Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün tekrar baktım da, bu siteye de yükledikleri 10.3 versiyonunu yükledikten sonra bazı açilmayan videolar açiliyor artık. Dolphin tarayıcısıyla masaüstü sitesi istemi ve flash desteğini açtım. Youtubeda 720p videoları artık izliyorum. Önceden flash sürümünü yükselt diyordu, fakat başka bi dizi sitesinde hala videoları 720p de açmıyor, flash player istiyor. Garip bi durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • giziro kullanıcısına yanıt
    Ben teknosadan 460 tlye aldım, yanında kılıf da verdiler. Ürün kendisine verilen parayı fazlasıyla hak ediyor. Şu ana kadar karşılaştığım tek sorun flash sorunuydu. Oda kısmi olarak çözüldü sayılır. Bu fiyata bundan daha iysini görmedim. Ayrıca intel atom işlemcisi çok güzel. Bir tek ram 1 gb. 2 olsaymiş mükemmel olurmuş. Şu an için bi sorun teşkil etmiyor.arkada bir çok uygulama çalışırken 500 ile 650 arasinda ram kullanimi var. Yani minimum 400-500mb boş ram var. Sistem gayet stabil çalışıyor. Pil konusunda konuşmak gerekirse. Bugun full dolu iken 2 saat asphalt 8( en yüksek grafik ayarında) oynadim ve 2 saattir de internette dolaşıyorum, pil %49da.

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Bende Reeder A8i kullanıyorum tablet gerçekten mükemmel hiç bir oyunda kasma görmedim bu flas playerı bende teknik servise söylüyeceğim ne kadar çok talep gönderirsek o kadar dikkate alırlar bence flash playerı 11 yaparsak 10 numara 5 yıldız olur
    Teşekkürler Reeder A8i Ailesi
  • yuceldurben Y kullanıcısına yanıt
    benim arkada hiç uygulama yokken 400-450 civarıydı tableti ilk aldığımda.. şimdi 350 den yukarı çıkmıyor kalan boş ram. Benim pil de o kadar gitmiyor. %25 parlaklıkta internet oyun karışık 4-5 saatte pil bitiyor tabletin pili. %25 parlaklıkta wifiya bağlı değilken full oyun oynarsam 3 saatte bitiyor. Tabi bu hesaplamayı 20 dakikada %10 gittiyse 200 dakikada biter şeklinde hesaplıyorum.

ayrıca reeder teknik destek masasına 04.01.2014 04:29 'da attığım mesaja halen cevap gelmedi (şuan 06.01.2014 16.22). bekliyorum hala. can sıkıcı bir durum.
  • Bu sorun cozulmez demedi demeyin bana adamlar surekli ayni seyi yaziyo keske 11.1 surumu olsa mis gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Haci bu sorunu cozmemiz lazim internette boyle sknti olacaksa tabletten bi cacik olmaz sadece oyun oynamak icin almadm tableti. Root falan atalim bir yeeden bulupda

An itibariyle 366 mb bos ram var. Tableti elimden bırakmadım, şu an 5 saat 11 dakika olmuş. %27 pil durumu. Parlaklık bende de aynı cıvarlarda. Belki sesin etkisi fazladır. Genelde kulaklıkla kullanıyorum. Wifinin çok etkilediğini gormedim. Pil arayuzunde %3 gosteriyor kablosuzun pil tuketimini. Androidin yalancısıyım valla.

• alperfirat A kullanıcısına yanıt
    telefonum rootlu ama tablete root atmayı hiç denemedim. belki becerebilirim. unlock root adlı bir program var ama onla root olacağını pek sanmıyorum. demin aradım reeder'ı operayı indir dediler ordan çalışıyor dediler şimdi deniyecem. bu flash player sorunu için bir güncelleme çıkarmaya çalışıyorlarmış heralde ama kesin değil.
  • Aslında bi güncelleme yapsalar sorun çözülür. Teknik servise mesaj atmak lazım tekrar tekrar, belki baskıya dayanamayıp yaparlar

• Arkadaslar baski yapalm yeni guncelleme cikarsinlar diye ama sunu da soyleyeyim sitesinde hic bir firmanin guncelleme oldugunda nasil guncellenecegi hakkinda bilgi yok. Guncelleme cikarmazlar ya aslinds hic umudum yok neden koymadilarsa 11.1 surumunu

Hocam hayırlı olsun, sizi de kullanıcı listesine yazdım
  • Arkadaşlar bugüne yetiştirebilirsem Tab 3 8.0 inch kıyaslama videosunu paylaşacağım sizinle
  • Arkadaslar bence tableti rootlama yoluna gidelim en sagliklisi o. Teclast p89mininin aynisi belki onun yontemiyle olur

• Arkadaslarla servise az once sert mesj attim hemen cevap geldi. Arge yetkilisine ilettik diyolar en kisa zamanda donceklermis asli varmi bakalim

Rootlama garanti dışına çıkarır benim bildiğim
    banada aynısını dediler 4 gün önce :)
  • ya sizin tablette ayarlar-uygulamalar-tümü 'ne girip adobe flash player 10.3 'e tıklarmısınız. sizde durmaya zorla sönük bir halde mi. tableti ilk aldığımda sönük değildi. sonradan böyle hep sönük kaldı. eskiden bazı videoları izliyodum şimdi o da yok.
  • Evet cikarir ama isimizi gorur demekki servisten bi cacik olmaz

onla alakası yokmuş :P

masaüstü sitesi iste seçeneğini işaretlediğim için video açılmıyormuş. ama flash yok yine de.
  • Arkadaslar ben bi numarayla gorustum bana teknik destek hakknda blgi verdiler yeni rom cikacakmis icinde en guncel flash player olan bi surum bunun icin bekleyecekmisiz. Artik bundan snrasi onlara kalmis bakalim yeni guncelleme cikaracaklarmi sozlerinde duracaklarmi bakalim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.