Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşlerim mesajlara benide etiketler misiniz rica ediyorum ?

bu konudan geri kalmayım
  • PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Tmm ortak ben unutmam no problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    İnsan degiller onlar allahlarindan bulsunlar yaziklar olsun almayin reeder falan oguzhan reeder a8iyi almayin diye konu ac arkandayim

• Bu fiyata bu destek işte, ucuz alırken bunu göz önüne alıyoruz, bakalım yarın güncelleme yayınlanacak mı? Facebookta bende gördüm yorumları siliyorlar ama adamlarda bu kadar kötü imajı istemez sanırım, ben almış bulundum eğer destek vermezlerse iade etmeyi düşünüyorum. Ben firma hakkındaki olumsuzluklara rağmen (http://www.uludagsozluk.com/k/selekt-bilgisayar/) cihaza güvendim açıkçası, çünkü çin versiyonu p89 dan oldukça memnun insanlar. Kolektif olarak hareket edilirse firmadan yazılım konusunda istenilen sonuç alınabilir diye tahmin ediyorum. Bu arada flash sorunundan başka bir sorun yaşadınız mı arkdaşlar? birde ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
  • noktafat N kullanıcısına yanıt
    Baska sorun yasamadim ortak tek sikintili durum flash. Hem sana katilmuyorum teknik servis iyi degilse bu tableti de cok etkiler samsung alsak coktan yayinlanmistik ne bileym en azindan flashi gomulu yapmazlardi yapmalari hataa hersey hata yaptiklari

• Onun için dedimya ucuz mal kötü servis, android tecrübem yok ama linux ve programcılık üzerine az çok bilgim var, nette araştırdım intel android driverleri veriyor, belki cihaz için custom rom yapılabilir, çok zor görülmüyordu adamlarda tek tek anlatıyorlar forumlarda. İnşallah adamlar yayınlarda bu şekilde bir şeye muhtaç kalmayız. Ayrıca flashı gömülü yapmamak sorunu çözecekse bu firma için kolay birşey olsa gerek bu konuda baskı yapabiliriz. ama bana kalırsa firma ithalatçı bir firma (sonuçta üsütne marka basılıyor sadece) bu tür yazılım ve donanım çözümleride çinli firmalardan geleceğini ümit ediyorlar. doğal olarak böyle spesifik bir durum için ellerinde tecrübeli çalışanlar yoktur, onun için böyle bir destek hiç verilmeyebilir ya da uzun sürebilir. Sonuçta samsung un kendi programcıları vs mevcut onların çözüm üretmesi çok kolay olacaktır.

• reeder markasının en makbul olanı bu modeli midir arkadaşlar?
    başkaca hangi modelleri var acaba
    a8r a10 a8i vs var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adriyanus5757 -- 19 Ocak 2014; 19:51:38 >
  • Şöyle ucuz, yanılmıyorsam intel işlemci ve chipsetler yeni yeni kullanılıyor ve diğer markalarda bu tür tabletlerin fiyatları bu kadar ucuz değil. hatam varsa düzelt nexus 7 ve galaxy tab 3 7" , a8i den performans olarak düşük ve eski modeller, kaldıki firma ölçeğinde bakarsak olaya asus, google, samsungdan bahsediyorsun diğeride reeder. firmaya ulaşamamak çok kötü bir durum olaki başka bir sorunumuz çıkarsa ne yapacağız? mesela garantilik bir durumda da mı açmayacak firma telefonu? @adriyanus5757 ben bimekste kullandım a8r modeli ile karşılaştırdım ondan oldukça üstün duruyor a8i. ancak a8i de de yazılımsal bir sorun var ve firma anladığım kadarıyla 20 gündür çözüme kavuşturulmuş değil. Ayrıca firma ile iletişim kurulamıyor.

Bu arada facebookta şirketin ceo sunun attığı yorum: "Benimkisi A8S, A8'in sim kartlısı..Henüz kimsede yok, bir tek bende var:)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 19 Ocak 2014; 20:09:28 >

• Oguzhanin bu konuda gercekten cok ugrastigina inaniyorum adam surekli arastriyor bende ulasmaya calisiyorum ama olmuyor yapamiyorum teli acmiyorlar yorumlari siliyorlar bence gercekten hic ugrasmiyorlar alan alsin aldigi gibi kullansin ayaklarindalar. Hic bir sorunu cozmeye gerek yok ki zaten reeder biz gereksiz bir firmayiz ugrasamayiz teknik destekle falan gorusunde alkisliyorum bu insanlikdisi hareketlerinden dolayi onlari

• Adamlara şu el mahkum beklemek lazım yarını. Forumda teknik eleman kullanıcısının olması güzel, yayınlayacağız demiş bakalım...
  • Teknosada görevli sabancının desteklediğini filan söyledi hatta yakında intel işlemcili windows 8 li tabletleri çıkacakmış. hepsi hikayede olabilir tabi. @Oguzhan97 yorumunun şu kısmına özellikle katılıyorum bunlar 3-5 arkadaş "gelin dışardan tablet getirelim üstüne markamızı basıp millete satalım." .
  • Yapacak birsey yok marka tarafindan magdur oldum ama bak tuketici haklarina gitmeyen ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

reeder'a bugün de hiçbiryerden ulaşamadım. terbiyemi bozacam artık. madem cevap atmıcan niye sitene teknik destek masası koydun. madem açmıcan niye telefon numarası koydun. almayın arkadaşlar reeder falan. başınızı ağrıtmayın. selekt bilgisayar gerçekten sorunlu bir firma. Arıyorum suratıma kapanıyor telefon. böyle bir şey olamaz ya.(bu arada flood yapmamak için "düzenle" yapıyorum). ya adamlar 0 ilgi ya. ne gerizekalı durum bu. en dandik bir kuruma bile ulaşabiliyoruz ama reedera 5 gündür ne facebooktan ne telefondan ne de sitesinden ulaşabiliyorum. benimle ilgilenen kimse yok. tablete iade kabul ederlerse vercem kurtulcam. bu arada reeder facebook sayfasındaki paylaşımlarının altına reeder a8i flash sorunu ile ilgili attığım yorumların çoğunu silmiş cevap vermeden !!!

facebbok dan yazdığınız mesajları yalnız sildiyse iyi:) ben oraya bir ton yazı yazdım sitede karşılaştırıp öveceğinize flash olayına çözüm bulun felan diye en sonunda yazıları silip benim facebookdan yazmamıda engellediler:)

• ^^albatros^^ kullanıcısına yanıt
    Rezalet
  • Bakalim bugun guncelleme cikacakmi hic umudum yok haberleselim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperfirat -- 20 Ocak 2014; 8:46:12 >
  • Aradım ben gayet iyi davrandılar, forum yetkilisi pazartesi yayınlanacak demişse yayınlanacaktır dediler. İnşallah yayınlanır
  • alperfirat A kullanıcısına yanıt
    Tableti iade kabul etselerde kurtulsak

Bugün saat 18.00a kadar geldi geldi yoksa gelmez mesai saatleri 18.00a kadar

• Tablet henüz ulaşmadı bana ama, youtubede sorun yaşanmıyor dediler. @PeaxeL Kardeş flash dan başka sorun yaşadın mı?
    Tablet ilk aldigimda acilip kapaniyordu sonra tableti ben kendim kapattim actim duzeldi fiyat performans super oyunlarda yuksek ayarlarda bile kasmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.