Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hacim intelin destegiyle alakali bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktafat

A8r nasıl destekliyor ki firefox, google, adobe resmi olarak yayınlamış artık destek yok diye en son android 4 .0 da desteklenmiş, android 4.2.2 olupda kullanan var mı?

Ben şahsen kullandim destekliyordu. Hatta samsung tab 3 8de de calisiyor. Android 4.1 de de calisiyor. Onunla alakasi yok yani. Hatta reeder bile bu tabletin flash destekledigini sitesinde yazmis gel gor ki calismiyor. Su guncelleme gelsin de bakicaz. Hic yoktan mahvettikleri kamerayi duzeltirler.
  • İntelle alakali bu durum

• Bazı custom romlarda da calısıyormus, linuxdada mozilada calisması icin mozillaflash diye bir dosya gerekiyordu belki eski versiyonlardan bulsak linuxa benzer sekikde firefoxa tanıtılabilir. Ayrıca sunu demeden edemeyecegim bu tablet bir istisna sabahtanberi internete giriyorum gezinmede hiz takılma bile olmadı ve sarj suan yuzde 43. İslemci 800 mhzde calisiyor ama masallahi var sadece oyunlar calısmıyor, o zaman 2 ghz ye cikartiyorum, super oynatıyor. İntel bu isi yapmıs bence, ileride efsane tablet işlemcileri gelebilir, 2 sanal çekirdekle 4 çekirdek olarak çalışıyor verim cok iyi. Alacaklar varsa düşünmesin alsın derim. İnsallah bir arızası cıkmaz Allah nazardan saklasın cok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 24 Ocak 2014; 23:42:27 >
  • Arkadaslar güncelleme ne oldu?

• Bugun cikmasi lazim
  • Arkadaşlar müjde flash player sorununu çözdüm sayılır intel için flash player olmadığı için oluyormuş, libflashplayer.so yu güncelleyince android browser açıyor flashları bir iki sorun var (flash dışındaki ekran karanlık oluyor, bazı sitelerde browser kapanıyor) çözünce anlatımı eklerim çözemezsem olduğu gibi veririm.

ensonhaber.com un video playerı:
     REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM

Pc için androdilerde (android x86) yer alan flash player dosyalarını tabletle değiştirdim, android browser ilr bir iki haber sitelerindeki videoları açıyor ancak normal flash reklam veya sitelerde andorid browserı kapatıyor.güncel sürüm deneyecektim ama adobe onlar içinde sürümü durdurmuş. kusura bakmayın

Samsun ve Asus un intel modellerindede malesef aynı sorun varmış, onlardada android.browser flash desteklemiyormuş. Reeder'ın yapacak birşeyi olduğunu zannetmiyorum, sağolsunlar yinede güncelleme yayınladılar
    [size=4]
    Arkadaşlar Flash 10.1 sürümü için çözdüm, browser kapanma belli başlı durumlarda olmuyor, reklamlar ve flash oyunlar çalışıyor. Flash 11 de çalıştırmak için uğraşıyorum. Müsait vaktimde Flash 10.1 desteği için konu açacağım ve yayınlyacağım, eğer mümkünse .apk de hazırlamayı düşünüyorum root işlmemine gerek kalmadan yükleyebileceksiniz. (android browserde çalışıyor)

Bunlarda ekran görüntüleri, Firefoxda henüz çalıştıramadım, Androidin kendi browserında çalışıyor. Flash 11 desteğini deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 25 Ocak 2014; 16:51:37 >

• uğraştığın için teşekkürler. bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

uğraştığın için teşekkürler. bekliyoruz

Rica ederim en kısa zamanda yükleyeceğim, androidde apk dosyası oluşturma nasıl oluyor onu araştırmam gerekiyor. Bu şekilde roota gerek kalmadan yüklenebilecek
  • noktafat N kullanıcısına yanıt
    Bende root var yuklerim yani ama tabi root istemeden yuklemek isteyenlere de yardmci olursun :-) sagol ellerin dert gormesin reederdan fazla calisiyon :-) :-)

• bugun gelecek güncelleme ne oldu? bugün reeder'ın sitesine hiç giremedim.
  • Reeder dükkanı kapatıp kaçmış galiba :)
  • beyler bu tablette internet baglantısı olmadan gps dolaysıyla navigasyon çalışıyor mu deneyen var mı birde aveanın Zte mf 190 modemi var otg den taktım çalışmadı çalıştırabilen var mı
  • TUFANER kullanıcısına yanıt
    Calisiyor diye biliyorum galiba eski yorumlards vardi denemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnizmir

