Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben tekrar telefon açtim, su an stabilite açisindan tarayicinin performansini etkilemeyecek bir biçimde güncellemeyi sunmak istediklerini ve bunun için zaman aldigini söylediler bilginize

Edit: Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperious -- 13 Ocak 2014; 11:06:53 >
  • Şu flash işi çözülsün artık bende beklemedeyim. Hafta sonu inceledim ürün gayet mantıklı. İcoo fatty 2 almıştım ölü piksel nedeniyle iadeye gönderdim. Ya Reeder A8i yada Asus Memopad 8 modelini alıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Arkadaslar ben tekrar telefon açtim, su an stabilite açisindan tarayicinin performansini etkilemeyecek bir biçimde güncellemeyi sunmak istediklerini ve bunun için zaman aldigini söylediler bilginize

Edit: Imla

Daha ne kdr surecekmis peki boyle bu guncelleme

• Hyperious kullanıcısına yanıt
    acaba neden zahmet edip bizi bilgilendirmiyor reeder ?
  • Merhaba,

Flash çalışmalarımız devam ederken sizlere geçici bir çözüm olarak Puffin Web Browser'ı önerebiliriz.
  • A8i için derlediğimiz flash player 11.1 sürümü ile Puffin Web Browser'ı yüklemek için;

1) Flash Player 11.1 i indirin ve yükleyin;
    yadi.sk
    install_flash_player_ics.apk — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/xFHIQxWFFyGWJ

2) Puffin Web Browser'ı indirin ve yükleyin;
    yadi.sk
    Puffin Web Browser v2.4.8621.apk — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/C8Z846SHFyGik

3)Cihazınızı açıp kapatın
    4)Puffin Web Browser'ın Settings kısmında "Load Flash" kısmının Auto olmasına dikkat ediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReederTeknik

A8i için derlediğimiz flash player 11.1 sürümü ile Puffin Web Browser'ı yüklemek için;

1) Flash Player 11.1 i indirin ve yükleyin;http://yadi.sk/d/xFHIQxWFFyGWJ
    2) Puffin Web Browser'ı indirin ve yükleyin;http://yadi.sk/d/C8Z846SHFyGik
    4)Puffin Web Browser'ın Settings kısmında "Load Flash" kısmının Auto olmasına dikkat ediniz.

Yukleyin diorsunuzda nasil yukleyecegimizide soylerseniz apk uzantili degil dosya yuklenmiyor. Hem acikcasi kabul edecegini de sanmiyorum k.bakmayin ama bizde yeni guncelleme cikaracaksiniz diye dusunuyorduk apk seklinde sorunu cozmeye calisiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

quote:

Orijinalden alıntı: Technolojix

Forumları inceledim,
    yazdıklarınız neticesinde tableti mağazada da inceledim.

Dün Teknosa dan satın aldım. 466 Lira

Öncelikle ilk izlenimim tabletin iyi olduğudur.
    Ses konusunda hoparlör tiz ses veriyor. bas ses isteyenler yad sevenleri üzebilir. Fakat abartılacak kadar değil, bence makul...

Hoparlörden ses gelmesi konusunda yorum gördüm, tableti kulağına sokarsan bu sesi alabiliyorsun. onun dışında başka sorununa rastlamadım. Klavye ile yazı yazın geri tuşuna art arda basıldığında ses dengesinde sorun oluyor. ben dahil ve bana katılanlar olacaktır. Klavye sesi çok anlamsız. ben kullanmıyorum.

Evde Birde Samsung Tab 8 var. 1000Tl kadar para verdik. Vermez olaydım. Şunu çok net anladım ki o parayla 2 tane bu tabletten almalıymışım. 500 TL çöpe gitti. :(

int sörf performansı çok iyi, programları çalıştırmada hiç sorun çıkartmıyor, Aralıksız art arda 3 sinema filmini izledim %10 şarj kalmıştı. Batarya konusunda birçok markadan iyi diyebilirim.

