Bildirim
REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Hocam kesinlikle katılıyorum, normalde forumda bir teknik hesabın olmasını bile mutluluk verici bir hadise olarak nitelendiriyorum. -
ooo daha yükleyen bile yok. hadi arkadaşlar yükleyin. yarın ben yükleyinceye kadar yükleyecek kimse yok sanırım. -
Ben yükledim suan tabletten yaziyorum flash 11.1 gömülü yapilmis ilk dikkatimi çeken hoparlorden cikan hışırtı sesi giderilmiş Puffin tarayicisi eklenmis. Guncelleme islemi 5dk civari surdu.
Ekleme:tableti ilk aldigimda 9gb bosyer vardi guncelleme sonrasi 12gb bos yer var. OTA destegide gelmis. İlk bakista guzel bir guncelleme olmus eksikler ve hatalar giderilmis gordum ilerleyen zamanlarda performans da bir azalma veya artma olup olamayacagini kullandikca goruruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogu006 -- 20 Ocak 2014; 18:59:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasil ya. Benim usb kablosunda problem var bir temassizlik var cikiyor habire yapamadim o yuzden. Ama normal tarayici var mi tablette. Ve varsa normal tarayicidan flash calisiyormu. Puffini gomulumu yapmislar ? -
Tabletin ilk acilisinda yuklu gelen butun programlar gomulu silinmiyor sadece devre disi birak aktif. Puffin makafoni sitesindeki flashlari aciyor fakat kendi tarayicisi hala acmiyor. Fakat kendi tarayici daha once acilmayan flash sayfalarini acti yapikredi suhaturizm gibi bence flash sorunu giderilmis.
Birde guncelle diyince usb baglantisini kendi sureklo takip cikariyor. Yoksa kablonun ucunda bir gevseklikmi var? duz masa ustune koyup Hareket ettirmeden deneyin
Sağolasın reeder bende aldım hemen :) gerçekten hoş cihaz sağolsunlar bizi yüzüstü bırakmadılar en yakın zamanda bende yükleyeceğim. Bu arada NT mağazasında 10 inç tabletler için güzel bir çanta var eğer sizde benim gibi çok eşya ile geziyorsanız tavsiy ederim, 17,90 indirimde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 20 Ocak 2014; 19:36:48 > -
arkadaşlar ben de yükledim güncellemeyi her şey gidiyor bilginize.Puffin tarayıcı ve reeder market gelmiş ayrıca OTA da eklenmiş şu an test yapıyorum daha da yazarım.F -
Kardesim googledan kendi tarayicisindan huseyin turgut egitim merkezine gir bskalm eger girerse site tam acilirsa flash sorunu tamam demektir. Birde genelpeeformans nasil
Onemli olan kendi tarayicisindan acmasi flash siteleri
Güncellemeyi ilk mesaja eklerseniz faydalı olabilir -
Hocam nasil peki son durumlar flash aciyormu tablette bi yavaslama varmi
Arkadaşlar puffin tarayıcıyla flash sorunu halledilmiş her siteye girebilirsiniz kolayca.Yavaşlama sorunu yaşamadım hala oyunlarda da deneyeceğim ama henüz kendi tarayıcısında flash sitelerini acamadım sanırım bu sorun android versiyonundan var. -
Baksana uygulamalara girip tumune gel orda flash player surumu kac ? Puffin bendede var ama kasiyo nasil kasmiyo bildigin gommusler onuda ya sacmalga bak
11.1 ama puffin browsere sevmedim ben default olanı kullanıyorum arkadaşlar flash benim için önemli değil sizin işinizi görüyor mu o önemli. -
Guncellenmis ama acmasi lazim kendi taracisinin.bisey diyecem googlea huseyin turgut egitim merkeziyaz acilacakmi site tam
kendi tarayacısı ve chrome açmadı puffin çalıştırdı huseyin turgut egitim merkezini. puffin kötü bir taraycı gibi durmuyor,ilk defa kullanıyorum -
chrome, flashlı siteleri açmaz.önemli olan flash player'ın çalışması.markette istemediğiniz kadar browser var herkes zevkine uygun olanı indirip kullanabilir. -
O zmn yuklenmesinin bir esprisi yok haci yeni guncellemenin
Gençler GPS denediniz mi mutlaka deneyin sygic kurdum ben harika çalıştı ama deneme sürümü...
Güncelleme sonrasında flash player sorunu çözülmüş haberiniz olsun. kendinizi yedinizi flash diye diye :)
Güncelleme sonasında bak bakalım kaydadeğer bir gelişme var mı?
iyi ki almışım.
iyi akşamlar.
Salim Karaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X