Reeder dükkanı kapatıp kaçmış galiba :)

Şaka maka 2 gundur kapali sitesi. Facebook tan beni engelledikleri icin bir sey de yazamiyorum. Guncelleme cikcakti o da yalan oldu. Aman ha reedera guncelleme cikarmadi diye sitem etmeyin facebook sayfasindan engeller bana yaptigi gibi. Bu arada reeder musteriniz olarak bana yaptiginizi kucuk sirket olmaniza verip fazla buyutmuyorum. Lutfen facebooktan engelimi kaldirin. Siteniz de acilsin artik 2 gun bir firmanin sitesinin kapali olmasi ne demek? Guncellemeyi de cikartin artik. Bilgilendirme de yapmiyorsunuz. Zaten son guncelleme de kamerayi da mahvetmissiniz.
  • Herkese merhabalar

Reeder markasıyla ilk çıktığı zamanlardan tanışıyorum ve pek de iyi bir geçmişim yok.(Reedpad...) Öyle veya böyle reedpad işimi görmüştü taaki ben üstüne basıp ezip geçinceye kadar. Şu sıralar yine tablet arayışına girdim ve A8i hemen gözüme çarptı ve forumda bu konuda (REEDER A8i - ANA KONU) neredeyse herşeyi okudum. Teknik destek haricinde bir problemi olmadığını gördüm yalnız şu sıralar resmi internet sitelerine bile girilmiyor. Flash sorunu öyle veya böyle çözülüyorsada adamların dükkanı kapatıp kaçmış gibi internet sitelerine erişimin olmaması beni rahatsız etti ve sorayım dedim; Reeder A8i değilse hangi tablet? Şu sıralar gerçektende tablet ihtiyacım var ve mümkünse HDMI ve 3g destekli bir tablet arıyorum. A8i nin fiyat/performans oranının iyi olması sebebiyle henüz kesin olarak vazgeçmiş değilim ama... Hertürlü öneriyede açığım.

• Selamlar.
    Wifi şikayeti olan arkadaslar var fakat bendeki wifi sg s3 telefonumla aynı yerden aynı şiddette çekiyor. İpad air ise aynı yerden bir diş fazla çekiyor. Bence tatminkar. Arada wifi arızalı cihazlar var olabilir. Ama standart bir sorunu yok.
    Ön kamera cidden kötü. Keşke arka kamera kötü olsaydı. Video call yapılamayacak durumda.
    Ram konusunu mobil cihazlarda kafanıza takmayın arkadaşlar. Önemli olan ram hızı ve optimizasyon. Evde eşimin kullandığı birde note 10.1 2014 edition var. 3 gb ramli. Bu cihazın ara yüzü note dan daha hızlı çalışıyor. Uygulamalarda daha hızlı homescreene dönüyor falan. Cidden bu cihazda 2 gb rame gerek yok.
    Hoparlörler de cidden çok kötü. Tizi çok yüksek ve bası çok az. Belki yazılımsal olarak giderilebilir.
    Ekran kalitesi orta seviye ama dokunmayik hassaiyeti çok tatminkar.
    Gps i denemedim.

Bu arada tablete whatsapp yüklenebiliyor. Benim gibi 2. Bir telefonunuz varsa ve kişilerinizi googleda tutuyorsanız, tablete whatsapp yükleyebilir ve kullanabilirsiniz. Tabi ki marketten yükleyemezsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Polwenan kullanıcısına yanıt
    whatsap olayını tam olarak nasıl yapcağız anlatırsanız sevinirim.
  • ^^albatros^^ kullanıcısına yanıt
    Apk yi indir kur ben su an kullaniyorum. Ki bnm cihaz su an rootlu gooplayde tablet galaxy s3 olarak gorunuyo o bakimdan guncelleme sorunu yasamiyorum :-)

• Polwenan kullanıcısına yanıt
    ben wifi çekiminin her cihazda aynı olduğunu düşünüyorum. samsung galaxy gio cihazım ondan 1-2 diş fazla çekiyor. zaten topu topu 4 diş var. mağazada incelediğim ürününü wifisi de aynıydı. yani sorunun benim cihazla alakası olduğunu sanmıyorum. wifi konusunda diğer ayrıntı da cihazın üst tarafına elimizi koyduğumuz zaman zaten nerdeyse hiç çekmiyor wifi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 27 Ocak 2014; 15:14:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.