Şimdi Ara

Reebok Sezon Sonu %50 indirim + Axess Mobil %20 indirim + Yeni üyeliğe %10 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
16.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok güzel fırsatlar var linki bırakıyorum.
    www.reebok.com.tr
    Reebok İndirimli Spor Ayakkabı ve Spor Giyim Ürünleri
    https://www.reebok.com.tr/indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilibişi -- 2 Ağustos 2021; 23:54:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam ilk önce Axess mobil ile Zubizuyu indiriyorsun. Sonra zubizuya giriş yapıyorsun. Sonra Axess Mobilde ana sayfada aşağıdaki kısımda zubizu ile eşleştir kısmı var. Axess mobil ile zubizuyu eşleştiriyorsun. Sonra axess mobilde ekranı yan yatırıyorsun qr kodun olduğu yerde kod var o kodu reeboktaki zubizu kısmına yazıp onaylıyorsun. Bu kadar. Yoruldum be 😄
  • Axess Mobil yüzde 20 indirimi nasıl uygulayacağız, yardımcı olabilir misiniz?

• Hocam ilk önce Axess mobil ile Zubizuyu indiriyorsun. Sonra zubizuya giriş yapıyorsun. Sonra Axess Mobilde ana sayfada aşağıdaki kısımda zubizu ile eşleştir kısmı var. Axess mobil ile zubizuyu eşleştiriyorsun. Sonra axess mobilde ekranı yan yatırıyorsun qr kodun olduğu yerde kod var o kodu reeboktaki zubizu kısmına yazıp onaylıyorsun. Bu kadar. Yoruldum be 😄

• mavilibişi M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Zahmet verdim size. Daha önce Boyner'de çok daha uygun satılmıştı Reebok ürünleri. Çok ilgi çekici gelmedi ama alınabilir bir kaç ürün yakaladım gibi.

• Bir de yazmayı unutmuşum yeni üyelikte elektronik iletiye izin vermezsen + %10 indirim veriyor.

Deneyelim bakalım hocam. Teşekkürler tekrardan.

• Axess Mobilde Zubizu eşleştir bulamadım bir türlü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mur@t_333 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=j29p3rznFag&feature=youtu.be

• Düzgün bir ayakkabı yok ne yazık ki.

• beğendiklerimin hiçbirinde 40 üstü numara yok. kadınlar / çocuk ayakkabılarını ittirecekler.

• Yeni üyelik indirim kodu indirimli ürünler de geçmiyor
    Ayrıca zubizu indirimi daha sonra puan yatacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eridim -- 3 Ağustos 2021; 0:56:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

• Fiyatlar güzel teşekkürler

• eridim E kullanıcısına yanıt
    Yeni üyelikteki %15 değil hocam benim dediğim. Yeni üyelikte elektronik iletiye izin vermezsen + %10 indirim veriyor. Ekstra indirim olarak kullanabiliyorsun.

• Stoksuz indirim.

Dün akşam verdiği yüzde 10 kodunu sepette girmeye çalışınca geçersiz kod dedi. Saçmalık öylecene kaldı sepette ürünler.

• Hocam bende de dedi sonra indirim kodlarında kodu aç dedim manuel kopyaladım kabuk etti.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.