Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi numaradan ulastin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de aradım ve müşteri yetkilisi gayet kibar davrandı, teknikten bir beyefendi ile görüştüm.

Beklememizin sebebi, Intel işlemcili tabletlerin flash desteğini kesmesinden sonra ortaya çıkmasıymış. Yani flash player, intel işlemcilerle uyumsuzluk gösteriyormuş tablet segmentinde. Güncelleme ile flash 11.1 i gömülü yapacaklarını söylediler

Bilginize
  • alperfirat A kullanıcısına yanıt
    Beni etiketlediğin için teşekkür ederm knkamsın ;)
  • Hocam ben neden ulasamiyorum siz nereden ulastiniz soylermisiniz. Daha ne kadar bekleyecekmisiz peki. Senden benim kankamsin @Peaxle

• alperfirat A kullanıcısına yanıt
    Reederin sitesinde aşağıda şikayet ve öneri var oraya tıkla yaz şikayetini telefonunu falan gir ararlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Arkadaşlar ben de aradım ve müşteri yetkilisi gayet kibar davrandı, teknikten bir beyefendi ile görüştüm.

Beklememizin sebebi, Intel işlemcili tabletlerin flash desteğini kesmesinden sonra ortaya çıkmasıymış. Yani flash player, intel işlemcilerle uyumsuzluk gösteriyormuş tablet segmentinde. Güncelleme ile flash 11.1 i gömülü yapacaklarını söylediler

Bilginize

Benim anlamadigim neden boyle bilgillendirmeyi sen yapiyorsun. Reeder neden uyuyor. Biz burda kendimizi yirtiyoruz kimse ilgilenmiyor. 3 kulvardan ulasmaya calisiyorum ulasamiyorum. Reeder az ilgilen sitenden forumdan telefondan yapilmasi gerekeni yap.

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum

• arkadaşlar flash sorununuzu okudum ve firmanın ilgili olmaması çok kötü birşey.sanırım bu tablet sadece bimeks'de ve teknosa'da var.bu iki firmanın internet sitelerindeki kullandığınız tabletin yorumlarına girip yaşadığınız sorunları anlatıp firmanın ilgisizliğinden bahsederseniz satışlarını düşürmüş olursunuz.firma da satış yapabilmek için bu problemi ivedi şekilde çözmek zorunda kalır.
  • Zaten arastiran okur burayi milletin muzdarip oldugunu gorup almazlar. Ayrica aradm ben birini aksam cikaracaklarini soylediler bakalim ne olacsk

• quote:

Orijinalden alıntı: alperfirat

Zaten arastiran okur burayi milletin muzdarip oldugunu gorup almazlar. Ayrica aradm ben birini aksam cikaracaklarini soylediler bakalim ne olacsk

söylemek istediğim satış sitelerindeki yorumları okuyup ürün alan çok insan var.yorumlarınızı, yaşadıklarınızı,firmanın tutumunu bu platformlarda anlatırsanız satışları da baltalamış olursunuz.firma elmecbur probleminizi gidermek zorunda kalır.sizin bu konudaki avantajınız, kullandığınız tabletin internette ve büyük marketlerde yaygın olarak satılmaması.satışta olan yerlerde uygun bir dille sorunları ve problemleri paylaşırsanız mutlaka çözüme ulaşırsınız.
  • gewa G kullanıcısına yanıt
    Hele yayinlanmasin bakalim teknik destek dedigin musteriye kulak verip musteriyi memnhn etmeli

• Evet Arkadaşım Bimeks'in sayfasına yazmıştım flash sorunu olduğunu yayınlamışlar faydası olur İNŞALLAH.
  • Sadece burada yazmakla olmuyor , teknosa, bimeks,gold bilgisayara mail atamak gerekiyor, o zaman daha baskı altında kalırlar burayı takip eden kişi sayısı sınırlı,ayrıca bugün güncelleme gelmezse İstanbul da bulunan arkadaşlarla şirketin istanbul da bulunan ofisine ziyarette bulanabiliriz.
  • compaxe99 C kullanıcısına yanıt
    Evet çok haklısın o sitelerin altına yorum yazalım
  • Merhaba,

Yeni güncellememizi linkinden yükleyerek kurabilirsiniz.

İçinde kılavuzu mevcuttur

Güncelleme İçeriği
    -Flash 11.1
    -Arayüz hızlandırmaları
    -Çeşitli bug ve hatalara çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReederTeknik -- 20 Ocak 2014; 13:57:53 >

• Arkadaşlar hakkınızı aramak güzel fakat adamlar pazartesi çıkaracağız dediler uzatmanın pek alemi yok, + ürünü kötüleyecek flash dışında bir özellik göremedim ben. Yaptığınız pek etik değil bence, zira buradaki çoğu kişi başka firmaların çalışanları onların gazına gelmeyelim lütfen.

Edit: Yazarken güncelleme gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperious -- 20 Ocak 2014; 14:01:35 >
  • compaxe99 C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu işlerle uğraştığımdan kişinin kötü niyetli olup olmadığını anlayabiliyorum, hangi firmanın çalışanı olduğunu söyle de bilelim
  • Güncelleme gelmiş yükleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin12 -- 20 Ocak 2014; 14:28:19 >
  • bilgin12 B kullanıcısına yanıt
    Güncelleme gelmemiş yok öyle bir şey
  • PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Paylaştılar biraz önce
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.