Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bari çikartmisken 4.4 cikartsalar :) neyse simdilik onemli olan flash player. Ama yine flash playeri silinemez yapcaklarsa hic yapmasinlar. Hatta flash'facebook'twitteri hic yuklemesinler. Biz yukleriz zaten. Madem yeni rom yapcaklar bombos yapsinlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 6 Ocak 2014; 19:06:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Yeterki cozum bulunsun haci su flash sonra onu da isteriz :-)

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Onu soylemek lazim haci siteden haberdar olmak icin urunu reederin sitesine kayot et ben faturayi kaybettim sen oraya bilgilerini gir sana yeni rom ciktiginda hber verirler tabi sende bize haber verirsin :-)

• Ooo yeni rom iyi olur. Hatta hic ugrasmasinlar saf 4.4 versinler o da yeter. Yeterki flash olayı çözülsün. Bi de kameranın yazılımında bi sorun var. Mesela evde bi yeri çekiyorsun çok karanlık oluyor fakat aynı yeri androidin kamera tuşuyla çektiğinde çok daha iyi çekiyor. Garip durumlardan biri. Amaann bosver yeter ki şu flash olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuceldurben Y kullanıcısına yanıt
    Bencede yeterki flash sorunu halledilsin

• Eğer A8i'ye kitkat gelir ve flash gelirse bu fiyata bu performansı olan başka tablet yoktur
  • PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Aynen katiliyorum :-)

• bende bir süredir bu tableti takip ediyorum. fiyat / performans konusunda çok iyi, lafım yok, hatta çok daha iyileri var bu fiyata (çin). fakat bizi reeder a8i'ye bağlayan tekşey 2 yıl garantili olması. firma kalitesini üyelerine gösterdiği servis hizmetiyle gösterir. yorumlarınızdan anladığım kadarıyla reeder markası henüz yeterliliğe ulaşamamış bir marka. çinden al bozulsun çöpe at, 2 yıl garantili bu şekilde firmalardan satın al paranla rezil ol. umarım reeder firması bu forumdaki birbirinden değerli yorumları takip ediyor ve kendisini müşteri odaklı geliştirmeye çalışıyordur. aksi takdirde paramızla zengin ettiğimiz ipad veya samsung gibi markaların vazgeçilmezliği devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperfirat

Onu soylemek lazim haci siteden haberdar olmak icin urunu reederin sitesine kayot et ben faturayi kaybettim sen oraya bilgilerini gir sana yeni rom ciktiginda hber verirler tabi sende bize haber verirsin :-)

Bnm tabletim başlarda kendini resetliyordu teknik servise ilettim bana bir rar dosyası yolladilar reeder a8i yükseltin dediler ama şuan o sorun yok dediklerini yapmadim cihazi kapatıp açtım bir daha olmadi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaxeL -- 8 Ocak 2014; 12:17:06 >
    Nasil rar dosyasi sen mi yukleyecekmissn. Acabiliyo musun her siteyi videolari

• alperfirat A kullanıcısına yanıt
    Evet rar dosyasının içinde bilgisayara kuracağımız uygulamalar vardı yükseltme anlatımını yapmışlar bu işlemi yaparken sarjınız %50den fazla olsun yoksa chip yanabilir bundan biz sorumlu değiliz falan yazmışlar ben tablet kendini resetliyor yazdığımda bunu önerdiler.
    Peki flash konusunda bi duzelme varmi kardesim. O yukleme yontemini atabilirmisin bna

İşte o konuşma
    ve buda o rar dosyasını indirme linki ama ben bu rar dosyasındaki hiç bir şeyle işlem yapmadım yükseltmede yapmadım benim tablet resetlendiği için bunu yolladılar iyice belirtiyimde.

Buda linki:
    www.reeder.com.tr
    404 Not Found 1
    http://www.reeder.com.tr/selekt/reederA8i.rar

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM

Bu rar dosyasını flash için yollamadılar hocam onuda dile getirdim ama inşallah yaparlar onuda rar dosyasını kurmama gerek kalmadı çünkü sorun düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaxeL -- 8 Ocak 2014; 21:24:59 >
    Tmm hocam bilgi icin sagolun :-)

• Merhaba,

Flash 11.1 desteği konusunda çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Geçici bir çözüm olarak Boat Browser'ı kullanabilirsiniz.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReederTeknik -- 9 Ocak 2014; 12:26:25 >
  • ReederTeknik kullanıcısına yanıt
    Boat ise yaramiyo orjinal tarayicyla aynisi zaten

• Arkadaşlar Tab3 8.0 ile karşılaştırma videosu eklenmiştir
  • Merhaba Arkadaşlar,

Flash 11.1 desteğinin yanı sıra OTA Desteği için de çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

Bilginize,
    Teşekkürler.
  • yeni rom gelince OTA ile kurmayacaz mı? nasıl kuracaz romu manual olarak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 9 Ocak 2014; 17:15:18 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.