Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Madem chrome acmiyo kendi taracisida mi acmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technolojix T kullanıcısına yanıt
    Haci yuklenmis ama sen bi denesene kendi taracisi aciyo mu huseyin turgut egitim merkezini

• ben bu flash işine fazla takılmazdım, birde ilk tablet ve android 4.2 deneyimim telefonum samsung s2 flash 10.2 desteklı ve butun tarayıcıları(yandex, opera, default) bu turgut eğitim merkezini çalıştırıken. tablette sadece puffin çalıştırdı. Sonuç olarak puffinde olsa flash çalıştırıyor ve ihtiyaç oldumu kullanıma hazır.
  • dogu006 kullanıcısına yanıt
    İsde galaxy s2 aciyo da bu niye acmiyo bu siteyi birde 11.1 surumu ve puffin gercekten cok yavas ya cok yeri geldiginde cok kasiyo

• alperfirat A kullanıcısına yanıt
    aynı soru işareti bende de var ve hiçbir fikrim yok??
  • beyler ben tablet açılırken ses kısmaya basıyorum ama olumuyor bir türlü
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Bencede hic gerek yok hic yaziklar olsun yaziklar olsun bunlarin yapacagi ise anca oyun oynariz bu tablette

• PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Drverleri falan yukledin mi

• alperfirat A kullanıcısına yanıt
    tabi kii
    Anladim haci bilemicem valla yapanlar nasil yapmis

tableti kapalı konumda pc ye usb den bağlarkan sadece ses kısmaya basılı tutcanız.
    1-2 saniye bağlanıyor sonra bağlantısı kopuyor
  • Bosluk yapio olabilir kablo

• arkadaşlar abartıyorsunuz.ben bu tableti kullanmıyorum ama telefonum android ayrıca memo pad hd 7 var.hiçbir android tablette veya telefonda flash yüklü gelmiyor.herkes kendisi yüklüyor ve marketten istediği browser'la beraber kullanıyor.siz biraz fazla armut piş ağzıma düş istiyorsunuz.note serisi bir tablet de alsanız flash'ı kendinizin indirmesi gerekiyor.
  • Lanet Olsun böyle güncellemenin allah belasını versin ota desteği olmadığı bilseydim almazdım bu ne biçim iş güncelleme dediğin sistem güncellemelerinden yüklenir ne biçim bir şey bağlanmıyor tablet
  • gewa G kullanıcısına yanıt
    ne saçmalıyorsun sen. sanki tablete flash player mi yükleniyor. Calismayan bir versiyonu gömülü yapmışlar. yeni versiyonda yine gömülü yapmışlar. flash player silinmiyince ve güncellenmiyince biz nasıl yükleyelim flash player'i. burdaki herkes bilmiyor bir sen biliyorsun demi. yeter ya. o kadar uğraştık güncelleme çıkarsınlar diye yine yapamadi reeder. helal olsun ben bir şey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 20 Ocak 2014; 21:33:55 >
  • Ya arkadas ben anlamıyorum hala flashtan sikayet eden arkadaşı. Yok efendim önemli olan kendi tarayıcısında çalışmasıymış, puffini sisteme gömmek gerizekalılıkmış.
    Adamlar işinizi çözmüş. Açılmayan flash sitelerini bir şekilde açılabilir hale sokmuşlar.
    Bu arkadaşın heralde android 4 ile birlikte googlein flash desteğini çektiklerinden haberi yok.
    Arkadaşım bugün son model samsung tablet alsanda stock browser ile flash çalışmayacaktır.
    Kaldı ki ne farkeder o ya da bu browser ile açılması. İşini görebiliyormusun, görebiliyorsun. Nokta.
    Binlerce lira verdiğin apple ürünlerinde bile yok flash. Öldü flash artık, kafanıza sokun bunu.

Not: marketteki ninesky browser da flash çalıştırabilmektedir. Yeni browseri beğenmeyenler deneyebilirler. Şahsen ben telefonumda denemiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    varsa farklı usb portlarından deneyin birde. birde normal şekilde pc ye bağlayıp dosya atmayı deneyin ozamanda kopma yapacakmı 400-500mb boyutlu ben şöyle birşey farketmiştim pc nın usb 1.1 portunda dosya atarken kopma oluyordu fakat usb 2.0 ve 3.0 sorun olmadı.
    Yok hocam normal bağlanıyor açılırken olmuyor
  • Polwenan kullanıcısına yanıt
    Puffinle cozmeyi biz bilmiyormuyuz. Bunlarin a8r modelinde calisiyor flash? Samsung veya diger tabletlerde flashi yukluyosun sorun halloluyor ama bunda flash silinmiyor ve bozuk. Yeni versiyonda yapamaislar yine flashi puffini koymuslar ne anladim ben? hakkimiz reederin sitesinde flash player destekliyor diyorsa tablet flashi calistirmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 20 Ocak 2014; 21:19:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.