Ekran kalitesi zaten tartışılmaz. Son derece kaliteli, Arkadan bastırınca ekranda haraketlenme oluyor. Fakat amacına yönelik kullanmak lazım. arkadan bastırmak için tablet almışsanız amacınız başkadır :)
    Laptop ta da aynı durum var. Bastırın görün.

Flash konusunda sizler kadar iyi tablet kullanıcısı olmadığım için mi bilemiyorum! ben sorun yaşamadım girdiğim her web sayfasını sorunsuz açtı ve kullandım. Bence abartılacak bir konu değil.

Neticede hiçbirşey 4*4 olamaz.
    Ben tablete 10/9 puan verdim.

Tavsiye ediyorum.
    Tabi 4.4 güncellemesi gelirse seviniriz.

Selim Karaman

samsung tab t3110 mu dediğiniz tablet. eğer öyleyse onu kullandıktan sonra buna 9/10 vermeniz saçma. samsungla bunu bir tutmanız da saçma. samsung'un herşeyini geç teknik servisi en azından ilgili. bak hala flash hakkında açıklama yapmadılar. Batarya konusunda ise sadece bundan daha ucuz tabletlerden iyi. şu flash sorununa gelirsek piyasada flash'ı çalıştırmayan tek tablet ipadler. bir de bu var tabiki. en adi 200 tl'lik tabletlerde flash çalışıyor. artık çözsünler diye bakıyoruz ama açıklama yok bu arada açıklama bekliyoruz!!!! Ekran kalitesi ucuz tabletlere göre iyi fakat bir samsung değil bir ipad değil tabiki olması da beklenemez o kadar para vermeden alıyoruz.

Flash'ın ne işe yaradığı hakkında konuşursak. en basitinden facebook'a masaüstü versiyonundan girdiğinizde videoları izleyemiyorsunuz. internetteki VK gibi video oynatıcılarda 720p video izleyemiyorsunuz çünkü bunu ayarlamanız için flash player lazım. en basitinden ibb trafik yoğunluğu için girdiğimiz site flash destekli olduğu için her yerde flash yükleyin yazıyor. yani bu siteden verim alamıyorsunuz. internette flash videoları izleyemiyorsunuz. flash oyunları oynayamıyorsunuz. örneğin bir kraloyundan oyunkolundan oyun oynayamazsınız. facebook oyunlarını oynayamazsınız. önceki tabletimde darkorbite falan giriyordum bunda o da yok. yani flash yok diye ipad'i başta eleyen biri olarak bunda da flash player olmaması beni hayal kırıklığına uğratan bir şey. reeder bunu çözmeli. sitesinde reeder a8i'ye girdiğimizde adobe flash 11 desteklediği yazıyorsa çözmeli.

Demekki ben sizin kadar detaylı kllanmıyorum. Yinede ben sevdim tşk ederim verdiğin bilgiler için.

• GPS denedim çok iyi...
    Sygic navigasyon programı ile...
     REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM
  • Abi adam kandirmaktan baskz birsey degil biz burada bu kdr gundur bos konusmusuz bunlar sorunu anlamamis

• quote:

Orijinalden alıntı: ReederTeknik

A8i için derlediğimiz flash player 11.1 sürümü ile Puffin Web Browser'ı yüklemek için;

1) Flash Player 11.1 i indirin ve yükleyin;http://yadi.sk/d/xFHIQxWFFyGWJ
    2) Puffin Web Browser'ı indirin ve yükleyin;http://yadi.sk/d/C8Z846SHFyGik

bumudur yani bulduğunuz çözüm? verdiğiniz linkteki flash player yüklenmiyor... puffinde 11.1 yüklemeye bile gerek yok sayfları açıyor zaten. ancak kullanışlı bir browser değil. anladığım kadarıyla güncelleme felan hikaye. tüketici mahkemesine gidip para iadesi istemek en iyi çözüm olacak sanırım.

