Bildirim
REEBOOK WEB SİTESİNE ÖZEL %35 İNDİRİM 100 TL YE AYAKKABI KAÇIRMAYIN (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tesekkur ederim cok iyi denk geldi 1 haftadir sitede bu ayakabiya bakip ic geciriyordum ayakkabi almam lazim ama cok pahali diye sans yuzume guldu diyebilirim.İptal problemide kimsenin yasiyacagini zannetmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargolanınca mail geliyor mu peki?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kargo verilmeye hazır diye mail geldi sadece, verildiği bilgisi gelmedi
Bu teşekkürler olmasa insanın birşeyde paylaşası gelmiyor hakkaten bu kadar insan yararlandı teşekkürü çok görmeyin bence.. Kargosu gelenler resimlerini paylaşırsa daha iyi olur iptal diyen arkadaşlarımız görsün goratex 200 tl ye nerden ayakkabi alinabilir ki sonuçta
Benimkiler de kargoya verilmeye hazır diye mail geldi az önce sanırım iptal durumu olmayacak önümüzdeki hafta içi elime ulaşsa iyi olur. Konu sahibine teşekkürler sadece alıp geçer konusunu açmayabilirdi
Teşekkür konusunu anlamadım ben siparişi aksam 9 gibi verdim kendim siteye girip gördüm buradan görüp almadım yanlış anlaşılma olmasın -
Benim de bir ürünüm kargoya hazırlandı yazdı şimdi. Hangi kargo ile gönderim yaptılar hocam ? -
Siparisi gelenler varken bizimkiler iptal edilmez herhalde yauv
Sizle alakalı degil hocam genel olarak diyorum
Yurtici kargo
RIDGERIDER TRAIL 4.0 GTX Sipariş geçmiştim kargoya verilmiş tek düşündüğüm 40 numara giyiyorum 40,5 aldık büyük gelmese bari. Fırsatı paylaşan arkadaşa tekrar teşekkürler. -
altına kalıp atarsın.quote:
Orijinalden alıntı: espial
RIDGERIDER TRAIL 4.0 GTX Sipariş geçmiştim kargoya verilmiş tek düşündüğüm 40 numara giyiyorum 40,5 aldık büyük gelmese bari. Fırsatı paylaşan arkadaşa tekrar teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük veya küçük gelirse mağazadan değiştirme var mı acaba
Değiştirebiliyorsun ama şu an ki güncel fiyatı dikkate alınıyor. Yani aradaki farkını alıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: ozanoka46
Büyük veya küçük gelirse mağazadan değiştirme var mı acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tersi durumda fiyat farkını müşteriye geri veriyorlar mı? Saçmalık ötesi bir uygulama. -
Reebok kaliplari büyükmüş. Hatta aldığım ayakkabıyı araştırdım herkes büyük geldiğinden şikayetçi. 42-43 giyen biriyim 42.5 almış bulundum. 41 gönderin diye mail attım cevap bile gelmedi.
Buyuk gelırse alırım 40.5 gıyıyorm 😉
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X