Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zebelek

28.sayfada noktafat arkadaşımız desteklenen 3g modellerin resmini atmıştı ordan bakabilirsiniz

Evet arkadaşım o 3g modelleri gördüm, ama bendeki 2 modemede uymuyor numaraları bendekilerin ikiside wınn bir tanesi eski bir tanesinide yeni almıştım malumunuz bu modemlerin tanesi 120 tl elimde son model wın var hayret bişey oda uymuycak demekki.
  • giziro kullanıcısına yanıt
    Teknik desteğe elindeki 3g modemin modelini yazıp driver istemeyi deneyen oldu mu? Bi yerde okumuştum sözde driverı gönderebilecekleri yazıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada güncelleme de yalan oldu sanırım.
  • Ya bilgilendirme de yapmiyor ki reeder. Şimdiye çikmasi lazimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dodzilla

Teknik desteğe elindeki 3g modemin modelini yazıp driver istemeyi deneyen oldu mu? Bi yerde okumuştum sözde driverı gönderebilecekleri yazıyordu.

Reeder'ın internet sayfası açılırsa teknik desteğe bi yazalım bakalım bendeki modemlere dıriver göndericeklermi denemekte fayda var.
  • Arkadaşlar flash içerikli videoları akıcı oynatmanın yolunu buldum, ana konuda paylaştım bilginize
  • nerde kaldı bu güncelleme reeder ayıp ama :)
  • Arkadaşlar taleplerimi teknik destek masasına yazdım yeni bir güncelleme gönderdilen bi bakın bakalım benim tablet daha yarın gelecek.
    http://www.reederapps.com/yazilimlar/A8iflash2.zip
  • Bu neya resmi guncelleme mi? Çiktiysa niye duyurmadi reeder? Yenilikler ney ne farki var? Kameradaki bozuklugu duzeltmisler mi? Reederteknikten aciklama bekliyoruz...
  • Valla o kadar çok şey kurdum ki eğer gözle görülür bir fark (android sürümü, performans artışı vs) yoksa kurmayı düşünmüyorum. Reeder Teknik detaylı bir güncelleme açıklası yaparsa gerçekten çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: giziro

Arkadaşlar taleplerimi teknik destek masasına yazdım yeni bir güncelleme gönderdilen bi bakın bakalım benim tablet daha yarın gelecek.
    http://www.reederapps.com/yazilimlar/A8iflash2.zip

Bende dün güncellemeyi istemiştim. Verdiğiniz linki gönderdiler, indirdim ama nasıl kuracağıma dair en ufak bir fikrim bile yok. Klavuz içinde gibi bir şey demişler ama öyle bir şey yok. Klavuzla ilgili sordum bakalım ne zaman cevap verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodzilla -- 30 Ocak 2014; 23:54:12 >
  • Reeder A8i ve Tüm Intel İşlemcili Tabletler için Flash Player Sorunu Çözümü

http://forum.donanimhaber.com/m_87277408/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 31 Ocak 2014; 1:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktafat

Reeder A8i ve Tüm Intel İşlemcili Tabletler için Flash Player Sorunu Çözümü

http://forum.donanimhaber.com/m_87277408/tm.htm

Yatarken foruma bakiyim dedim noktafat senin çok faydan oldu reeder a8i kullanicilarina iyi ki almissin tableti Galaxy gio da Hayalci abimiz sayesine yaptik ne yaptiysak sen de ona benzedin :) sağol gece geç oldu yarın ilk işim denemek olacak

• Ya bu güncellemeyi yükleyemiyorum. Delireceğim. Klavuzu göndermişler. Phone Flash Tool' u açın browseden flash.xml' i seçin kısmına kadar yaptım. Sonrasında tableti bağlayın ve ses kısma tuşuna basılı tutun diyor. Tableti bilgisayara bağlıyorum şarj olmaya başlıyor. Ses kısmaya basıyorum basıyorum programda tablet görünmüyor?! Yardımcı olabilecek var mı?

NOT:Teknik desteğede yazıyorum.
  • dodzilla D kullanıcısına yanıt
    tableti bağladıktan sonra değil. kabloyu tablete bağlarken basılı tutacan ve tanıyana kadar bırakmıyacan ses kısma tuşunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

tableti bağladıktan sonra değil. kabloyu tablete bağlarken basılı tutacan ve tanıyana kadar bırakmıyacan ses kısma tuşunu.

Dediğiniz gibi bağladım ve oldu, çok teşekkürler. Şimdide sürekli attempt1,2,3, diye gidiyor. %5 de kaldı ve "01/31/14 15:03:25.280 ERROR : Port 1/4: IFW flash failed - SN : CDE281CBE458DCEA" dedi... :(
  • reeder a ulaşabilen var mı arkadaşlar, telefonla ya da başka bir yolla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polwenan

reeder a ulaşabilen var mı arkadaşlar, telefonla ya da başka bir yolla?

şuan teknik destek masası (sitedeki) gayet hızlı bir şekilde cevap veriyor. ordan ulaştım bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

quote:

Orijinalden alıntı: Polwenan

reeder a ulaşabilen var mı arkadaşlar, telefonla ya da başka bir yolla?

şuan teknik destek masası (sitedeki) gayet hızlı bir şekilde cevap veriyor. ordan ulaştım bugün.

Yeni güncellemenin içeriği hakkında bilgi verdiler?

• dodzilla D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba,

Bende A8iflash2 adlı malum güncellemeyi indirdim aynı sorun oldu. Aynı hatayı bendede verdi. Bunun çözümü yokmudur? bir bilen arkadaş varmıdır. Yada şöyle sorayım güncellemeyi yükleyebilen varmıdır acaba?
    Cevab verebilirseniz çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.