Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Html 5i reeder hiç yapamaz o zaman
  • PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Youtube'dan uygulamasını indirmeden video izleyebiliyorsan vardır, ben hiç bakmadım aslında
  • Arkadaşlar kullanıcı kulübümüze sizleri de ekledim, hayırlı olsun
  • Html 5 o zman neyde var androidde yokmu bu cihazda varmi yada ios ta mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Arkadaşlar kullanıcı kulübümüze sizleri de ekledim, hayırlı olsun

teşekkür ederim. teknik servise işimiz düşmeden kullanırız inşallah:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

quote:

Flash Player senin için önemli değilse sorun yok hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaxeL

quote:

quote:

Flash Player senin için önemli değilse sorun yok hocam

malesefki önemli. böyle olduğunu bilseydim a8r modelini alırdım. a8r modelinde flash problemi yoktu.

Html5 flash in yerini alabilcek birsey. Mesela youtube suan html5e gecti o yuzden bu tablette youtubeta flash aramazsin. Ama mesela facebook`un masaustu versiyonundan video izleyemezsin cunku onun icin flash gerekiyor. Yani su durumda flash onemli fakat belki 5-10 yil sonra flash devri kapanir kim bilir. Ayrica bu tablet html5 calistiriyor her tablet gibi. Birde arkadaslar a8r yi kesinlikle tavsiye etmem o modelde kronik bir sorun var. Ekran dokunmatigi kafayi yiyor. 3 tane farki a8r gordum ucundede ayni sorun vardi.Kisacasi a8r alinmaz ama a8i flash sorunu cozulurse gayet guzel bir tablet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 14 Ocak 2014; 22:41:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

Html5 flash in yerini alabilcek birsey. Mesela youtube suan html5e gecti o yuzden bu tablette youtubeta flash aramazsin. Ama mesela facebook`un masaustu versiyonundan video izleyemezsin cunku onun icin flash gerekiyor. Yani su durumda flash onemli fakat belki 5-10 yil sonra flash devri kapanir kim bilir. Ayrica bu tablet html5 calistiriyor her tablet gibi. Birde arkadaslar a8r yi kesinlikle tavsiye etmem o modelde kronik bir sorun var. Ekran dokunmatigi kafayi yiyor. 3 tane farki a8r gordum ucundede ayni sorun vardi.Kisacasi a8r alinmaz ama a8i flash sorunu cozulurse gayet guzel bir tablet.

söylediklerine katılıyorum kardeşim. flash olayını çözmek anlattıkları kadar zor bir olay değil. inşallah kısa sürede hallederler. olmadı biraz daha bekler sitelerinde sattıkları a8i nin özelliklerinin ekran fotoğrafını alıp flash 11 desteği yerin altını çizer veririm tüketici mahkemesine alırım paramı. tüm forumlarada da bunu anlatırım ki biz yandık başkası yanmasın. bu arada dün yazmıştım tabletin %100 şarj olmadığını teknik yardım masasına mesaj atmıştım. cevap gelmiş bir linkle güncelleme vermişler bunu yükleyin sorununuz hallolur demişler. yarın yükleyip deneyeceğim bakalım düzelecekmi.

a8r yi bizim arkadaş almıştı ekran dokunmatiği 15 dk dan sonra sapıtıyordu ve alt köşede morluk var diye iade etti. demkki genel bir problemmiş bu.

• quote:

quote:

söylediklerine katılıyorum kardeşim. flash olayını çözmek anlattıkları kadar zor bir olay değil. inşallah kısa sürede hallederler. olmadı biraz daha bekler sitelerinde sattıkları a8i nin özelliklerinin ekran fotoğrafını alıp flash 11 desteği yerin altını çizer veririm tüketici mahkemesine alırım paramı. tüm forumlarada da bunu anlatırım ki biz yandık başkası yanmasın. bu arada dün yazmıştım tabletin %100 şarj olmadığını teknik yardım masasına mesaj atmıştım. cevap gelmiş bir linkle güncelleme vermişler bunu yükleyin sorununuz hallolur demişler. yarın yükleyip deneyeceğim bakalım düzelecekmi.

a8r yi bizim arkadaş almıştı ekran dokunmatiği 15 dk dan sonra sapıtıyordu ve alt köşede morluk var diye iade etti. demkki genel bir problemmiş bu.

Evet katiliyorum bncede mahkemeye vermemz gerekiyor madem boyle bir sorun var guncelleme yapmalari sartki gercektn cok zor birsey degil bu. Epeydir bekliyoruz elle tutulur bir veri yok tablet iyi ama sirf bu flash player yuzunden bir cok kullanicisini uzuyor

• Reeder'la telefonda görüştüm Flash Player yazılımını intel'den bekliyorlarmış normalde bugün gelmesi gerekiyormuş ama gelmemiş beklemedeyiz diyorlar.
    Hangi numaradan konustun bana ozelden atarmisin ? Bnce sıkıolar ya

• reeder in gönderdiği güncellemeyi yaptım pilin %100 şarj olmama problemi ortadan kalktı. inşallah flash porblemide yakın zamanda çözülür.
  • quote:

Ya arkadaşlar bu reeder'ın sitesindeki teknik destek masası bir halta yaramıyor. 11.01.2014 13:33 tarihinde mesaj attım 15.01.2014 16:36 oldu hala cevap atmadılar.

işine geleni cevaplıyorlar. ben evelsi gün gece pil sorununu anlatan mesaj yazmıştım dün öğlen cevap vermişler. tekrar flash olayını soran mesaj attım hala tık yok:)
  • Bence tuketici haklarina sikayet etmeliyiz paramizi geri alalim destek sifir taa reedera yklasirsam

• Merhaba Arkadaşlar,

Pazartesi günü bir güncelleme kılavuzu yayınlayacağız;

-Flash 11.1 yazılıma gömülü olacak
    -Çeşitli hatalar ve buglar giderilecek
    -Performans iyileştirmeleri yapılacak

Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReederTeknik

Merhaba Arkadaşlar,

Saygılarımla,

Ilginize tesekkürler. bu olayı çözerseniz en az 3 arkadaşım daha aynı cihazdan alacaklar. İncelediler hayran kaldılar Flash olayinı anlattığım için beklemedeler.

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Saygılarımla,

Beklenen cevap buydu. Sozunuzde durup pazartesi yayinlarsaniz guncellemeyi hakkinizdaki tum olumsuz dusuncelerim kaybolur. Ama guncelleme gelmeden olumlu bir sey de soyleyemeyiz. Merakla bekliyoruz.
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Saygılarımla,

İns sozunuzde durursunuz bakalim bekleyecegiz artik yapacak birsey yok.

• ReederTeknik kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederiz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.