Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ota nedir ki o olmazsa romu kendi elimizle mi kuracaz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Yeni rom cikartildiginda haber verilecektir umarim bzlere

• Gerçekten bugün Reederi tebrik ediyorum çok iyi bir teknik servisi varmış Flash Playerın gelmesi çok iyi olacak teşekkürler Reeder

Gerçekten Bu OTA nedir ?

• PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Reeder dan nedense pek umudum yok bakalim gercekten sozlerinin arkalarinda duracaklar mi

• kısa araştırmalarım sonucunda OTA'nın tabletin yeni rom sürümünün wifi ile güncellenmesi olduğunu öğrendim. OTA desteği yoksa heralde bir hafıza kartına kurulum dosyalarını atacaz öyle yapacaz rom kurulumunu. hatta tabletten AYARLAR---Tablet hakkında---Sistem güncellemeleri 'ye girin. işte burda rom güncellenmesi olduğu zaman "şimdi denetle" deyince güncelleme var diyor ve romu yükseltiyorsun OTA desteği olunca.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 9 Ocak 2014; 19:07:24 >
    Arastrmalarin ve bilgilerin icin tesekkur ederim o zmana iyi bisey bu

• Arkadaslar yetkililerle gorustum su an surum deneme asamasindaymis bir kac gune yayinlanacakmis iciniz rahat olabilir sagolsun reeder ekibi sagolun var olun ilginiz icinde tesekkurler :-) :-)

• Helal olsun adamlar forumlardan haberdarlar. İnşallah yeni güncelleme gelir. Şu flash sorunu çözülürse tabletin değeri artar. Hem güncelleme yapmak markaların prestijini artırır. Sattıkları ürünün arkasında olduklarını gösterirler bu sayede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuceldurben Y kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum...

• alperfirat A kullanıcısına yanıt
    Reeder'a ve yardımlaşmamızdan dolayı Reeder Ailesine teşekkürler
  • PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Guncelleme geldiginde de haberleselim ama

• slm arkadaşlar bugün bende a8i alarak aranıza katıldım ama keşke katılmaz olaydım:( flash olayını farkedince çok fena moralim bozuldu. inşallah bu durumu düzeltirler yoksa mahkemeye kadar yolu var.
  • ^^albatros^^ kullanıcısına yanıt
    düzelteceklerini söylüyorlar. düzeltmeleri de lazım. çünkü tabletin flash desteklediğini söylüyorlar. zaten destekliyor ama çalışmıyor.
  • Merhaba arkadaşlar.
    3 gün önce aldım bu tableti. bir kaç önemsiz nokta dışında genel olarak memnunum. En büyük şikayetim dış ses kalitesinden. Aletin bası az tizi çook ama çok yüksek.

Ayrıca şöyle de bir problemim var:
    Ne zaman hoparlör çalışacak olsa hoparlör beraberinde bir vızıltıda çıkarıyor. ses kesildikten bir müddet sonra vızıltıda kesiliyor. Dikkatli biri için çok sinir bozucu bir durum.
    Örnek vermek gerekirse, menü tuşlarına ya da klavye tuşlarına bastığınızda basma sesiyle beraber hoparlör devreye giriyor. Tuş basma sesi çıktıktan sonra bir miktar daha hoparlörden bir vızıltı geliyor. Vızıltı eski kaset çalar cihazlardaki kasetin sonunda çıkan vızıltıya çok benziyor.

Sizin cihazlarınızda da böyle bir problem var, yoksa bu problemi sadece ben mi yaşıyorum?

Bilgilendirir misiniz?

Flash player için gelecek yeni updatele beraber adfree ya da adaway de gelse süper olur.

• Polwenan kullanıcısına yanıt
    Ben pek dikkat etmedim o vizirtiya ama kulaklik taktigimda o vizrti var ve cok acinca da o tizlik hissediliyo. Adfree dediginiz olay nedir bu arada

• Root yetkisi gereken bir reklam bloklama uygulaması. diğer uygulamalarda reklam görüntülenmesini engelliyor. Telefonunuzda ya da tabletinizde bu tarz reklam çıkmıyor.
  • Polwenan kullanıcısına yanıt
    Cok da onemli degilmis hani flash sorunu hallolsun yeter

• Yahu flashi da yuklemesinler tablete. Xaten simdi yukledkleri icin flash 11 i yukleyemiyoz. Tablette hic uygulama olmasin biz kendimiz yukleyelim. Yoksa silmek istedgimizde silemiyoruz.

Evet katiliyorum sana bunu da servise soyleyin

• üretici firma adfree ya da adaway yüklemezse sizin yükleme şansınız yok. çünkü root yetkisi yok.
    reklamlı tüm uygulamalarda rahatsız eden reklamlar çıksın mı istiyorsunuz? görmek istemiyorsanız uygulamayı, gizlersiniz olur biter.

Ses problemi ile ilgili feedback verebilecek arkadaş var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.