Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gerçekten beklediğimiz cevap buydu teşekkür ediyorum reeder'a demekki pazartesi alıyorum cihazı.:-)
  • giziro kullanıcısına yanıt
    Ben gelmeden birsey diyemicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Bnde cikaracaklarini pek dusunmuyorum ne guzel tablet aldm diye seviniyrdm ama olmamasi uzdu ama reederin da bunu yapmasi iyice soguttu tabletten kirip atacam nerdeyse reederin yuzunden

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

ya daha ne yaptılar teşekkür ediyorsunuz. fazla ilgili de değiller. Müşteri her zaman haklıdır. Müşteri her zaman acımasız olmalıdır. Bunlar böyle davranmaya devam ettikçe acımasız olacağım. Reeder'ın sitesindeki teknik destek masasına 31.12.2013 tarihinde ilk mesajımı atmışım. Şuan tarih 16.01.2014... Benim ilk mesajıma cevap verdikten sonra ben hemen onlara başka bir soru sordum çünkü cevapları saçmaydı. bu 17 günlük süreçte bana toplamda 5 mesaj atmışlar. Ben ise 11 mesaj. 17 güne 5 CEVAP ki bu cevaplar benim hiç işime yaramadı. 2'sinde sorunu anlatmamı istediler. 1'inde işe yaramayan bir flash player apk linki verdiler. diğer 2'sinde ilgili birime iletilmiştir dediler. ve son olarak 11.01.2014 tarihinde attığım mesaja bu güne kadar cevap vermediler ve bugün de cevap vermeden ticket'i kapatmışlar. insanı üzüyor böyle şeyler. tableti çok sevdim flash olmaması beni üzüyor. pazartesi yaparlarsa tamamdır. eğer ki pazartesi sorun hallolursa tüm sözlerimi geri alıyorum :)

pazartesiye çözüm bulunmazsa direk tüketici mahkemesindeyim sorun yok kendileri bilir.

• Benim için flash önemli değil gelse güzel olur bu arada tabletten çok memnunum aldığımdan beri 1 kere bile kasmadı onlarca oyun yükledim asphalt 8 real racing dead trigger 2 vb. umarım bir sorun çıkmadan gider güncelleştirmeleri bekliyorum özellikle 4.4 çıkarsa tadından yenmez
  • usmcsas kullanıcısına yanıt
    Flash sorunu cozulsun bu tableti oneririm. Alacaklar flash player sorunun hallolmasini beklesin bence. Benim icin flash onemli degil diyorsaniz hemen alabilirsiniz . Ben tabletin tarayici performansindan cok memnunum arayuzde sifir kasma oyunlarda da kasma yok. İste su flash mukemmeligi bozuyor. Sozunu tutup cikarirsa reeder super olur.
  • Kesinlikle oguzhana katiliyorum ama reederin guncelleme cikaracagini hic dusunmuyorum oyaliyorlar

• Cihazını satmak isteyen varsa pm atsın arkadaşlar

• Artık pazartesi her şey belli olacak hadi bakalım
  • Tableti almak üzereyim, uzun yıllar linux kullanıcısyım ve androide özellikle performans açısından güveniyorum. benim tableti alma amacım pdf dosyalarını okumak ve video izlemek. Videoda herhangi bir sorun yok anladığım kadarıyla. 300-400 MB boyutundaki pdf dosyalarını açabilir mi? Birde okurken gözü yorma durumu lcd monitöre kıyasla nasıl?
  • noktafat N kullanıcısına yanıt
    Kingsoft diye bi program indirdim, pdf,word falan herşeyi açıyor. Şu ana kadar en fazla 30mblik bi pdf açtım. Onda da sorun yok. Yazılar gayet göze hoş geliyor,yani bi rahatsızlık vermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuceldurben

Kingsoft diye bi program indirdim, pdf,word falan herşeyi açıyor. Şu ana kadar en fazla 30mblik bi pdf açtım. Onda da sorun yok. Yazılar gayet göze hoş geliyor,yani bi rahatsızlık vermiyor.

teşekkürler yuceldurben , inşallah memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktafat

quote:

Video izlemekten bahsediyorsun ama bnce bu tableti alma sinirli izleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: alperfirat

quote:

Orijinalden alıntı: noktafat

quote:

Video izlemekten bahsediyorsun ama bnce bu tableti alma sinirli izleyebilirsin

nasıl sorunlar yaşadın kardeş? başka yaşayanlar var mı?
  • Ya mesele netten bilet almak istedigimde firmalarin siteleri yuklenmiyo illa pc mi gerek bazi yerlerde flash player yukle sorunu aliyorsun. Reeder sorunu cozmek icin pazartesi guncelleme verecegini soyledi bakalim sozlerinde duracaklarmi eger bu sorun duzelirse almani tavsiye ederim.. Ki oguzhan da bana katiliyor o da ben gibi bu konuda cok sinirli ve reederin bu halleri insani cileden cikartiyo.

• Açıkçası bende pazartesiyi bekiyorum, ancak cihazı web de gezinmek için almıyorum. 3g destekli bir cihaz geçiyordu gönlümden esasında ama bütçede kısıtlı olunca bulduğumuz cihaz malum. Videoları webden izlemeyecegim, avi ve mpeg formatında ders videoları, bu uzantılarda performansı nasıl? Ayrıca sarjıda 10 saate kadar gidiyor mi? (wifi kapalı, parlaklık düşük, ses kapalı) teşekkürler

• O zaman gider wifi falan kapali ama bni 5 6 saat goturuyo. Bncede bekle acele etme.

Wifi kapali parlaklik dusuk maksimum 5-6 saat gider daha otesi olmaz internette dedikleri gibi degil.
  • Pazartesiyi bekleyelim inşallah bir çözüm sunarlar, root yapmak yanılmıyorsam garanti kapsamından çıkarmıyor bazı markalarda, reeder da durum nasıldır? Anladığım kadarıyla root yapıldığında bir sorun kalmayacak. Yada firma çıplak(sadece işletim sistemi ve driverlerin yüklü olduğu) bir ROM yayınlarsa. Bekleyelim bakalım.
    Şu adresten anladığım kadarıyla (translate google sağolsun) root yapmak 2 tıka bakıyor, alanda uzman arkdaşlara duyurulur :)
    bbs.teclast.com
    台电官方论坛 - 【特别分享】台电P89 mini X86安卓,敢问ROOT在何方? - 综合讨论区
    http://bbs.teclast.com/forum.php?mod=viewthread&tid=240916

lenovo k900 ile aynı donanıma sahip olduğu için onunla ilgili yöntemi kullanmışlar sanırım

@Oguzhan97
    @alperfirat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 18 Ocak 2014; 16:27:32 >

Hacim rootsuz iyi halletmeye calisalim bakalim once reedera hic guvenim yok ama belki bi ihtimal cikartir

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.