Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ilginiz için teşekkür ederiz, benim için flash önemli olmasa da işimi Puffin ile görüyordum. Bu şekilde daha iyi oldu tekrar teşekkürler
  • ReederTeknik kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur ne flash player ne de puffin gömülü olmasın isteyen yüklesin hatta ben twitteri hiç kullamıyorum onları neden gömülü yapıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReederTeknik

Merhaba,

Yakın zamanda yayınlayacağımız güncelleme ile, güncel sürüm üzerinde flash gömülü olmaktan çıkıp size özel derlediğimiz Flash Sürümünü paylaşacağız.

Teşekkürler.

Şimdi bu yeni rom için öncelikle teşekkür ederiz. Yayınlayın bakalım kuralım. Gerçi böyle kullanıyorum. Çok memnunum SwiftKey klavye indirim tavsiyesidir. Çok uyumlu çalışıyor.

Reeder markasına çok teşekkürler kaliteli ve kullanımı kolay bir ürün geliştirdiklerinden dolayı tşkler

Selim karaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReederTeknik kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederiz ilginiz için. puffini 'de gömülü olmaktan çıkarırsanız memnun olurum :) şimdi yakında gelecek sürümü yüklememiz için dün yayınladığınız sürümü yüklememize gerek yok dimi. ben daha onu yüklemedim yenisi çıkçaksa boşuna yüklemeyeyim. bir de ne zaman geleceği hakkında bilgi verirseniz iyi olur.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 21 Ocak 2014; 15:00:49 >
  • Arkadaslar bende msj atmistm bana da ayni sekilde cvp verdiler yeni guncelleme cikacak flash gomulu olmayacakmis bakalim bekleyeelim hayirlisi :-) :-) :-) :-) :-)

• Arkadaslar teknik destege msj atin yeni guncellemede flash gomulu olmasin bu konuda baski yapalim yeniden :-) :-)

• alperfirat A kullanıcısına yanıt
    Yetkili yerden açıklama geldi zaten üstte
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    Gordum dostum haberim var :-) yinede yapalim :-) :-)

• Benim bir sorum olacaktı;Karne hediyesi olarak alacağım, forumda anladığım kadarıyla istediğim taracıyla istediğim siteye giremiyorum bu cihazla doğrumu?
  • huseyinsaygın H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İstediğiniz sitelere girebilirsiniz, iki tane tarayıcı ile geliyor yeni güncelleme ile. Flash içerikli sitelere girmese dahi içindeki Puffin ile girebilirsiniz

Ayrıca yeni gelecek güncelleme ile iki tarayıcıya gerek kalmadan tek bir tarayıcı ile tüm işlerimizi halledebileceğimizi düşünüyoruz
  • eğer sorunu çözecekse çok iyi olur gerçi şunu farkettim çok fazlada flash kullanmıyormuşuz artık, güncel sürüm derken 4.4 ü mü kast ettiniz?
    ayrica tablette parlaklık tam kısıkken ekrana dokunulduğunda ekran ışığında çok hafif titreme oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 21 Ocak 2014; 21:16:37 >
  • Flash gömülü olmazsa sorunun çözüleceğine emin misiniz? dün yabancı sitelerde araştırdım genelde android 4 sonrası sürümlerde bu sorun yaşanıyormuş ve önerilen yöntem puffin gibi browserlar. adobe en son android 4 için flash yayınlamış, galiba diğer android sürümler için çıkan flashlar resmi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 21 Ocak 2014; 21:13:22 >
  • noktafat N kullanıcısına yanıt
    Evet eminim kardesim eger bu kez de olmazsa yapacsk bisey yok. Bnm eski tablete kurdum acilmayan site aciliyo :-)

• ancak google play de flash player yok, apk dosyasınsan mı kuruyorsun?
    Googlda cok var :-)

Yüzde doksan o şekilde sorun çözülecektir, şimdilik Puffin'e devam hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktafat

Flash gömülü olmazsa sorunun çözüleceğine emin misiniz? dün yabancı sitelerde araştırdım genelde android 4 sonrası sürümlerde bu sorun yaşanıyormuş ve önerilen yöntem puffin gibi browserlar. adobe en son android 4 için flash yayınlamış, galiba diğer android sürümler için çıkan flashlar resmi değil.

Kardes android surumun 4.2 olup flashi calistiran cok tablet telefon biliyorum. Hatta verilecek en iyi ornek reeder a8r. Onda gomulu degil ve calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 21 Ocak 2014; 23:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Yüzde doksan o şekilde sorun çözülecektir, şimdilik Puffin'e devam hocam

Puffine devam degil. Puffin benim sinirimi bozuyor. Cok kotu bir tarayici. Flash puffinle olcaksa hic olmasin. Onun icin su son guncelleme benim icin cok onemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 21 Ocak 2014; 23:44:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

quote:

Orijinalden alıntı: noktafat

Flash gömülü olmazsa sorunun çözüleceğine emin misiniz? dün yabancı sitelerde araştırdım genelde android 4 sonrası sürümlerde bu sorun yaşanıyormuş ve önerilen yöntem puffin gibi browserlar. adobe en son android 4 için flash yayınlamış, galiba diğer android sürümler için çıkan flashlar resmi değil.

Kardes android surumun 4.2 olup flashi calistiran cok tablet telefon biliyorum. Hatta verilecek en iyi ornek reeder a8r. Onda gomulu degil ve calisiyor.

Anladım kardeş, bu arada reeder mesajında "Yakın zamanda yayınlayacağımız güncelleme ile, güncel sürüm üzerinde flash gömülü olmaktan çıkıp" demiş güncel sürüm acaba 4.4 olabilir mi?

Sanmiyorum kardesm :-) :-)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.