Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstat sen bizim kardeşimizsin, senden en ufak bir şüphem yok

Sadece oturup kötülemeden önce biraz sakinleşmekte fayda var diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperfirat

Nasil yapabiliriz oguzhan

Hic arastirmadim. Biraz arastirim yarin. Bu tablete root atabilirsek super olur. Zor ama reeder root yapimini paylasir mi? Cogu firmada root garanti disi birakir. Acaba reeder in tutumu nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz deyince baktım özellikleri fena durmuyor, artık onun ana konusu da size kısmet olur umarım
  • Root yöntemi mevcut. Aslinda bu cihaz reederin değil başka bir firmanın cihazı. Reeder sadece cihaza kendi markasını bastırıp türkiyede satıyor.
    Root işlemi büyük ihtimalle o tablet ile aynı. Yöntemi denemedim ama linklerini paylaşacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polwenan kullanıcısına yanıt
    Hocam merakla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Üstat sen bizim kardeşimizsin, senden en ufak bir şüphem yok

Sadece oturup kötülemeden önce biraz sakinleşmekte fayda var diye düşünüyorum

Tesekkurler acaba ram kullanimi yeni guncellemeden sonra nasil oldu? Bir diger merakim da sarjda bir degisiklik oldugunu hissetin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 20 Ocak 2014; 22:12:52 >
  • Yuklemeliyim sizce ben en azindan birkac iyilestrme olmus.

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Üç aşağı beş yukarı aynı gibi, ya da ben fark edemedim bir şey
  • Reeder Shop benim çok ilgimi çekti bir deneyin derim
  • arkadaşlar görüyorum ki flash yüklenmiş ama hikayeden. puffin in açmadığı site zaten yoktu bu bir çözüm değil. puffin çok ağır ve kullanışsız bir tarayıcı. güncelleyen arkadaşlar deneyebilirmi facebook a girip oradaki çanakokey tavla vb oyunları açıyormu. dediğim gibi nöbetteyim ve yükleme şansım yok. a8r oradaki tüm oyunları yönlendirme yapmadan açıyordu. şimdi facebook oyunlarını açmıyorsa bu tablet ben doğrudan tüketici mahkemesine gidip para iadesi isteyeceğim. adammmı kandırıyorlar akılları sıra.
  • Root atarsak flash sorununu cozebiliriz sorun farkli bir seyde degilse. Androidi ozgur kullanmak icin root sart zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

Root atarsak flash sorununu cozebiliriz sorun farkli bir seyde degilse. Androidi ozgur kullanmak icin root sart zaten.

oğuzhan kardeş şu facebookdaki oyunları açmayı denermisin?
    Ram boştayken 455di hocam.
    Su root olayini arastiralim ama ben bu tableti bi ara acarken droidboot diye bir yer acildi tablette oneyin nesi

• Arkadaş bir soru sorduk bu kadar zormu şu facebook oyunlarını kendi tarayıcısından açıp açmadığına bakmak.

• ^^albatros^^ kullanıcısına yanıt
    kendi tarayacısından açmıyor flash görmuyor. çok ilginç bir durum nedense tablette flash 11 yuklu ama browserların hiçbiri gormuyor puffin haric onun kendi içinde var zaten.
  • dogu006 kullanıcısına yanıt
    Cunku sebebi tabletin icine gomulu olmasi ondan gormuyo flashi

• dogu006 kullanıcısına yanıt
    Sebebi büyük ihtimalle Intel işlemci, çünkü Adobe desteği kestikten sonra Intel işlemciler piyasaya çıktı ve Intel güncellemeden mahrum kaldı
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    benimde aklıma işlemciden kaynaklı olması geldi fakat bir araştırma yapmadım.
  • Bu tabletin çinli versiyonu sanırım teclast p89 mini eğer uğraşmak isteyen arkadaş olursa

bu link de root işlemini anlatmışlar.

bu da var ama çince

bbs.teclast.com
    台电官方论坛 - 【特别分享】台电P89 mini X86安卓,敢问ROOT在何方? - 综合讨论区
    http://bbs.teclast.com/forum.php?mod=viewthread&tid=240916

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.