Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haci oyle bisey olmaz ki yaa hicbusey yapmasinlar gomulu olmasin yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperfirat

Haci oyle bisey olmaz ki yaa hicbusey yapmasinlar gomulu olmasin yeter

tamam gömülü olmayacak zaten
  • Ya flashi reedera nasil uyarlayacaklarmis ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperfirat -- 22 Ocak 2014; 19:01:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperfirat

Ya flashi reedera nasil uyarlayacaklarmis ki

ReederTeknik dedi ya. Flash gomulu olmayacak. Reeder a8i ye uyarladiklari apkyi bizimle paylascaklar. Boyle duyurmuslardi
    Sakin olun bu sefer bizim istedigimiz gibi olcak. Puffini de gomulu yapmazlar insallah

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Onlarda huy olmus gomulu yapiolar surekli :-)

• Çok sağolasın @Oguzhan97 facebook ve twitteri kaldırdım dediğin gibi arkaplanda çalışmıyolar artık. Dediğin gibi uygulamaları geri tuşuyla kapatıncada tam kapanıyor, detaylı cevap için çok sağol kardeş. Bu gün denedim şarjı, tümgün wifi açık ve bağlıydı, asphalt 8 , minions, temple run 2 , 1-2 oyun kurdum gün boyunca oynadım, ayrıca sürekli internette gezindim, video filan izledim (normalde asla kullanmayacağım şekilde kullandım) 6buçuk saat gitti.

@teknomonster bugün asphalt 8'i denedim, açıkçası oyunu çok seven biri değilim ama kalite insanı çok etkiliyor, herhangi bir sıkıntı (takılma olduğunu hatırlamıyorum) olmadan oynadım. 1 oyunda takılma oldu minions'un oyununda oyun başlarken hopluyor zıplıyor bir orada az takılma oluyor ama oyun esnasında hiç sıkıntı görmedim.
  • Öncelikle cihazlarınız hayırlı olsun. Umarım güncelleme ile sorunlar sona erir.
    Müsadenizle sormak istediğim bir şey var, örneğin milliyet .com gibi ağır siteler kaç saniyede açılıyor ? Tarayıcı performansından memnun musunuz ?
    Şimdiden çok teşekkürler.

• gitarsist G kullanıcısına yanıt
    Tabletin tarayici performansi gayet iyi. Bilgisayarimdan daha iyi ama bu soylediklerim soyut seyler. Bir video cekip gostermek lazim bosa konusmus oluyoruz :) Su flash sorunundan baska sorun yok her seferinde soyluyorum. Laf atilcak bir sey bulmaya calissak; wifi cekimi cok iyi degil baska sorun fazla yok.
    puffin olmayacak yeni güncellemede söylediklerine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

puffin olmayacak yeni güncellemede söylediklerine göre

Yerinde bir karar. Puffin sac bas yoldurur. Ozellikle su tabletteki tarayiciyi kullandiktan sonra puffin cok kotu geliyor. Bence tabletin kendisinin tarayicisi google chromedan daha iyi
  • aynen katılıyorum. puffin çok önceleri bildiğim bir proğramdı ve kullanmıyordum. ama kendi tarayıcısı ile girmek pc den daha zevkli geliyor bana.
    Oguzhan youtube html5 yaz gir kendi tarayicisindan orda desteklenen formatlar var. Chromedan dene sonrada.chromeun format destegidaha fazla ve sitelerdeki videolari genel aciyo ama cok da flash yuklu siteler acilmiyo daha iyi chrone

• Alacak arkadaşlar yazmayı unutmuşum, tablet kliksada 449 tl ve hemen hemen tüm kartlara 12 ay taksit yapıyorlar.http://www.kliksa.com/urun/reedpad-a8i-wifi-tablet/901942043 alacaksanız tavsiye ptt kargoyu seçmeyin, yoğunluk sebebiyle biraz ağır çalışıyor
  • noktafat N kullanıcısına yanıt
    Hocam o anda takılma sebebi tablet optimize olduğu için
  • PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Doğrudur çünkü oyunda ileri aşamalarda oyun çok hızlanıyor , grafikler ve sesler coşuyor (minionlar gülüyor:) ) o zaman bile hiç kasma olmuyor.
  • Arkadaşlar bu tablete root yapmak zor çünkü reeder "usb hata ayıklama" modunuda sönük yapmış (arkadaşın htc telefonunda açılabiliyor), sanırım o da root yetkisinde, o açılmadığı için çin programları bağlanamıyor sanırım. Pardon yukarıdan açık deyince açılıyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 23 Ocak 2014; 17:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktafat

Arkadaşlar bu tablete root yapmak zor çünkü reeder "usb hata ayıklama" modunuda sönük yapmış (arkadaşın htc telefonunda açılabiliyor), sanırım o da root yetkisinde, o açılmadığı için çin programları bağlanamıyor sanırım. Pardon yukarıdan açık deyince açılıyormuş :)

Nasil aciliyor gercekten hata ayiklama modu

Arkadaslar yukarda hayir modu var onu evet yapin hata modunuacarsiniz hem bana reeder msj atmis guncelleme diye neda arafattan

• vardığım sonuç bu ancak yine flash player çalışmıyor bilginize.firmanın yayınlayacagı romundan ekstra bir düzenleme yapılmazsa flash olayını cözeceğini düşünmüyorum,çünkü firma ile alakalı bir durum değil. android ve ilgili browserlerin desteği ile alakalı. gömülü olan flashı kaldırıp en son sürümü kurmakta fayda etmiyor, firefox, chrome ve kendi browserında denedim.
    garanti şartlarını okudum ve root etmeyle ilgili bir madde yok, anladığım kadarıyla garanti kapsamından çıkarmıyor cihazı, en azından hukuksal olarak öyle. şahsi fikrim android root edildikten sonra adam oluyor eğer istek olursa anlatabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 24 Ocak 2014; 4:01:50 >

• noktafat N kullanıcısına yanıt
    Hele bugun bi guncelleme ciksin olmazsa root atalim dedigin gibi.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.