ayrıca şimdi başka bir sorun daha çıktı ortaya. aldığımdan bu yana 10 defa şarj ettim ancak son 3 şarjımda birininde %99 birinde %97 diğerinde ise %96 da kaldı. her defasında şarjı %15 altına düştükten sonra şarj ettim. hayırdır neden böyle oluyor sorun nedir bir fikriniz varmı? (farklı şarj cihazlarıylada denedim sonuç aynı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^albatros^^ -- 13 Ocak 2014; 22:19:47 >

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Ki dava yoluna kadar gider bu sitesinde flashin 11.1 yaziyo flash desteginin

• Arkadaşlar olaya tarafsız bakarak olayları aydınlatmak adına birkaç şey eklemek istiyorum

Yaptığım işten dolayı az çok bu işlemleri ve adımları biliyorum, tabi ki bir güncelleme hepimizi sakinleştirmeye yetecektir, fakat apk yı yayınla iş bitsin tarzında bu işlemler olmuyor, keşke olsa.

1) Adobe güncellemeyi 4.0 cihazlar için 11.1 i vererek kesti, onlar da farkında flash öldü html 5 kazandı. Her zaman Apple'ı bu konuda suçladık fakat adamlar geleceğe yatırım yapıyorlardı.
    2) Diyelim Reeder bir apk dosyası olarak güncelleme verdi (teorik olarak imkansız, desteği kesti çünkü) bu demek olmuyor ki her tarayıcıda rahatça flash sitelerini gezelim, çünkü her tarayıcı kendine has karakteristik özellikle gelir, yani bi Chrome'da Adobe desteğini verse dahi Chrome bunu eklenti halinde tarayıcıya eklemezse isterse 20.1 sürümü olsun bir şey fark etmez.
    3) Ki bu son çare, 11.1 4.0 ile geldiği için tek çare olarak Reeder'ın Flash yazılımını kendi tarayıcısına gömülü bir biçimde getirmesidir, bu da inanılmaz bir yazılım bilgisi gerektirmektedir. Zira sadece Htc nin browser'ında gömülü bir biçimde geldiğini gördüm. Ayrıca üründe Intel ibaresi geçtiğinden illa aralarında izin-politikası dönüyordur.

Bence bu açıdan biraz sabır demekte fayda var. Yapabilirlerse büyük iş başarmış olurlar

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperious -- 13 Ocak 2014; 23:32:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam haklisiniz kesinlikle flash destegi kalkti ama sunu biliyoruz ki en azindan flashin 11.1 surumu de bize yeter smdilik cunku sitelerin bazilari tam yuklenmiyor neden flash olmadigindan soz gelimi netten bilet almak istedigimde alamiyorum illaki bilgisayardan mi almam lazim bileti? Madem flash gomulu yaptin neden 11.1 li yapmadin hadi yapmadin gomulu olmasin flash ki biz yukleyelim yuz tllik tabletlerde kuruyorsun 11.1 i isini hallediyorsun bir tablet sadece oyun icin alinamaz mantiga aykiri gider sony psp alirdim o zman

• alperfirat A kullanıcısına yanıt
    Artık izleyip göreceğiz neler olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yani hocam aynen oyle bakalim ne olacak :-) da siz galiba o kdr sikayetci degilsiniz bu durumdan

Üstat ben açıkça söyleyeyim, bunu aileme aldım, kendim bundan önce ipad mini kullanıyordum fakat acayip pişman oldum gibi ipad aldığıma. Mini ios 7 ile birlikte takılma, geçişlerde kırılma gibi şeylerle karşılaşıyor ve oyun performansı için cihazın özellikleri yeterli değil. Anneme alarak test ettim diyebilirim bu cihazı

Yani öncesinden mini kullandığım için flash çok aradığım bir şey değildi

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperious -- 14 Ocak 2014; 10:04:57 >
    Yani o zmn aramamakta haklisin ortak :-)

Bu htmli5 ne ise yariyo android de destekliyomu

Html 5 flash'ı öldüren teknoloji, bu yüzden çoğu firma flash desteği için çabalamıyor. Artık çoğu siteler Html 5 teknolojisinden faydalanarak videolarını kodluyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.