sepet boşalıyordu. Baktim olacak gibi değil bende üyelik alayım dedim ve aldığım üyeliğe e-posta iznini tiklemedim. Üyelik işini halledip ana ekrana döndüğümde e psota iznini açmam karşılığında %10 ek indirim kodu teklifi geldi ve kabul edip 280 liralık siparişi 251 TL ye indirdim. Zubizu muhabbeti de ne olacak bilmiyorum 🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchmuTzReqaLx -- 6 Ağustos 2021; 2:19:34 >
quote:
Orijinalden alıntı: SchmuTzReqaLx
Bende Axess yerine zubizu QR kodunu girdim yanlışlıkla birşeyler yazdı felan ama ayakkabının fiyatında bir değişiklik yok. Sonrasında Axess ten aldığım QR kodu yazıyorum ama böyle bir kullanıcı kaydı bulunmamaktadır yazıyor. İndirim sepette yansımıyor mu acep?
Edit: herşeyi yeniden yaptım. Axess mobil ve Reebok sipariş ekranı arasında geçiş yaparken sepet boşalıyordu. Baktim olacak gibi değil bende üyelik alayım dedim ve aldığım üyeliğe e-posta iznini tiklemedim. Üyelik işini halledip ana ekrana döndüğümde e psota iznini açmam karşılığında %10 ek indirim kodu teklifi geldi ve kabul edip 280 liralık siparişi 251 TL ye indirdim. Zubizu muhabbeti de ne olacak bilmiyorum 🤣benimde nasıl olacak
-
Hocam anladığım kadarıyla karta felan yansıyacak heralde bende tam anlayamadım 😢 Biri bizi aydınlatsın.
Reebok kalıpları nasıl acaba?
-
Daha sonra karta yansıyor %20 indirim. Ama kaç gün içince yansır bilmiyorum.
-
YUZDE 10 NASİL OLUYOR ARKADASLAR ACİL CEVAP LUTFEN
Yeni üye olunca karşına çıkıyor bülten aboneliği yaparsanız %10 indirim kodu veriyor
-
Çıkmadı hocam ya
Hocam taraklı ayağa sahipsen ben senelerdir sorun yaşamış biri olarak inanılmaz rahat normalde 44.5 giyiyorum reebokta 45 alıyorum gayet iyi ve adidas nike a göre çok kaliteli classic leather serisi veya club 85 c serisi olması lazım ona dikkat et
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam daha önce de almıştım bu kampanyayla birlikte de aldım şu an 2.günüm normalde sıkma-vurma felan yapar ayakkabılar ilk günlerde bunda öyle bir sıkıntı yaşamadım. Bir de aldığım modeli fuel foam ve memory tech özelliklerine sahip çok rahat.
akbankı aradım kampanyayı bulamadılar. 2 iş gunu içinde değilmiydi iade. Olmazsa iade edeceğim siparişleri.
-
Iadesi yatan var mi? Kampanya bile kaldirilmis uygulamadan.
2 gün önce sipariş verdim. Bugün aldığım ayakkabının sitedeki güncel fiyatına baktım 100 lira artmış. Mağaza deneyip alın arkadaşlar Skechers'ta ki numaramla Reebok'taki numaram arasında 1 numara fark var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X