Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Reebok Sublite Legend 2.0 - Sıfır - 44,5 Numara Satın Al 31 Ağustos 2021 21:58 1 1 Reebok Sublite Legend 2.0 - Sıfır - 44,5 Numara Merhaba,Geçtiğimiz hafta Reebok web sitesinden satın aldığım Sublite Legend 2.0 spor ayakkabıyı, numarası olmadığı için satıyorum. Ürün aslında iade süresi kapsamında fakat nasıl olsa giyerim yarım numaradan bir şey olmaz diye etiketlerini söktüm ve 1 kere giydim ayakkabıyı. Maalesef ayağıma büyük geldiği için satıyorum.Etiketlerini çıkardığım için iade edemiyorum Reeboka. İsteyen arkadaş olursa faturasını da verebilirim, ürün daha 10 günlük bile değil ve 1 kere giyildi. Resimlerden de anlayabilirsiniz beyaz tabana bakarak.ÜRÜN 44,5 NUMARADIRSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Macbook Pro 16 M1 Max 32GB 1TB TR Klavye TR Garanti Reebok Sublite Legend 2.0 - Sıfır - 44,5 Numara Apple Magic Keyboard Kablosuz Türkçe Q Klavye Model A1314 13" Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU