Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sesi son ayara aldım. Ve denedim. Sesi duymak için hoparlöre yaklaşmam ve dikkat kesilmem gerekti. Hani kamerayı açip kaparken o sesi duyuyordum da klavye kullanırken hiç dikkatimi çekmemişti. Ama evet,öyle bir ses çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperfirat A kullanıcısına yanıt
    tabi ki haberleşelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReederTeknik

Merhaba,

Flash 11.1 desteği konusunda çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Geçici bir çözüm olarak Boat Browser'ı kullanabilirsiniz.

Teşekkürler

boat browser çözüm olmuyor ki. aynı şekilde oda flash desteği istiyor. ayrıca çalışmalar nezaman bitecek. yakında bitecek gibi değilse satıp kurtulalım cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polwenan

Merhaba arkadaşlar.
    3 gün önce aldım bu tableti. bir kaç önemsiz nokta dışında genel olarak memnunum. En büyük şikayetim dış ses kalitesinden. Aletin bası az tizi çook ama çok yüksek.

Ayrıca şöyle de bir problemim var:
    Ne zaman hoparlör çalışacak olsa hoparlör beraberinde bir vızıltıda çıkarıyor. ses kesildikten bir müddet sonra vızıltıda kesiliyor. Dikkatli biri için çok sinir bozucu bir durum.
    Örnek vermek gerekirse, menü tuşlarına ya da klavye tuşlarına bastığınızda basma sesiyle beraber hoparlör devreye giriyor. Tuş basma sesi çıktıktan sonra bir miktar daha hoparlörden bir vızıltı geliyor. Vızıltı eski kaset çalar cihazlardaki kasetin sonunda çıkan vızıltıya çok benziyor.

Sizin cihazlarınızda da böyle bir problem var, yoksa bu problemi sadece ben mi yaşıyorum?

Bilgilendirir misiniz?

Flash player için gelecek yeni updatele beraber adfree ya da adaway de gelse süper olur.

O dediğin vızıltı var ama çok rahatsız etmedi beni.Sesi %50 'nin üzerine çıkarınca rahatsız etmeye başlıyor video izlerken falan ama ben tableti aldığımda beri %50'nin altında kullandım sesi hep.Hatta %25'i bile geçmiyorum. Hoparlörün özelliklerine gelirsek gerçekten yeterince yeterli yüksek ses çıkartabiliyor fakat sesin kalitesi çok iyi değil. bas 0 tiz 100 gibi bir şey. beni pek rahatsız etmedi oyun oynarken video izlerken bir rahatsızlık vermedi bu sesin kalitesi benim için yeterli. bir yanlış bir şey daha keşfettim. talking tom 2'de samsung telefonumdaki kadar rahat algılamıyor sesi kedi. ya mikrofona çok yaklaşmam lazım yada bağırmam lazım oluyor. sinirlendim sildim zaten oyunu :)

Ayrıca arkadaşlar reeder 'ı öven yorumlar yapmanıza anlam veremiyorum. Şimdilik hiçbir şey yapmadılar. Tabletin flash player sorununu dile getireli kaç gün oluyor anca şimdi düzgün bir şekilde ilgilenmeye başladılar. Bu kadar şikayet olmasaydı bu sorun bir kişide olsaydı demek ki sorunumuz sorun olarak kalacaktı (hala sorunumuz çözülmüş değil ama çözülecek gibi). Sitesine teknik destek masası koymuşlar 4 gün cevap vermiyorlar. Yiğidi öldür hakkını yeme diyeceğim ama daha şimdiye kadar somut bir şey yok! Ama şu güncellemeyi yakın bir zamanda çıkartırlarsa firmanın kalitesi ortaya çıkar. Fakat çıkmazsa o zaman tam tersi olur. Amacım firmayı kötülemek değil benim reeder'a karşı bir kinim yok. Ben sadece bir kullanıcı olarak söylüyorum bunları. Ben doğru bildiğimi paylaşıyorum. Sonuçta heves edip bir tablet alıyoruz ki -bu tablet benim için az para da değil- böyle sorunları olmaması lazım. Olsa bile düzeltilmesi lazım.

• yiğidi öldür hakkını yeme sözü cihaz kasa, tasarım, hız, performans on numara. bu fiyatlara alınacak en iyi cihaz. ancak flash sıkıntısının olduğunu bilsem alırmıydım bu cihazı elbette almazdım. yukarıda saydığım tüm iyi yanlarını bir tarafa flash sıkıntısını bir tarafa koyarsak flash yoksa istediğim sitelere giremiyeceksem cihaz benim için çöptür. a8r de flash güncel olupta bu cihazda güncel olmaması tam bir rezalet. okadar övgüyle bahsedilmiş vede övgüyü hakedecek bir cihaz ancak şu an için sıfır. teknik servis sorunlarını şikayetim var vb. sitelerde okumuştum inşallah dedikleri gibi değildir ve kısa sürede çözerler bu olayı. çözülmeyecek bir sorun elbette değil hepsi hepsi yazılımla halledilecek bir olay. önünde sonunda halledeceklerdir ancak ufakcık bir yazılım için aylarca bekleyeceksem yine benim için hiçbir kıymeti yok. tez zamanda halletmelerini bekliyorum.

bu arada şarj olayı sizde nasıl biraz bahsedermisiniz. ben ful kullanımda net oyun vs 5 6 saat gittiğini gözlemledim.

• Valla beyler bende bilsem bu cihazi almazdm bir tablet sadece oyun icin degildir beni uzen su oldu tabletten baya memnundum ama tabletten bilet almak isterken siteler tam yuklenmiyo benm yuz tllik tablet bile acarken bunu acmamasi evet gercktn hayal kirikligi. Dileriz reeder bu kdr sorunu olan bu kisilerin bu flash sorununu cozer ne diyelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tableti elestirdigime bakmayin. Benim icin bu tabletin tek sorunu flash player. Hic pisman degilim aldigima gayet memnunum tabletten. 2 gb ram olsa super olurdu ama alirken zaten bunu bilerek almistim. Arayuzde hic kasma yok oyunlarda vice city dead triigger 2 real racing 3 bunlarda 0 kasma sadece most wanted da fazla rahatsiz etmeyen bir kasma var. Hele internet performansi super.Su tabletin flash player sorunu cozulsun baska can sikan hicbir sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 11 Ocak 2014; 0:09:31 >
  • Bende beklemedeyim arkadaşlar flash player sorunu çözümlendiği an alıcam cihazı ama bugünde reeder sitesindeki özel indirimin son günüydü neyse hayırlısı diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

quote:

Orijinalden alıntı: Polwenan

Merhaba arkadaşlar.
    3 gün önce aldım bu tableti. bir kaç önemsiz nokta dışında genel olarak memnunum. En büyük şikayetim dış ses kalitesinden. Aletin bası az tizi çook ama çok yüksek.

Ayrıca şöyle de bir problemim var:
    Ne zaman hoparlör çalışacak olsa hoparlör beraberinde bir vızıltıda çıkarıyor. ses kesildikten bir müddet sonra vızıltıda kesiliyor. Dikkatli biri için çok sinir bozucu bir durum.
    Örnek vermek gerekirse, menü tuşlarına ya da klavye tuşlarına bastığınızda basma sesiyle beraber hoparlör devreye giriyor. Tuş basma sesi çıktıktan sonra bir miktar daha hoparlörden bir vızıltı geliyor. Vızıltı eski kaset çalar cihazlardaki kasetin sonunda çıkan vızıltıya çok benziyor.

Sizin cihazlarınızda da böyle bir problem var, yoksa bu problemi sadece ben mi yaşıyorum?

Bilgilendirir misiniz?

Flash player için gelecek yeni updatele beraber adfree ya da adaway de gelse süper olur.

O dediğin vızıltı var ama çok rahatsız etmedi beni.Sesi %50 'nin üzerine çıkarınca rahatsız etmeye başlıyor video izlerken falan ama ben tableti aldığımda beri %50'nin altında kullandım sesi hep.Hatta %25'i bile geçmiyorum. Hoparlörün özelliklerine gelirsek gerçekten yeterince yeterli yüksek ses çıkartabiliyor fakat sesin kalitesi çok iyi değil. bas 0 tiz 100 gibi bir şey. beni pek rahatsız etmedi oyun oynarken video izlerken bir rahatsızlık vermedi bu sesin kalitesi benim için yeterli. bir yanlış bir şey daha keşfettim. talking tom 2'de samsung telefonumdaki kadar rahat algılamıyor sesi kedi. ya mikrofona çok yaklaşmam lazım yada bağırmam lazım oluyor. sinirlendim sildim zaten oyunu :)

Ayrıca arkadaşlar reeder 'ı öven yorumlar yapmanıza anlam veremiyorum. Şimdilik hiçbir şey yapmadılar. Tabletin flash player sorununu dile getireli kaç gün oluyor anca şimdi düzgün bir şekilde ilgilenmeye başladılar. Bu kadar şikayet olmasaydı bu sorun bir kişide olsaydı demek ki sorunumuz sorun olarak kalacaktı (hala sorunumuz çözülmüş değil ama çözülecek gibi). Sitesine teknik destek masası koymuşlar 4 gün cevap vermiyorlar. Yiğidi öldür hakkını yeme diyeceğim ama daha şimdiye kadar somut bir şey yok! Ama şu güncellemeyi yakın bir zamanda çıkartırlarsa firmanın kalitesi ortaya çıkar. Fakat çıkmazsa o zaman tam tersi olur. Amacım firmayı kötülemek değil benim reeder'a karşı bir kinim yok. Ben sadece bir kullanıcı olarak söylüyorum bunları. Ben doğru bildiğimi paylaşıyorum. Sonuçta heves edip bir tablet alıyoruz ki -bu tablet benim için az para da değil- böyle sorunları olmaması lazım. Olsa bile düzeltilmesi lazım.

Çok haklısın mikrofon konusunda ama tableti aldığımda mikrofon ve kamerayla pek işim yok ana gelecek güncellemeyi inşallah bir an önce yaparlarsa daha iyi olacak benim içinde az para değil hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

Benim tableti elestirdigime bakmayin. Benim icin bu tabletin tek sorunu flash player. Hic pisman degilim aldigima gayet memnunum tabletten. 2 gb ram olsa super olurdu ama alirken zaten bunu bilerek almistim. Arayuzde hic kasma yok oyunlarda vice city dead triigger 2 real racing 3 bunlarda 0 kasma sadece most wanted da fazla rahatsiz etmeyen bir kasma var. Hele internet performansi super.Su tabletin flash player sorunu cozulsun baska can sikan hicbir sorunu yok.

Asphalt 8 de bile 0 kasma
  • Hala haber yokmu guncelleme hakkinda ? Bakalimm sozlerinin arkalarinda duracaklarmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperfirat -- 11 Ocak 2014; 12:18:06 >
  • PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Ben asphalt 8i denememistim. Most wanted daha cok hosuma gidiyor. Zaten bir oyun kassa benim canimi sikar ve silerim. Most wantedda kasma yok diyebilirim. 25 fps kasma siniri dersek cok nadir anlik 23 fpsye dusuyor diyebilirim. Guncelleme hakkinda bilgilendirme bekliyoruz reederteknikten.
  • Anladm haberleselim ins . iyi gunler

Duracaklarini umuyorum

Derken

Sözlerini tutacaklarını umuyorum
    İns bakalim

• Forumları inceledim,
    yazdıklarınız neticesinde tableti mağazada da inceledim.

Dün Teknosa dan satın aldım. 466 Lira

Öncelikle ilk izlenimim tabletin iyi olduğudur.
    Ses konusunda hoparlör tiz ses veriyor. bas ses isteyenler yad sevenleri üzebilir. Fakat abartılacak kadar değil, bence makul...

Hoparlörden ses gelmesi konusunda yorum gördüm, tableti kulağına sokarsan bu sesi alabiliyorsun. onun dışında başka sorununa rastlamadım. Klavye ile yazı yazın geri tuşuna art arda basıldığında ses dengesinde sorun oluyor. ben dahil ve bana katılanlar olacaktır. Klavye sesi çok anlamsız. ben kullanmıyorum.

Evde Birde Samsung Tab 8 var. 1000Tl kadar para verdik. Vermez olaydım. Şunu çok net anladım ki o parayla 2 tane bu tabletten almalıymışım. 500 TL çöpe gitti. :(

int sörf performansı çok iyi, programları çalıştırmada hiç sorun çıkartmıyor, Aralıksız art arda 3 sinema filmini izledim %10 şarj kalmıştı. Batarya konusunda birçok markadan iyi diyebilirim.

Ekran kalitesi zaten tartışılmaz. Son derece kaliteli, Arkadan bastırınca ekranda haraketlenme oluyor. Fakat amacına yönelik kullanmak lazım. arkadan bastırmak için tablet almışsanız amacınız başkadır :)
    Laptop ta da aynı durum var. Bastırın görün.

Flash konusunda sizler kadar iyi tablet kullanıcısı olmadığım için mi bilemiyorum! ben sorun yaşamadım girdiğim her web sayfasını sorunsuz açtı ve kullandım. Bence abartılacak bir konu değil.

Neticede hiçbirşey 4*4 olamaz.
    Ben tablete 10/9 puan verdim.

Tavsiye ediyorum.
    Tabi 4.4 güncellemesi gelirse seviniriz.

Selim Karaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Technolojix

Forumları inceledim,
    yazdıklarınız neticesinde tableti mağazada da inceledim.

Dün Teknosa dan satın aldım. 466 Lira

Öncelikle ilk izlenimim tabletin iyi olduğudur.
    Ses konusunda hoparlör tiz ses veriyor. bas ses isteyenler yad sevenleri üzebilir. Fakat abartılacak kadar değil, bence makul...

Hoparlörden ses gelmesi konusunda yorum gördüm, tableti kulağına sokarsan bu sesi alabiliyorsun. onun dışında başka sorununa rastlamadım. Klavye ile yazı yazın geri tuşuna art arda basıldığında ses dengesinde sorun oluyor. ben dahil ve bana katılanlar olacaktır. Klavye sesi çok anlamsız. ben kullanmıyorum.

Evde Birde Samsung Tab 8 var. 1000Tl kadar para verdik. Vermez olaydım. Şunu çok net anladım ki o parayla 2 tane bu tabletten almalıymışım. 500 TL çöpe gitti. :(

int sörf performansı çok iyi, programları çalıştırmada hiç sorun çıkartmıyor, Aralıksız art arda 3 sinema filmini izledim %10 şarj kalmıştı. Batarya konusunda birçok markadan iyi diyebilirim.

Ekran kalitesi zaten tartışılmaz. Son derece kaliteli, Arkadan bastırınca ekranda haraketlenme oluyor. Fakat amacına yönelik kullanmak lazım. arkadan bastırmak için tablet almışsanız amacınız başkadır :)
    Laptop ta da aynı durum var. Bastırın görün.

Flash konusunda sizler kadar iyi tablet kullanıcısı olmadığım için mi bilemiyorum! ben sorun yaşamadım girdiğim her web sayfasını sorunsuz açtı ve kullandım. Bence abartılacak bir konu değil.

Neticede hiçbirşey 4*4 olamaz.
    Ben tablete 10/9 puan verdim.

Tavsiye ediyorum.
    Tabi 4.4 güncellemesi gelirse seviniriz.

Selim Karaman

samsung tab t3110 mu dediğiniz tablet. eğer öyleyse onu kullandıktan sonra buna 9/10 vermeniz saçma. samsungla bunu bir tutmanız da saçma. samsung'un herşeyini geç teknik servisi en azından ilgili. bak hala flash hakkında açıklama yapmadılar. Batarya konusunda ise sadece bundan daha ucuz tabletlerden iyi. şu flash sorununa gelirsek piyasada flash'ı çalıştırmayan tek tablet ipadler. bir de bu var tabiki. en adi 200 tl'lik tabletlerde flash çalışıyor. artık çözsünler diye bakıyoruz ama açıklama yok bu arada açıklama bekliyoruz!!!! Ekran kalitesi ucuz tabletlere göre iyi fakat bir samsung değil bir ipad değil tabiki olması da beklenemez o kadar para vermeden alıyoruz.

Flash'ın ne işe yaradığı hakkında konuşursak. en basitinden facebook'a masaüstü versiyonundan girdiğinizde videoları izleyemiyorsunuz. internetteki VK gibi video oynatıcılarda 720p video izleyemiyorsunuz çünkü bunu ayarlamanız için flash player lazım. en basitinden ibb trafik yoğunluğu için girdiğimiz site flash destekli olduğu için her yerde flash yükleyin yazıyor. yani bu siteden verim alamıyorsunuz. internette flash videoları izleyemiyorsunuz. flash oyunları oynayamıyorsunuz. örneğin bir kraloyundan oyunkolundan oyun oynayamazsınız. facebook oyunlarını oynayamazsınız. önceki tabletimde darkorbite falan giriyordum bunda o da yok. yani flash yok diye ipad'i başta eleyen biri olarak bunda da flash player olmaması beni hayal kırıklığına uğratan bir şey. reeder bunu çözmeli. sitesinde reeder a8i'ye girdiğimizde adobe flash 11 desteklediği yazıyorsa çözmeli.

• Bncede 11.1 destegi var yaziyo ve yok bu sorunu cozmesi lazim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.