Şimdi Ara

REEBOOK WEB SİTESİNE ÖZEL %35 İNDİRİM 100 TL YE AYAKKABI KAÇIRMAYIN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
4
Favori
26.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alamadığım için üzülmüştüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anlaşılan üzecekler gibi gözüküyor.Acaba bir iki tane alanları da iptal ederler mi.
  • Teşekkürler hocam 1 tane aldım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilden siparislerim gözükmüyor. İptal mi oldu acaba?

Edit: Simdi pcden girip baktim, siparisler hiç gözükmüyor. İptal edildi muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 20 Aralık 2019; 18:56:11 >
  • Satılan şeyi iptal hakları nasıl oluyor anlamıyorum. Marketlerde bile etiket yanlış yazıldığında onu vermek zorundalar. Kullanım sözleşmesi mi giriyor acaba araya anlamadım. Belki krediyle aldım ben bu ayakkabı, faizimi kim ödeyecek
  • benim aldığım ayakkabı da çok uçuk bir indirim olmadı. iptal edilirse tüketici hakem heyetine gitmek isterdim ama beden konusunda zaten kaygılıyım. kararsızım açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam Reebok sitesi içerisindeki her türlü hizmet, ürün, siteyi kullanma koşulları ile sitede sunulan bilgileri (Sitedeki materyallere ait ad, açıklayıcı bilgi, görsel, fiyat vb.) önceden bir ihtara gerek olmaksızın değiştirme, siteyi yeniden organize etme hakkını saklı tutar. bu hakem heyetine başvursak bu maddeyle kaybetme şansımız olabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanoka46

hocam Reebok sitesi içerisindeki her türlü hizmet, ürün, siteyi kullanma koşulları ile sitede sunulan bilgileri (Sitedeki materyallere ait ad, açıklayıcı bilgi, görsel, fiyat vb.) önceden bir ihtara gerek olmaksızın değiştirme, siteyi yeniden organize etme hakkını saklı tutar. bu hakem heyetine başvursak bu maddeyle kaybetme şansımız olabilir mi.
    Her firma işine gelen maddeyi koyacak olursa, tüketici hakları hiçbir zaman haklı çıkamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanoka46

hocam Reebok sitesi içerisindeki her türlü hizmet, ürün, siteyi kullanma koşulları ile sitede sunulan bilgileri (Sitedeki materyallere ait ad, açıklayıcı bilgi, görsel, fiyat vb.) önceden bir ihtara gerek olmaksızın değiştirme, siteyi yeniden organize etme hakkını saklı tutar. bu hakem heyetine başvursak bu maddeyle kaybetme şansımız olabilir mi.
    sözleşmeler yönetmelik ve kanuna aykırı olamaz. eğer iptal olursa ekran görüntüsünü aldım. tüketici hakem heyetine gideceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maile gelen siparis numarasini yazinca siparisler gozukuyor. Fatura olusturulmamis, kargoya verilmemis.

REEBOOK WEB SİTESİNE ÖZEL %35 İNDİRİM 100 TL YE AYAKKABI KAÇIRMAYIN

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayar aynı tezi hem THH hem tüketici mahkemesinde savunarak kaybetmişti bana karşı, gerçi haklarını yememek lazım savunmalarında ülke de bilmem kaç mağaza kaç bin tane de ürün olduğundan bahsediyordu dava konusu ile alakası olmadığı halde herhalde mahkemeye tüketici avamdan biz ise kapitalist burjuvadanız bizi haklı görün demek istediler.
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Adam boş mezar bulmuş girmiş işte napsın

• Ödemesi provizyondan düşen var mı acaba benim ödeme hala provizyonda görünüyor. Sanırım iptal edecekler o gece verilen tüm siparişleri.

• Benim 2 tane siparişim kargoda şuan takip edebiliyorum ancak 1 tanesi hala hazırlanıyor

• TnhnYsdr kullanıcısına yanıt
    Bordo bereli geldi beyler Hocam bütün trailleri götürmüşsün helal olsun ne ara aldın da kargoya verildi :)

• harubate H kullanıcısına yanıt
    Ben forumu 5 senedir kullanmıyordum bu ürünlerde ki indirimi kendim akşam 9 da keşfettim saat 10 gibi sipariş verdim sonra aklıma burası geldi paylaşıldı mı acaba diye :)

• Ayakkabilarimin ilki geldi hicbir sikinti yok

• TnhnYsdr kullanıcısına yanıt
    Numarası nasıl oldu normalde kaç giyiyosun hocam

• harubate H kullanıcısına yanıt
    Hep 45 giyiyorum yine 45 aldım tam oldu ama harley cat gibi buyuk botlarda 44 giyiyorum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.